Plasmage

Nieuw! Nieuw bij Clinique Dr. Don; ooglidcorrectie zonder snijden en littekentjes 

plasmage

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

De behandeltechniek?

Met de revolutionaire plasma-technologie. Deze techniek geeft onbegrensde mogelijkheden op gebied van ooglidverstrakking, rimpelvermindering en huidverstrakking zonder operatie: zonder laser, zonder inspuitingen, zelfs zonder diepe aanraking en met een relatief korte hersteltijd.
 

De plasmapen

Wanneer de huid heel lichtjes aangeraakt wordt door de plasmapen, verdampen kleine stukjes van de bovenste huidlaag. Hierdoor zullen de huidvezels zich samentrekken en zal er een liftend effect ontstaan. Tevens kunnen oneffenheden in de huid met deze behandelmethode worden verwijderd.
 

Wanneer zetten wij deze behandeltechniek in?

 • Bij het verstrakken van zowel de bovenste als de onderste oogleden;
 • Bij het verstrakken van de huid op de bovenlip; 
 • Het vervagen van de frons, kraaienpootjes en neusplooi.
   

Hoe werkt Micro Pulsed Plasma (MPP) Technologie?

Plasma ontstaat door een ‘vonk’ ontlading die door elektriciteit wordt opgewekt. Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek ontstaat een vonkontlading die plasma opwekt. Door middel van een high-tech plasmahandstuk worden deze ultrakleine, minuscule energiepulsen op de huid gegeven. Deze plasma-energie puntshots zorgen ervoor dat de huid samentrekt, waardoor rimpels glad worden, overtollig huid op bijvoorbeeld de oogleden opgespannen wordt en de huid strakker wordt. 


Voordelen Plasmage

 • Effectieve behandeling met onmiddellijk resultaat;
 • Non-invasief (niet snijdend);
 • Snelle behandeltijd;
 • Lichte lokale verdoving met verdovingscrème (geen pijn);
 • Langdurig resultaat;
 • In slechts 1 of 2 behandelingen;
 • Korte hersteltijd (roodheid, lichte zwelling en kleine korstjes).


Voor, tijdens en na foto's

Hieronder een overzicht van voor, tijdens en na plasmage.

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

 

Maak nu een afspraak voor meer informatie.

Maak een afspraak met onze speciaal opgeleide specialisten. Zij kunnen beoordelen of u in aanmerking komt voor de plasmabehandeling. U kunt onze vestiging in Hengelo bereiken via 074-3030250 en onze vestiging in Amsterdam via 020-8950455.

Behandeling Prijs
1 Behandeling € 250,00

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading