Vet weghalen door Liposuctie

Bij Clinique Dr. Don verwijderen wij niet alleen overtollig vet maar verbeteren wij vooral de vorm van uw lichaam.


 

Vet weghalen door het vet weg te zuigen

We noemen dit ook wel liposuctie. We kunnen in veel probleemgebieden zachtjes en veilig vet wegzuigen.

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Een paar voorbeelden van de probleemgebieden

Een aantrekkelijk gezicht - maar een lelijke dubbele kin. Of: een smalle taille - maar een lelijke "vetbroek" op de dijen, love-handels of veel buikvet na een zwangerschap. Het zijn vaak vetophopingen die heel hardnekkig zijn en met diëten, lichaamsbeweging of met een personal fitness-training niet te verminderen zijn. Meestal moet je de oorzaak van deze vetophopingen zoeken in de erfelijke aanleg van het figuur of in de veranderde hormoonhuishouding na bijvoorbeeld een zwangerschap of in de menopauze.


Dr. Don is een expert in het wegzuigen met prachtige resultaten

Zijn liposuctiemethode is meer dan alleen wat vet weghalen en vet wegzuigen. Hij brengt de verstoorde lichaamsverhoudingen weer in balans op een kundige en veilige manier. Het resultaat? Prachtige lichaamscontouren die passen bij de bouw van de patiënt.
 

Blijvend resultaat

De vetcellen die Dr. Don uit het vetgebied heeft weggezogen komen niet meer terug. Daarom is deze behandeling ook zo geliefd bij onze patiënten. Blijvend verwijderen van vetcellen kan niet met diëten en sporten. Dit is alleen mogelijk d.m.v. een liposuctie, het vet wegzuigen.

Advies op maat?
 

Technieken

Vet wegzuigen d.m.v. liposuctie is één van de meest populaire ingrepen. Het is daarom begrijpelijk dat er steeds nieuwere technieken ontwikkeld worden om het vet mooi en veilig te kunnen verwijderen. In onze Clinique maken we gebruik van de nieuwst technieken en methoden zoals met water, met innovatieve trilfuncties of met speciale liposuctielasers. Meer weten of onze liposuctietechnieken, klik dan hier.
 

Ervaring Dr. Don

Dr. Don is een zeer ervaren internationale arts, met veel ervaring in het wegzuigen van vet d.m.v. liposuctie. Hij heeft een groot aantal patiënten uit heel Nederland en ver over de grenzen heeft behandeld, tot volle tevredenheid.

 

Forteverdoving, minder pijn en een sneller herstel!

Dr. Don maakt gebruik van een 3-D benadering tijdens de liposuctie-ingreep. Deze techniek vraagt om een meer actieve rol van de patiënt tijdens de behandeling en dat is onmogelijk bij een volledige narcose. Daarom heeft Dr. Don de Forteverdoving geïntroduceerd. Hiermee kan hij heel precies en met meer benodigde tijd de verdoving plaatsen en laten inwerken om vervolgens het vet weg te halen of het vet weg te zuigen. De patiënt ervaart veel minder pijn tijdens de behandeling en een bijkomend voordeel is een kortere hersteltijd.
Als de patiënt meebeweegt en de juiste spieren even op verzoek aanspant dan kan Dr. Don met meer precisie het vet wegzuigen. Deze interactieve manier van samenwerken geeft de mooiste resultaten. Eigenlijk kan het sculpturen (vormgeven) van het lichaam alleen op deze manier gebeuren. 
 

Liposuctie kosten

De kosten van het weghalen en wegzuigen van de vetgebieden zullen variëren, dit is afhankelijk van de grootte van de vetgebieden. We kunnen het vet in één keer wegzuigen uit de verschillende delen van het lichaam als die niet te groot zijn. Tijdens de gratis intake bij Dr. Don geeft hij u een eerlijk en kundig advies over de mogelijkheden en daarna volgt een offerte op maat die wij met u bespreken. Klikt u op de button voor een indicatie.

Prijzen liposuctie
 

De gemiddelde wachtrij voor een ingreep is drie weken. 

button

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues