Liposuctie

Liposuctie – vet weghalen

Overweegt u liposuctie, of liposculpture, voor het weghalen van ongewenst vet of voor een strakker lichaam? Vandaag de dag zijn er meer mogelijkheden dan ooit die tegelijkertijd het vet verwijderen en de huid verstrakken.

Liposuctie en liposculpture zijn technieken om plaatselijk overtollig vet te verwijderen. Liposuctie biedt mooie contourverbeteringen en verwijdert kleine tot grote vetophopingen. Liposuctie kan u helpen eindelijk de slanke look te bereiken die u altijd al graag wilde hebben. Ook is liposuctie een optie als intensief diëten en sporten niet de gewenste resultaten geven waar u zo op gehoopt had. Liposuctie geeft blijvend resultaat!

Afspraak bij Dr. Don?

Soorten Liposuctie

Het doel van liposuctie is uw lichaam weer in verhouding te brengen door het verwijderen van lelijke vetophopingen, die bijvoorbeeld met behulp van een dieet en lichaamsbeweging niet verdwijnen. Er zijn verschillende technieken die wij inzetten om de beste resultaten te behalen en om iedere patiënt een behandeling op maat te garanderen.

Al onze liposuctie technieken maken gebruik van minuscule kleine canules waardoor er geen zichtbare littekens achterblijven of heel eenvoudig na te behandelen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde 1-poort liposuctie waarbij slechts door één klein sneetje diverse regio’s in het lichaam behandeld worden. Dr. Don wil zo min mogelijk littekentjes veroorzaken en heeft zich daarom in deze liposuctie techniek gespecialiseerd. Wilt u meer weten over de verschillende technieken die Dr. Don gebruikt? Leest u dan meer op zijn pagina over Liposuctie technieken.  

Welk soort liposuctie is geschikt voor u?

Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. We nodigen u daarom graag uit voor een bezoek aan onze Clinique voor een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek waarin wij u alles vertellen over de mogelijkheden en oplossingen die liposuctie biedt. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en beantwoorden wij al uw vragen. Wij geven eerlijk en deskundig advies!

Correctie van mislukte liposucties

Heeft u een liposuctiebehandeling gehad waar u niet tevreden over bent? Dr. Don kan dit herstellen door een combinatietherapie uit te voeren bestaande uit een zachte liposuctie (WAL) met een aanvullende lipofilling behandeling. Wilt u meer weten over liposuctie correcties uitgevoerd door Dr. Don? Leest u dan meer op zijn pagina over Liposuctie correcties.


Gratis consult?

Welke lichaamsgebieden behandelen wij met liposuctie?

Liposuctie kan vrijwel overal op het gezicht of het lichaam worden toegepast. Voor degenen die een lichaam of gezicht willen hebben met minder vetophopingen en een meer gestroomlijnd profiel, biedt liposuctie een veilige en permanente manier om vetcellen te verwijderen die met diëten en lichaamsbeweging niet verdwijnen.

Buik, heup en rug: het gehele bovenlichaam is één van de meest voorkomende doelgebieden voor liposuctiebehandelingen. Met liposuctie, worden vetophopingen verwijderd van de bovenste of de onderbuik, de “love handles” en de boven- of onderrug.

Been, dijen en flank: De vetgebieden op de dijen zijn een van de meest uitdagende gebieden van het lichaam om aan te werken tijdens diëten en sporten. Liposuctie in de binnen-of buitenkant van de dijen geeft u een slanker en strakker uiterlijk.

Borst: Borstverkleining door chirurgie is niet voor iedere vrouw geschikt. Daarom kan liposuctie in het borst gebied voor fine-tuning en voor minder volume zorgen, zonder de inzet van reductie chirurgie.

Arm: Ondanks sporten blijft de onderarm te dik. De ontwikkelde spieren komen meer tot hun recht als de vetgebieden zorgvuldig verwijderd worden door liposuctie.

Borstverkleining voor de man: Liposuctie in de mannelijke borst is een eenvoudige en discrete oplossing voor gynaecomastie, of de ontwikkeling van de mannelijke borsten bieden. Voor vrouwen, kan liposuctie rond de behabandjes een soepeler lijn geven naar de borst en niet meer uitpuilen.

Gezicht en kaaklijn: Overgewicht in het gezicht laat u er vroegtijdig ouder uit zien. Liposuctie in het gezicht verwijdert overtollig vet in het  onderste deel van het gezicht, kin, kaaklijn en hals en zorgt voor een jonger, frisser uiterlijk.

Meer informatie?

Liposuctie prijzen

Lichaamsgebieden geschikt voor liposuctie zijn; kin, hals, armen, borsten, rug, buik, taille, heupen, billen, benen, knieën, kuiten en enkels. De opbouw van het aantal regio’s is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Afhankelijk van de gebieden die wij behandelen varieert de prijs.

De gemiddelde wachttijd voor een ingreep is drie weken.

Prijzen liposuctie 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Liposuctie weblog berichten

Mislukt liposuctie buik? Wat nu?

Mislukt liposuctie buik? Wat nu?
In dit artikel bespreken we wat te doen als u te maken heeft met een mislukte liposuctie van de buik en hoe Dr. Don u kan helpen.

Lees meer
Alles over Zwanger zijn of worden na een eerdere liposuctie!

Alles over Zwanger zijn of worden na een eerdere liposuctie!

Lees meer
Vier keer over gynaecomastie of mannenborsten!

Vier keer over gynaecomastie of mannenborsten!

Lees meer
Waarom is een buikliposuctie bij mannen en vrouwen zo populair?

Waarom is een buikliposuctie bij mannen en vrouwen zo populair?

Lees meer
Liposuctie, borstverkleining, lipofilling, bobbels & knobbels en mammogrammen

Liposuctie, borstverkleining, lipofilling, bobbels & knobbels en mammogrammen

Lees meer
Na de buikliposuctie - waarom u toch moet blijven bewegen en trainen

Na de buikliposuctie - waarom u toch moet blijven bewegen en trainen

Lees meer
1234

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading