Ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie iets voor u?

Met het ouder worden neemt de elasticiteit van de huid af. Veel mensen krijgen dan wat zware, afhangende oogleden en wallen onder de ogen. Ook als u nog jong bent, kunt u hier last van hebben. Bijvoorbeeld omdat dat erfelijk bepaald is, of omdat u een verdrietige periode achter de rug heeft.

 • Ziet u er ouder uit dan u zich voelt?
 • Zeggen anderen weleens dat u er moe uitziet terwijl dat niet zo is?
 • Merkt u dat u vaak fronst omdat uw oogleden zwaar aanvoelen?
 • Spert u uw ogen vaak open om beter te kunnen zien?
 • Rusten uw bovenoogleden op uw wimpers, zodat u uw ogen niet meer kunt opmaken zoals u gewend bent?

 

Als u last heeft van één van deze ongemakken, dan is een ooglidcorrectie misschien iets voor u. Deze kleine operatieve ingreep geeft u snel weer een frisse, stralende blik. Het littekentje verdwijnt in de oogplooi en is na enige tijd helemaal niet meer te zien.

Afspraak bij Dr. Don?

ooglidcorrectie voor en na
Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!
 

Verschillende soorten ooglidcorrecties

Bij Clinique Dr. Don kunt u terecht voor de volgende verschillende ooglidcorrecties:

De ooglidcorrectie behandeling

Een ooglidcorrectie is een operatieve ingreep van het boven- en/of onderooglid, waarbij de arts het teveel aan huid verwijdert. Inclusief eventueel het overtollige vetweefsel. Dr. Don neemt voor deze operatie alle tijd die nodig is voor een mooi resultaat. U krijgt een plaatselijke verdoving en mag na de behandeling naar huis. Zorg voor vervoer, want autorijden is niet mogelijk en ook niet toegestaan.

Vooronderzoek

Bij het vooronderzoek kijkt de oogspecialist of u in aanmerking komt voor de behandeling. Dit hangt niet af van leeftijd of mate van overhangende oogleden. Een correctie kan ook bij relatief jonge mensen een enorme verbetering opleveren. De oogspecialist vraagt naar uw medische voorgeschiedenis, naar de medicijnen die u gebruikt en adviseert u over medicijngebruik voor de ingreep.

Gratis consult?

ooglidcorrectie voor en na
 

ooglidcorrectie voor en na
Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!
 

Is er een ideale leeftijd voor deze behandeling?

Wanneer de uitstraling van de ogen vermoeidheid weergeven of als u een negatieve gelaatsuitdrukking ervaart, is dit het moment om een ooglidcorrectie te overwegen. Aangezien veel van deze kenmerken erfelijk zijn heeft Dr. Don regelmatig patiënten uit 1 familie behandelt. Als er een erfelijke factor speelt bij een jonge patiënt, bijvoorbeeld 20 jaar, dan ziet Dr. Don dit als een medische indicatie en zal hij overgaan tot behandeling. Het komt ook voor dat Dr. Don een patiënt afwijst als de wens niet in overeenstemming is met de mogelijkheden.
 

Prijzen ooglidcorrecties

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar kan een ooglidcorrectie eventueel vergoed worden. U kunt van ons een factuur meekrijgen met daarbij gesloten een medische schrijven van ons arts.

 
Bovenooglidcorrectie, vanaf €   495,00 *
Jeugdcorrectie tot 30 jaar, vanaf €   550,00 *
Onderooglidcorrectie, vanaf € 1350,00 *
Ooglid-lift, vanaf €   550,00 *
Wallen correctie, vanaf € 1350,00 *
Hangende oogleden, vanaf € 1250,00 *


* De prijs is excl. medische kosten (maximaal €100,-) Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Iedere patiënt is anders, onze behandelingen worden op maat gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De extra benodigde tijd brengen wij natuurlijk niet bij u in rekening, wel vragen wij voor de gemaakte extra kosten zoals het materiaal en speciale apparatuur een kleine bijdrage.
 

button

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues