Lipoedeem

Heeft u last van lipoedeem of lymfoedeem en wilt u een eerlijk en kundig advies? Clinique Dr. Don beschikt over een uitgebreid behandelpakket voor lipoedeem, lymfeoedeem en ernstige cellulite. Ons behandelpakket bestaat uit zowel chirurgische behandelingen, als niet chirurgische behandelingen. Combinaties zijn ook mogelijk afhankelijk van het behandeladvies van de arts.

Afspraak maken bij Dr. Don?

wat is lipoedeem


Eerste kliniek in Nederland met WAL Liposuctie

Wij zijn de eerste kliniek in Nederland dat lipoedeem of lymfoedeem behandeld met waterstraal geassisteerde liposuctie

Al enige tijd heeft Dokter Donald Ottens ervaring met het behandelen van lipoedeem en lymfoedeem met liposuctie. Sinds kort hebben wij als eerste kliniek de mogelijkheid om lipoedeem te behandelen met een liposuctie-systeem die de aangedane en pijnlijke gebieden volledig ontziet. Elk gebied kan worden behandeld met een waterstraalsysteem dat krachtig maar voorzichtig het vet wast uit het lichaam, de vetcellen worden permanent weggespoeld. Het beste van alles is dat er veel minder verdoving nodig is en patiënten sneller herstellen van de ingreep. Patiënten kunnen eerder de gewone werkzaamheden hervatten en hun leven weer oppakken. Met de WAL liposuctie techniek worden zeer goede resultaten behaald.

Bekijk de video van Dr. Don waarin hij u alles verteld over Lipoedeem en hoe het behandeld kan worden:


Uitgebreide informatie over lipoedeem

Onze website is opnieuw ingericht, ook voor het onderdeel Lipoedeem. Op dit moment bevindt u zich op de introductie pagina van Lipoedeem. De oude pagina werd te lang, daarom hebben wij subpagina's aangemaakt. U kunt meer lezen over de volgende specifieke onderwerpen

 

Lipoedeem brochure

Onlangs heeft Dr. Don een speciale brochure geschreven over lipoedeem. Hierin kunt u alle informatie nog eens nalezen over lipoedeem, over de behandeling, de technieken en aanvullende informatie.

Lipoedeem-brochure aanvragen


De gemiddelde wachtrij voor een ingreep is drie weken. 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair