Veelgestelde vragen

SoMe is een innovatieve en waardevolle behandeling in je dagelijkse huidverzorging. Het biedt tal van voordelen voor je huid, maar het is belangrijk om te weten hoe je het correct moet gebruiken. De veel gestelde vragen over SoMe beantwoorden we hier:

 

Hoe moet ik SoMe dagelijks gebruiken?

SoMe medisch serum is een verrijking in je dagelijkse huidverzorging. Je past het toe na het reinigen van je huid en vóór het aanbrengen van je vocht inbrengende crème en zonnebrandcrème. Het is essentieel om SoMe te behandelen als een hoogwaardig medisch serum, en het kan je routine zelfs vereenvoudigen, omdat slechts één serum-product nodig is voor de huidbehandeling van je bovenste en onderste oogleden, gezicht en hals.

 

Kan ik SoMe gebruiken in combinatie met mijn huidige huidverzorgingsproducten?

SoMe kan veilig worden gecombineerd met diverse soorten huidverzorgingsproducten. Het is echter raadzaam om eerst onze professionals te raadplegen voordat je SoMe toevoegt aan je bestaande producten.

 

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

De resultaten van SoMe zullen aanzienlijke verbeteringen laten zien bij regelmatig gebruik. Hoewel de huid van iedereen anders reageert, hebben veel van onze gebruikers onmiddellijke verbeteringen waargenomen! Hoe mooi is dat!

 

Ik heb last van eczeem, kan ik SoMe gebruiken?

SoMe heeft met succes alle standaard irritatietests doorstaan, wat aangeeft dat het ook geschikt is voor mensen met eczeem. Neem contact op met onze professionals voor advies over het gebruik ervan bij jouw specifieke eczeemklachten.

 

Ik heb een gevoelige huid, is SoMe medisch serum geschikt voor mij?

SoMe is uitermate geschikt voor de gevoelige huid, zoals blijkt uit de resultaten van de strenge irritatietests uitgevoerd door de fabrikant in Amerika.

 

Ik weet dat SoMe wordt geleverd met PRP-plasma van mijzelf, maar mag een vriendin of familielid mijn SoMe gebruiken?

SoMe is strikt bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag niet door anderen worden gebruikt. Raadpleeg onze professionals als je nog vragen hebt hierover.

 

Ik ga op vakantie, moet ik mijn SoMe gekoeld meenemen?

SoMe medisch serum moet te allen tijde op koelkasttemperatuur worden bewaard. We raden aan om tijdens het reizen een koelpack te gebruiken.

 

Wat gebeurt er als ik vergeet het SoMe Medisch Serum in de koelkast te bewaren of een nacht erbuiten heb laten staan?

Koeling is essentieel om de maximale levensvatbaarheid van de bloedplaatjes gedurende 90 dagen te behouden. Als het product een nacht buiten de koelkast heeft gestaan, zal het niet bederven, maar dit kan de werkzaamheid van het product beïnvloeden door versnelde degranulatie van de bloedplaatjes.

 

Meer weten over SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading