Liposuctie

Overweegt u liposuctie of liposculpture voor het verwijderen van ongewenst vet of voor een strakkere bodyline? Deze populaire cosmetische behandelingen zijn erg populair sinds de jaren 80. Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden dan ooit met inbegrip van micro-liposuctie voor mooie strakke gezichtscontouren en liposuctielaser technieken die op hetzelfde moment het vet verwijderden en de huid verstrakken.
 

Mogelijkheden en verwachtingen van Liposuctie

Liposuctie en liposculpture zijn technieken om plaatselijk overtollig vet te verwijderen. Liposuctie biedt mooie contourverbeteringen en verwijderd kleine tot grote vetophopingen. Liposuctie kan u helpen eindelijk de slanke look te bereiken die u altijd al graag wilde hebben. Ook is liposuctie een optie als intensief diëten en sporten niet de gewenste resultaten geven waar u zo op gehoopt had. Liposuctie geeft blijvend resultaat!
 

Welke behandeling is geschikt voor u?

We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze Clinique voor een kosteloos intakegesprek waarin wij u alles vertellen over de mogelijkheden en oplossingen die liposuctie kan bieden. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en beantwoorden wij al uw vragen. Dit gesprek nemen onze specialisten heel serieus en nemen hier graag de tijd voor. 

Afspraak bij Dr. Don?

Soorten Liposuctie

Het doel van liposuctie is uw lichaam weer in verhouding te brengen door het verwijderen van lelijke vetophopingen, die zelfs na een dieet en lichaamsbeweging niet verdwijnen. Een verscheidenheid aan verschillende technieken kunnen wij inzetten om de beste resultaten te behalen en om iedere patiënt een behandeling op maat te kunnen garanderen.

Al onze liposuctie technieken maken gebruik van minuscule kleine canules waardoor er geen zichtbare littekens achterblijven of heel eenvoudig na te behandelen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde 1-poort liposuctie waarbij slechts door 1 klein sneetje diverse regio’s in het lichaam behandeld kunnen worden. Dr. Don wil zo min mogelijk littekentjes veroorzaken en heeft zich daarom in deze techniek gespecialiseerd. Wilt u meer lezen over de verschillende technieken die Dr. Don gebruikt? Leest u dan meer op zijn pagina over Liposuctie technieken
 

Liposuctie correcties (niet door Dr. Don uitgevoerd)

Liposuctiebehandelingen die patiënten eerder hebben laten uitvoeren maar daar niet tevreden over zijn kunnen wij herstellen door een combinatietherapie uit te voeren die bestaat uit een zachte liposuctie (WAL) met een aanvullende lipofilling behandeling. Wilt u meer lezen over liposuctie correcties uitgevoerd door Dr. Don? Leest u dan meer op zijn pagina over Liposuctie correcties.


Gratis consult?


Welke gebieden kunnen wij behandelen?

Liposuctie kan vrijwel overal op het gezicht of het lichaam worden toegepast. Voor degenen die een lichaam of gezicht willen hebben met minder vetophopingen en een meer gestroomlijnd profiel, biedt liposuctie een veilige en permanente manier om vetcellen te verwijderen die met diëten en lichaamsbeweging niet verdwijnen. De meest voorkomende gebieden waar wij liposuctie op toepassen zijn als volgt:

liposuctie gebieden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buik, heup en rug: het gehele bovenlichaam is een van de meest voorkomende doelgebieden voor liposuctiebehandelingen. Met liposuctie, kunnen vetophopingen worden verwijderd van de bovenste of de onderbuik, de love handles, en de boven- of onderrug.

Been, dijen en flank: De vetgebieden op de dijen zijn een van de meest uitdagende gebieden van het lichaam om aan te werken tijdens diëten en sporten. Liposuctie in de binnen-of buitenkant van de dijen geeft u een slanker en strakker uiterlijk.

Borst liposuctie: Borstverkleining door chirurgie is niet voor iedere vrouw geschikt. Daarom kan liposuctie in het borst gebied voor fine-tuning en voor juist minder volume zorgen, zonder de inzet van reductie chirurgie.

Arm liposuctie: Ondanks sporten blijft de onderarm te dik. De ontwikkelde spieren kunnen meer tot hun recht komen als de vetgebieden zorgvuldig verwijderd worden door liposuctie.

Man Borstverkleining: Liposuctie in de mannelijke borst is een eenvoudige en discrete oplossing voor gynaecomastie, of de ontwikkeling van de mannelijke borsten bieden. Voor vrouwen, kan liposuctie rond de behabandjes een soepeler lijn geven naar de borst en niet meer uitpuilen.

Gezicht en kaaklijn: Overgewicht in het gezicht kan u er vroegtijdig ouder uit laten zien. Gezichtsbehandeling door liposuctie verwijdert overtollig vet in het  onderste deel van het gezicht, kin, kaaklijn en hals en zorgt voor een jonger, frisser uiterlijk.
 

Meer informatie?

 

Liposuctie prijzen

Regio's geschikt voor liposuctie: Kin, hals, armen, borsten, rug, buik, taille, heupen, billen, benen, knieën, kuiten en enkels. De opbouw van het aantal regio’s is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Afhankelijk van de gebieden die wij behandelen varieërt de prijs.

Prijzen liposuctie

De gemiddelde wachtrij voor een ingreep is drie weken. 

button

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues