Cellulite

Laat uw cellulite behandelen

Wist u dat er verschillende soorten cellulite zijn? Cellulite is niet een enkelvoudig probleem, er zijn een aantal soorten. De verschillende soorten hebben een ding gemeen: ze hebben allemaal invloed op het zelfvertrouwen van vrouwen. Als cellulite niet behandeld wordt dan zal het langzaam verergeren en zich uitbreiden op verschillende delen van het lichaam, en het komt vaak voor dat een vrouw aan meer dan 1 type cellulite lijdt. Om het type cellulite vast te kunnen stellen voert de huidcoach ondermeer de pinchtest (speciale knijptest) uit tijdens de uitgebreide intake. Dit is nodig omdat een juiste behandeling afhankelijk is van het type cellulite en het stadium waarin het zich bevindt. 

Afspraak maken bij Dr. Don?


Heeft u een cellulite probleem?

Als u een cellulite probleem heeft, is het een goed idee om eens met onze huidcoach te praten, zij zal u graag advies geven. We geven hier een korte samenvatting en typische kenmerken van de drie hoofdtypen van cellulite en de methoden die wij bij Clinique Dr. Don gebruiken om ze aan te pakken.
 

Zachte cellulite

Dit type cellulite geeft de huid een golvend uiterlijk en, zoals de naam al zegt, ze is zacht. Zachte cellulite is vooral aanwezig in gebieden waar er een ophoping is van vet, zoals bovenarmen en benen, en gaat vaak vergezeld met ontsierende adertjes. Als u loopt of beweegt, zal zachte cellulite ook verplaatsen.  Het heeft de neiging te verergeren met de leeftijd of bij gewichtstoename.

Specifieke lichaamsgebieden: dijen, buik, billen en armen.
Leeftijd begint bij: vaak bij vrouwen tussen de 30 en 40.
Uiterlijk: De huid heeft een geleiachtige uitstraling en tijdens lichaamsbeweging beweegt de cellulite mee. Het is duidelijker bij liggen dan bij het staan.
Textuur: Zacht en een beetje sponsachtig.

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Gratis advies?


Harde cellulite (4 fasen)

Ook bekend als vaste cellulite, dit type komt vaker voor bij jongere vrouwen, en is vooral te vinden rond de heupen en bovenbenen. Het is meestal een van de eerste uiterlijke tekenen van cellulite. De huid is strak en korrelig en later met  kuiltjes zoals een sinaasappelschil, het uiterlijk verandert niet tijdens het lopen of bewegen, de huid lijkt vast bevestigd aan de spier.

Specifieke gebieden: De buitenste gebieden van de heupen en dijen, en rond de achterkant en de binnenkant van de knieën.
Beginleeftijd: Begint al in de jeugd (adolescentie); zonder vroegtijdige behandeling is deze vorm van cellulite niet eenvoudig te verwijderen en zijn meerdere behandelingen nodig voor verbetering.
Uiterlijk: De huid heeft kuiltjes of putjes, de aangedane gebieden blijven constant , de kuiltjes en putjes blijven zichtbaar en veranderen niet tijdens lichaamsbeweging.
Textuur: De huid ziet er compact uit en kan gevoelig zijn bij aanraking.

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.
 

Oedemateuze cellulite

Dit is de minst voorkomende vorm van cellulite en ook de meest moeilijk te behandelen.  Het heeft te maken met problemen van een slechte doorbloeding van de onderliggende huidlagen en door flinke vochtophopingen. Deze vochtophopingen zijn vaak de oorzaak van een zwak functionerend lymfesysteem. Het komt vooral voor in de benen, waardoor ze hun vorm kunnen verliezen naar een meer zuilvormige.  De huid is pasteus ( gezwollen) en kan pijnlijk zijn bij aanraking of wanneer de patiënt lang zit.

Specifieke gebieden: Kan invloed hebben op dijen en knieën, maar het meest frequent in de onderbenen, die dan hun vorm gaan verliezen.
Beginleeftijd: Ongeveer 20 tot 30.  Uiterlijk: lijkt een beetje op schuimrubber.
Textuur: De huid voelt sponzig, en kan pijnlijk zijn om aan te raken.  Er zijn tekenen van zwellingen, ontsierende vaten, kramp, enz.).
 


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading