Ons team

De kracht van Clinique Dr. Don is een betrokken multi-disciplinaer team. Graag stellen wij ons aan u voor.

Wilt u een afspraak maken met één van onze collega's? Dat kan, vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul formulier in

Ik ben Dr. Don (Dr. Ir. Donald Ottens); Oprichter van Clinique Dr. Don (BIG: 19023148601-007)

Dokter Don

Wie ik ben en wat ik allemaal gedaan heb kunt u lezen op mijn eigen pagina.

In deze teampresentatie behandel ik een paar vragen van patiënten die de kern van mijn werkwijze weergeven.

Wat is de kern van uw filosofie?
Mijn doel is: mijn patiënten op de meest natuurlijke manier een nieuwe look & feel geven, die helemaal bij hun wens en persoonlijkheid past. Ik denk wat je noemt outside the box, om maximale resultaten te krijgen. Bestaande behandelingen en technieken blijf ik steeds weer aanpassen en verbeteren om onze missie, een topbehandeling voor een eerlijke prijs, te blijven garanderen.

Waarom kiezen patiënten voor u?
Ik heb een speciaal oog en touch ontwikkeld voor natuurlijke esthetiek dat is wel bijzonder te noemen gezien de ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie. Ik combineer dit talent met mijn consistente, nauwgezette aandacht voor fijne details zodat ik het resultaat kan behalen wat ik voor ogen heb. Een patiënt zei laatst tegen mij: "Dokter ik denk dat u alles uit de kast heeft gehaald om dit resultaat te bereiken". En dat is ook zo, ik ben niet snel tevreden. Dit betekent ook, helaas, dat ik wel eens kan uitlopen met mijn programma en niet met de behandeltijd uitkom die ik van de Chef de Clinique heb gekregen. De dames van de receptie hebben dan weer een probleempje op te lossen in de wachtkamer. Ach, uiteindelijk krijgt iedereen de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft en voordat ze bij mij de spreekkamer binnen komen is er al veel stoom afgeblazen. Ha, ha.

Welke stappen neemt u om het vertrouwen te krijgen van uw patiënt?
Vertrouwen daar draait alles om in een arts-patiënt relatie. De intakegesprekken zijn eigenlijk onderwijssessies. Alle uitleg over de behandeling en wat patiënten kunnen verwachten worden door mij duidelijk beantwoord. Ik gebruik een taal die toegankelijk is en waar ik alle lastige medische terminologie uit weglaat. Ik wil namelijk verbinding met mijn patiënten krijgen en geen afstand. Een dokter heeft naar mijn idee tijdens de intakegesprekken altijd een onderwijzende rol. Een patiënt die inhoudelijk weet waar hij of zij aan begint blijkt uiteindelijk meer tevreden te zijn met het resultaat omdat alle niet realistische voorstellingen weggenomen zijn in het voortraject. Ik ga voor een solide relatie met mijn patiënten die gebaseerd is op vertrouwen en optimale resultaten. Snelle oplossingen die genomen zijn onder druk, daar wil ik in mijn Clinique niets mee te maken hebben!

Mijn highlight: "Ik doe niet in rimpels maar in geluk."

Ik ben Drs. Maarten Façee Schaeffer; Cosmetisch Arts bij Clinique Dr. Don (BIG: 09915127801)

Dokter Maarten

Ik ben Cosmetisch Arts bij Clinique Dr. Don.

Ik luister en vind het fijn om tijd aan mijn patiënten te besteden, meer te weten te komen over hun wensen en hun aarzelingen. Ik houd ervan om behandelopties goed door te spreken. Juist door de nadruk te leggen op wat patiënten kunnen verwachten voor, tijdens en na de ingreep wordt een vertrouwensrelatie opgebouwd. Iedere patiënt is anders en daar pas ik mijn aanpak op aan, zodat ik het hoogst mogelijk cosmetisch resultaat kan behalen.

Mijn specialiteiten zijn de Dermal Fillers, de Botox-behandelingen en bovenooglidcorrecties.
Kenmerkend is dat de meeste van mijn patiënten een centrale wens hebben, en die is: Ik wil er beter uitzien maar zeker niet anders. Een behandelplan richt ik daarom heel individueel in, passend bij de persoonlijkheid van de patiënt en voor een "natural-looking, long-lasting result".

De ooglidcorrecties van de bovenoogleden reken ik tot mijn specialiteit. De cosmetische operatietechnieken van Dr. Don heb ik mij eigen gemaakt en met mooie resultaten. Daarnaast volg ik met regelmaat diverse bijscholingen in binnen en buiteland als het gaat om cosmetische operatietechnieken, zo blijf ik altijd op de hoogte van nieuwe inzichten en technieken in mijn vakgebied.

Mijn highlight: Ik heb oog voor natural aesthetics en dat is wel uniek in de wereld van de medische cosmetiek. Ik vind het dan ook iedere keer weer een geweldig moment als mijn patiënt met een krachtige nieuwe uitstraling onze Clinique verlaat.

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair