SoMe medisch serum

Wat is SoMe?

Wat is SoMe precies vraagt u zich af. SoMe is een geavanceerd huidverzorgingsprogramma  gebaseerd op autoloog bloedplaatjesrijk plasma (PRP). Het is beschikbaar bij Dr. Don Cosmea  en wordt gebruikt om de ultieme gezondheid en het uiterlijk van uw huid te enorm te verbeteren. SoMe maakt gebruik van uw eigen PRP-plasma, dat wordt verkregen door een klein beetje bloed af te nemen bij de cliënt. Dit bloed wordt vervolgens bewerkt in de centrifuge om de nuttige bestanddelen, zoals groeifactoren en andere biomoleculen, te isoleren die de genezing en vernieuwing van de huid intensief bevorderen.  Het doorzichtige deel met alle groeifactoren en biomoleculen is nu klaar om toegevoegd te worden aan een daarvoor ontwikkeld serum. Het uiteindelijke resultaat geeft oneindig veel mogelijkheden om uw huid te verbeteren.

 

 

SoMe is uniek

Het unieke aan SoMe is dat het niet alleen wordt gebruikt in de kliniek, maar ook als een product voor thuisgebruik. Het PRP-plasma van de patiënt wordt gemengd met een gepatenteerde formule van natuurlijke ingrediënten om SoMe te creëren. Dit product kan tot 90 dagen levensvatbaar blijven en wordt aan de cliënt meegegeven samen met een mini-schoonheidskoelkastje om de levensduur te verlengen.

SoMe kan worden toegepast als zelfstandige huidverzorging of in combinatie met verschillende medische behandelingen, zoals lasertherapie, microneedling, peelings, microdermabrasie,  facelift , injectables, ooglidcorrecties en nog veelmeer. Het doel van SoMe is om de huid te verjongen, de textuur te verbeteren en de algehele gezondheid van de huid te bevorderen. Het wordt beschouwd als een innovatieve benadering van huidverzorging met bewezen klinische resultaten en is beschikbaar bij Dr. Don Cosmea.

 

Wat is SoMe icoontjes

 

Hoe werkt SoMe medisch serum

U heeft nu een beeld bij de vraag wat is SoMe, maar uiteraard wilt u ook meer weten over hoe het werkt. Dat vertellen we u graag:

Het proces begint eenvoudig. We nemen een klein beetje bloed af bij de cliënt, hierbij voegen we een antistollingsmiddel toe om de nuttige bestanddelen te scheiden. Daarna plaatsen we de buisjes in een centrifuge. Is deze stap klaar dan is het mogelijk om een kleurloos en doorzichtig geconcentreerd PRP-plasma uit de buisjes op te zuigen. Dit plasma is rijk aan groeifactoren en andere natuurlijke elementen die de huidgenezing en -vernieuwing bevorderen. De laatste stap is de PRP toe te voegen aan ons gepatenteerde cosmetische basis-serum, dat de PRP stabiliseert.


Na de behandeling

Na uw behandeling bij Dr. Don Cosmea  mag u weer naar huis met een voorraad SoMe + PRP die maar liefst 90 dagen meegaat, en om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft, ontvangt u een mini-schoonheidskoelkastje. De magie begint zodra u SoMe medisch serum op uw huid aanbrengt. De verandering van de koele temperatuur naar uw huidtemperatuur, gecombineerd met zacht masseren, activeert de degranulatie van bloedplaatjes en de vrijgave van krachtige groeifactoren en andere biomoleculen. Deze moleculen, waaronder cytokinen, chemokinen en exosomen, staan bekend om dat zij diep in de huidlagen kunnen doordringen en daar hun werk kunnen doen. Het resultaat is een jongere en egalere huid met een prachtige glow.

 

SoMe dr. Don Cosmea

 

Waarom SoMe medisch serum

Waarom zou u kiezen voor SoMe van Dr. Don Cosmea. SoMe biedt unieke resultaten die  binnen de huidige huidverzorgingsmogelijkheden nog niet mogelijk waren. Het gaat veel verder dan conventionele methoden. Het gebruik van uw eigen PRP-plasma, gecombineerd met een gepatenteerde mix van natuurlijke ingrediënten, maakt SoMe tot een uitzonderlijk product voor het verbeteren van uw huid. Het is niet alleen veilig en effectief, maar ook zeer veelzijdig, geschikt voor alle huidtypes en genders, en kan worden gecombineerd met verschillende behandelingen voor nog betere resultaten.

Bovendien biedt Cosmea een 90-dagen revolutie waarbij u elke keer terugkeert voor een nieuwe voorraad, waardoor we uw huidverzorgingsroutine kunnen optimaliseren en u de voordelen van de behandelingen bij Dr. Don Cosmea maximaal laten benutten. Kies voor SoMe en ontdek een stralendere, gezondere huid bij Dr. Don Cosmea.

 

huidtherapie dr. don

 

Hoe te beginnen

Bij Dr. Don Cosmea  hechten we enorm veel waarde aan het leveren van zorg op maat. We geloven dat geen twee huiden hetzelfde zijn, en daarom begint onze benadering altijd met een grondige huidanalyse. We maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals de Observe 520X, om een diepgaand inzicht te krijgen in de behoeften van uw huid.

Onze experts nemen de tijd om uw huidtype, textuur, gevoeligheid en eventuele specifieke zorgpunten te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een behandeling te adviseren die perfect is afgestemd op uw unieke huidprofiel.

 

Onze absolute toewijding aan uw huid

Bij Dr. Don Cosmea zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige huidverzorging. Onze professionals zijn ervaren en geschoold om de beste resultaten te garanderen. We bieden een veilig en effectief product dat uw huid kan transformeren. We geloven in de kracht van SoMe en nodigen u uit om het zelf te ervaren.

Kies voor de toekomst van innovatieve en veilige huidverzorging. Kies voor SoMe bij Dr. Don Cosmea. Neem vandaag nog contact met ons op om een intake te plannen en uw nieuwe ontdekkingsreis met SoMe te starten. Uw huid verdient het beste, en dat is wat we u bieden.

 

Meer weten over SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading