Lipoedeem

Heeft u last van de aandoeningen lipoedeem of lymfoedeem en wilt u een eerlijk en deskundig advies? Clinique Dr. Don beschikt over een uitgebreid behandelpakket voor lipoedeem, lymfoedeem en ernstige cellulite. Ons behandelpakket bestaat uit zowel chirurgische behandelingen, als niet chirurgische behandelingen, afhankelijk van uw situatie en wensenpakket. Combinaties zijn ook mogelijk, maar dit is afhankelijk van het behandeladvies van de arts. Wij geven u altijd een eerlijk en deskundig advies!

Afspraak maken bij Dr. Don?

 

Al enige tijd heeft Dokter Donald Ottens ervaring met het behandelen van lipoedeem en lymfoedeem met liposuctie. Sinds kort hebben wij als eerste kliniek de mogelijkheid om lipoedeem te behandelen met een liposuctie-systeem die de aangedane en pijnlijke gebieden volledig ontziet. Elk gebied kan worden behandeld met een waterstraalsysteem dat krachtig maar voorzichtig het vet wast uit het lichaam, de vetcellen worden permanent weggespoeld. Het beste van alles is dat er veel minder verdoving nodig is en patiënten sneller herstellen van de ingreep. Patiënten kunnen eerder de gewone werkzaamheden hervatten en hun leven weer oppakken. Met de WAL liposuctie techniek worden zeer goede resultaten behaald.

Bekijk de video van Dr. Don waarin hij u alles verteld over Lipoedeem en hoe het behandeld kan worden:


Uitgebreide informatie over lipoedeem

 

Brochure over lipoedeem?

Dr. Don heeft een speciale brochure geschreven over lipoedeem. Hierin kunt u alle informatie nog eens nalezen over lipoedeem, over de behandeling, de technieken en aanvullende informatie.

Lipoedeem-brochure aanvragen


De gemiddelde wachttijd voor een ingreep is drie weken. 

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Lipoedeem weblog berichten

Lipoedeem en hartklachten, wat is het verband?

Lipoedeem en hartklachten, wat is het verband?
Lipoedeem, een relatief onbekende aandoening, lijdt vaak in de schaduw van medische aandacht en wordt vaak verward met obesitas...

Lees meer
Ik heb de aandoening Lipoedeem en wil graag liposuctie, zijn deze kosten aftrekbaar bij de belasting?

Ik heb de aandoening Lipoedeem en wil graag liposuctie, zijn deze kosten aftrekbaar bij de belasting?

Een uitspraak van de rechtbank van Gelderland over het wel of niet aftrekbaar zijn van de kosten voor liposuctie van een lipoedeem patiënt.

Lees meer
Wat is Lipoedeem en welke behandelmogelijkheden zijn er bij uw Clinique?

Wat is Lipoedeem en welke behandelmogelijkheden zijn er bij uw Clinique?

Alles over behandeling van de aandoening lipoedeem. Dr. Don legt het uit in zijn weblog.

Lees meer
Dr. Don gastspreker op de LIPV lipoedeemdag

Dr. Don gastspreker op de LIPV lipoedeemdag

Afgelopen zondag 3 april was Dr. Don uitgenodigd om te spreken op de bijeenkomst van de Lipoedeem Patiënten Vereniging (LIPV) in Almere. Dr. Don heeft een uitgebreide presentatie gegeven over de behandelmethode bij mensen met de aandoening Lipoedeem.

Lees meer