Huidtherapie

Heerlijke gezichtsbehandelingen van Clinique Dr. Don.

In de Medispa hebben onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen vernieuwde gezichtsbehandelingen ontwikkeld. Deze behandelingen zijn afgestemd op de behoeften van uiteenlopende huidtypes. Onderling verschillen de behandelingen in techniek en productgebruik maar ze hebben allemaal een gelijke opbouw.

Onze behandelopbouw:

  • Huidanalyse;
  • Reinigen;
  • Stimuleren;
  • Herstellen.

Bovenstaande volgorde zult u steeds weer terugvinden in al onze medical facials.
 

Onze behandelingen

Een overzicht van onze behandelingen kunt u terug vinden, links, onder het kopje Huidtherapie
 

Balans

De meeste huidtypes zijn in lichte of zwaardere vorm beschadigd. De huid kan er dan vlekkerig, grof, ruw of vaal en soms rood uitzien. Een gezonde huid daar en tegen heeft een zachte glans en is egaal van structuur, een teken dat de huid in balans is.

 

Behandelplan

Onze gespecialiseerde huidspecialisten starten met de verstoorde huid in kaart te brengen. Deze gegevens vormen de basis voor een behandelplan. De behandelingen uit het behandelplan worden op maat samengesteld en moeten uiteindelijk zorgen voor een evenwichtige balans in de verschillende huidlagen. Onze huidcoaches maken gebruik van uiteenlopende behandeltechnieken, speciale behandelapparatuur en hoogwaardige producten met gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn zo ontwikkeld dat het beoogde resultaat snel zichtbaar wordt. 

 

Een herstelde huid is een gezonde huid

Een huid die is hersteld verouderd minder snel, de structuur wordt fijner en u heeft minder last van onzuiverheden. Als wij met onze behandeltechnieken in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, dan is de impact van deze behandelingen op een gewone huid nog duidelijker zichtbaar! Een ander prachtig bijkomend effect is als u deze behandelingen in combinatie gebruikt met  een cosmetische ingreep zal het resultaat u verbazen.
 

Duur van de behandelingen

De facials duren ongeveer 45 tot 60 minuten. De facials worden afgestemd op de conditie en behoefte van uw huid. Facials zijn geschikt voor de meeste huidtypes, met inbegrip van de dunne of de verouderende huid, de etnische huid, de droge huid of de vette huid. Maak een afspraak met één van onze huidcoaches voor meer informatie over deze nieuwe facials. Wij zijn te bereiken op 074-3030250.

 

Prijzen

Facials: vanaf €95,-  Samen met u worden de facials op maat gemaakt. Wij maken de facials afgestemd op uw wensen en budget.

Voor een aantal behandelingen  kunt u alleen bij onze Clinique in Hengelo terecht. Op de desbetreffende pagina onder de prijzen staat aangegeven indien de behandeling ook in Amsterdam ingepland kan worden.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading