Vet weghalen door Liposuctie

Bij Clinique Dr. Don we niet alleen vet weg, maar verbeteren wij ook de vorm van uw lichaam.


 

Vet weghalen door het vet weg te zuigen

Vet weghalen of wegzuigen, noemen we ook wel liposuctie. Bij Clinique Dr. Don kunnen we in veel probleemgebieden zachtjes en veilig vet wegzuigen.

Een aantrekkelijk gezicht - maar een lelijke dubbele kin. Of: een smalle taille - maar een lelijke "vetbroek" op de dijen, love-handles of veel buikvet na een zwangerschap. Het zijn vaak vetophopingen die heel hardnekkig zijn en met diëten, lichaamsbeweging of met een personal fitness-training niet te verminderen zijn. Meestal moet dient de oorzaak van deze vetophopingen te worden gezocht in de erfelijke aanleg van het figuur of in de veranderde hormoonhuishouding na bijvoorbeeld een zwangerschap of in de menopauze.

Afspraak maken bij Dr. Don?

Advies op maat?
 

Technieken

Vet wegzuigen door middel van liposuctie is één van de meest populaire ingrepen die onze kliniek uitvoert. De vetcellen die Dr. Don uit het vetgebied heeft weggezogen, komen niet meer terug. Daarom is deze behandeling ook zo geliefd bij onze patiënten. Permanent verwijderen van vetcellen kan niet met diëten en sporten. Dit is alleen mogelijk d.m.v. een liposuctie; het vet wegzuigen.

Door o.a. deze populariteit worden er steeds nieuwere technieken ontwikkeld om het vet mooi en veilig te kunnen verwijderen. In onze cosmetische  kliniek maken we gebruik van de nieuwste technieken en methoden zoals met water, met innovatieve trilfuncties en speciale liposuctielasers. Meer weten over onze liposuctietechnieken?

Ervaring Dr. Don

Dr. Don is een zeer ervaren internationale cosmetische arts, met veel ervaring in het wegzuigen van vet via liposuctie. Hij heeft een groot aantal patiënten uit heel Nederland en ver over de grenzen behandeld, tot volle tevredenheid. Zijn liposuctiemethode is meer dan alleen wat vet weghalen en vet wegzuigen. Hij brengt de verstoorde lichaamsverhoudingen weer in balans op een deskundige en veilige manier. Het resultaat? Prachtige lichaamscontouren die passen bij de lichaamsbouw van de patiënt. Bekijk ook de ervaringen van cliënten op kliniekervaringen.nl!

 

Forteverdoving, minder pijn en een sneller herstel!

Dr. Don maakt gebruik van een 3-D benadering tijdens de liposuctie-ingreep. Deze techniek vraagt om een meer actieve rol van de patiënt tijdens de behandeling en dat is onmogelijk bij een volledige narcose. Wanneer de patiënt meebeweegt en de juiste spieren op verzoek aanspant, kan Dr. Don met meer precisie het vet wegzuigen. Deze interactieve manier van samenwerken geeft de mooiste resultaten. Eigenlijk kan het sculpturen (vormgeven) van het lichaam alleen op deze manier gebeuren.  Daarom heeft Dr. Don de Forteverdoving geïntroduceerd. Hiermee kan hij met precisie en de benodigde tijd de verdoving plaatsen en laten inwerken om vervolgens het vet weg te halen. De patiënt ervaart veel minder pijn tijdens de behandeling en heeft een kortere hersteltijd.

Kosten vet laten weghalen

De kosten van het weghalen en wegzuigen van de vetgebieden zullen variëren, dit is afhankelijk van de grootte van de vetgebieden. We kunnen het vet in één keer wegzuigen uit de verschillende delen van het lichaam als die niet te groot zijn. Tijdens de gratis intake bij Dr. Don geeft hij u een eerlijk en deskundig advies over de mogelijkheden en daarna volgt een offerte op maat die wij met u bespreken. Klikt u op onderstaande button voor een indicatie.

Prijzen liposuctie
 

De gemiddelde wachtrij voor een ingreep is drie weken. 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading