Ons team

De kracht van Clinique Dr. Don is een betrokken multi-disciplinair team. Graag stellen wij ons aan u voor.

Wilt u een afspraak maken met één van onze collega's? Dat kan, vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul formulier in

Ik ben Dr. Don (Dr. Ir. Donald Ottens); Oprichter van Clinique Dr. Don (BIG: 19023148601-007)

Dokter Don

Wilt u meer weten over wie ik ben en wat ik gedaan heb, verwijs ik u graag naar mijn eigen pagina.

In deze teampresentatie behandel ik een paar vragen van patiënten die de kern van mijn werkwijze weergeven.

Wat is de kern van uw filosofie?
Mijn doel is: mijn patiënten op de meest natuurlijke manier een nieuwe look & feel geven, die helemaal bij hun wens en persoonlijkheid past. Ik denk wat je noemt outside the box, om maximale resultaten te krijgen. Bestaande behandelingen en technieken blijf ik steeds weer aanpassen en verbeteren om onze missie, een topbehandeling voor een eerlijke prijs, te blijven garanderen.

Waarom kiezen patiënten voor u?
Ik heb een speciaal oog en touch ontwikkeld voor natuurlijke esthetiek dat is wel bijzonder te noemen gezien de ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie. Ik combineer dit talent met mijn consistente, nauwgezette aandacht voor fijne details zodat ik het resultaat kan behalen wat ik voor ogen heb. Een patiënt zei laatst tegen mij: "Dokter ik denk dat u alles uit de kast heeft gehaald om dit resultaat te bereiken". En dat is ook zo, ik ben niet snel tevreden. Dit betekent ook, helaas, dat ik wel eens kan uitlopen met mijn programma en niet met de behandeltijd uitkom die ik van de Chef de Clinique heb gekregen. De dames van de receptie hebben dan weer een probleempje op te lossen in de wachtkamer. Ach, uiteindelijk krijgt iedereen de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft en voordat ze bij mij de spreekkamer binnen komen is er al veel stoom afgeblazen. Ha, ha.

Welke stappen neemt u om het vertrouwen te krijgen van uw patiënt?
Vertrouwen daar draait alles om in een arts-patiënt relatie. De intakegesprekken zijn eigenlijk onderwijssessies. Alle uitleg over de behandeling en wat patiënten kunnen verwachten worden door mij duidelijk beantwoord. Ik gebruik een taal die toegankelijk is voor iedereen en waar ik alle lastige medische terminologie uit weglaat. Ik wil namelijk verbinding met mijn patiënten krijgen en geen afstand creëren. Een dokter heeft naar mijn idee tijdens de intakegesprekken altijd een onderwijzende rol. Een patiënt die inhoudelijk weet waar hij of zij aan begint blijkt uiteindelijk meer tevreden te zijn met het resultaat omdat alle niet realistische voorstellingen weggenomen zijn in het voortraject. Ik ga voor een solide relatie met mijn patiënten die gebaseerd is op vertrouwen en optimale resultaten. Snelle oplossingen die genomen zijn onder druk, daar wil ik in mijn Clinique niets mee te maken hebben!

Mijn highlight: Ik doe niet in rimpels maar in geluk.

Ik ben Drs. Melissa Gomez; Cosmetisch Arts bij Clinique Dr. Don (BIG: 99920427201)

"Of u nu al een tijdje nadenkt over cosmetische chirurgie, of nog maar net ontdekt hebt dat zelfs fijne rimpeltjes niet weggaan met een crème, in beide situaties ben ik graag uw dokter. Ik bespreek met u welke behandeling voor u het meest geschikt is, bijvoorbeeld een zachte “opstapfiller” voor de fijne rimpeltjes of bij de wat diepere rimpels een uitgebreide liquid facelift of zelfs lipofilling-injecties met uw eigen vet”.

In Valencia ben ik na mijn studie geneeskunde en afgeronde opleiding huisartsgeneeskunde, opgeleid tot esthetisch specialist in de cosmetische geneeskunde en heb jaren gewerkt in vooraanstaande privéklinieken te Valencia. Met veel plezier en aandacht wil ik u kennis laten maken met de nieuwste inzichten en trends uit Valencia. Van de beste cosmetisch chirurgen en heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd. Ik nodig u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met mij te maken.

Ik heb patiënten in binnen en buitenland met uiteenlopende vragen en wensen mogen adviseren en behandelen. Een serieuze aanpak is waar ik voor sta want al gaat het om een kleine correctie dan nog moet u hier niet lichtvaardig over denken. Het blijft een medische ingreep die serieus en vakkundig uitgevoerd moet worden. Ik ben pas tevreden als u na mijn behandeling met lichte tred en blij de kliniek verlaat.

Haar specialisaties zijn:

 • Dermal-fillertechnieken
 • Gespecialiseerde rimpelverslapper-technieken
 • Liquid Facelift in combinatie met groeifactoren
 • Hals en kaaklijn correcties
 • Ooglidcorrecties

Mijn highlight: Zonder inhoudelijke passie en verbondenheid met patiënten kan je dit specialisme niet op topniveau uitoefenen. Ik ben bevoorrecht dat ik dit vak mag uitvoeren en zoveel mooie en bijzondere mensen mag ontmoeten waarvoor ik iets kan betekenen. Een kleine verandering aan de buitenkant heeft vaak een grote impact op de eigenwaarde van patiënten, dit geeft mij de drive om iedere dag het beste uit mijzelf te halen.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues