Facelift en Halslift

Inhoud

Gezichtsveroudering

voor en na facelift

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken.
Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Als we ouder worden zien we dat onze huid verandert. Heel geleidelijk herkent u de veroudering aan rimpels die dieper worden of dat de hals en kaaklijn verslapt. Deze tekenen van huidveroudering ontstaan doordat de huidelasticiteit, de spierkracht en botstructuur ( b.v. bij de jukbenen) langzaam afnemen. Hierdoor zakt het onderliggend vet naar beneden en het lijkt dan of uw jukbenen minder vol zijn geworden. Daarnaast spant de huid minder goed aan en er ontstaan rimpels en een vermoeid uitgezakt gezicht. Helaas is dit verouderingsproces niet te stoppen maar gelukkig kunnen we de gevolgen heel mooi behandelen. Bijvoorbeeld met een facelift.

Wat is een facelift? Jonger en strakkere lijnen 

Een facelift is een unieke chirurgische behandeling voor een jonger, frisser en strakker uiterlijk. Met een facelift haalt Dr. Don het teveel aan huid en verzakt vet weg. Hierna worden de spieren en de verschillende huidlagen weer mooi aangespannen. De bedoeling van deze facelift-techniek is dat u er jonger en frisser gaat uitzien met strakkere gezichtscontouren. Het resultaat geeft een natuurlijke uitstraling. U blijft wie u bent. Jonger? Jazeker, maar zonder een plastic of versteende uitstraling. Gewoon een jongere versie van uzelf. Faceliften met dit resultaat? Daar zijn wij in gespecialiseerd.

Waarom een facelift op maat?

Een facelift op maat is een ingreep die helemaal op de patiënt wordt afgestemd, maatwerk dus. Wij handteren geen ”one- size-fits-all”  facelift-techniek. Een maatwerk-facelift is de oplossing voor een uitgezakt gezicht met een verzonken uitstraling meestal veroorzaakt door veroudering en leefstijlfactoren zoals blootstelling aan de zon, roken, gewichtsverlies en stress. Als de patiënt die leefstijlfactoren niet aanpast dan beïnvloedt dit wel het uiteindelijke resultaat.

Moderne facelifttechnieken 

Bij Clinique Dr. Don gebruiken wij alleen moderne en geavanceerde facelift-technieken die inwerken op de ondersteunende huidlaag van uw gezicht, dus onder de huid. Dit is waar (zoals we nu weten) gezichtsveroudering ontstaat. Het kan lijken alsof uw huid is verslapt, maar eigenlijk is het de ondersteunende laag die is verzakt en daarop moet de correctie plaatsvinden.

Tijdens de ingreep wordt de onderste huidlaag voorzichtig hersteld waardoor de buitenste huidlaag op een natuurlijke manier meebeweegt naar de positie van voor de verzakking. Niets wordt uitgerekt en de jeugdige lijnen/contouren van het gezicht worden hersteld zoals: helderheid rond de ogen, aantrekkelijke volheid van de jukbenen en strakkere lijnen langs de kaak en kin.

Omdat Dr. Don de huid tijdens de facelift-ingreep niet uittrekt of optrekt zal het resultaat langer zichtbaar blijven en de nieuwe veroudering vertragen (een proces wat helaas altijd doorgaat). Dat is een mooi bijkomend voordeel.

Hersteltijd nieuwe facelifttechnieken 

Het hangt een beetje af van de zwaarte van de facelift maar we spreken gemiddeld over 1-2 weken. Natuurlijk geeft een chirurgische ingreep zwelling en blauwe plekjes maar als u zich houdt aan de nazorg-richtlijnen kunt u snel weer deelnemen aan uw gewone “leven”.

Met verouderde facelifttechnieken moet u rekening houden met een lange hersteltijden (meer dan twee tot drie maanden) daarom gebruiken wij deze niet bij Clinique Dr. Don

Eerlijk advies

"Elke chirurgische of invasieve ingreep brengt risico's met zich mee. Voordat u doorgaat, adviseren wij u een intakegesprek bij Dr. Don te reserveren. U krijgt een eerlijk en kundig advies. Daarna kunt u beslissen in welke arts of kliniek u het meeste vertrouwen heeft. Neem de tijd!

Clinique Dr. Don is gespecialiseerd in facelift-technieken: wat kunnen we doen?

Er zijn verschillende facelift-technieken die wij kunnen inzetten om uw gezicht te verjongen. Bij alle faceliften worden de littekentjes zo geplaatst dat ze goed verborgen zijn. Welke facelift het meest geschikt is, hangt af van uw specifieke wensen, de anatomie van uw gezicht en de ernst van de veroudering. Vaak zijn de hals- en kinzones het grootste probleem door huidoverschot en verslapte spieren.

De verandering in beeld brengen met foto's van vroeger

Aan de hand van foto’s die een jaar of 10-15 geleden gemaakt zijn en van jeugdfoto’s kunnen wij zien hoe u veranderd bent en hoe de arts de facelift moet uitvoeren. Het doel is een jongere versie van uzelf te creëren en niet een ander persoon. De foto’s neemt u mee tijdens het intakegesprek.

Welke soorten faceliften zijn er? De specialisaties van Clinique Dr. Don

Clinique dr. Don heeft verschillende chirurgische technieken en ondersteunende cosmetische behandelingen. Meer dan 3000 patiënten/cliënten zien onze artsen in de klinieken te Hengelo en Amsterdam. Klik hier om alle opties te bekijken. 

Aanvullende cosmetische behandelingen 

Als de huid van het gezicht en de hals duidelijk verslapt zijn dan is een facelift een mooie en vaak afdoende oplossing. Voor een nog mooier resultaat kunnen onze artsen de ingreep combineren met: Lipofilling of Dermal Fillers voor meer volume, of een PRP-behandeling voor de verfijning van de huidstructuur. Soms zijn draadjesliften in combinatie met een minifacelift een mooie en afdoende oplossing. Combinatiebehandelingen vaak de mooiste resultaten. Tijdens de intakegesprekken kan Dr. Don u goed voorlichten en adviseren.

 

Facelift weblog berichten

Een technische benadering is nodig bij een Facelift-Mannen

Een technische benadering is nodig bij een Facelift-Mannen
Serie Facelift-Mannen - 2

Lees meer
Een Mannen-Facelift, bestaan die dan?

Een Mannen-Facelift, bestaan die dan?
Serie Facelift-Mannen - 1

Lees meer
Mijn gezicht is niet meer strak genoeg

Mijn gezicht is niet meer strak genoeg
Een tweede Facelift of juist niet?

Lees meer
Paardenstaart Facelift ofwel Ponytail Facelift

Paardenstaart Facelift ofwel Ponytail Facelift

Lees meer
De allernieuwste Facelift van Dr.Don met Nanovet

De allernieuwste Facelift van Dr.Don met Nanovet
Wat is het? Wat doet het? En waarom is deze facelift zo goed?

Lees meer
Wat is de beste facelift in 2018/2019, dokter?

Wat is de beste facelift in 2018/2019, dokter?
Facelift passend voor jouw gezicht

U wilt graag een oplossing voor rimpels, huidveroudering of voor het uitzakken van de wangen en onderkin? Niet één enkele techniek of uitvoering is de ultieme oplossing maar een combinatie van technieken samenstellen die passen bij de conditie van de huid, de levensstijl van de patiënt, de verwachtingen, het type vrouw, de genetische oorsprong, de specifieke en zeer persoonlijke wensen. 

 

Lees meer

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading