Ons team

De kracht van Clinique Dr. Don is een betrokken multi-disciplinaer team. Graag stellen wij ons aan u voor.

Wilt u een afspraak maken met één van onze collega's? Dat kan, vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul formulier in

Ik ben Dr. Don (Dr. Ir. Donald Ottens); Oprichter van Clinique Dr. Don (BIG: 19023148601-007)

Dokter Don

Wie ik ben en wat ik allemaal gedaan heb kunt u lezen op mijn eigen pagina.

In deze teampresentatie behandel ik een paar vragen van patiënten die de kern van mijn werkwijze weergeven.

Wat is de kern van uw filosofie?
Mijn doel is: mijn patiënten op de meest natuurlijke manier een nieuwe look & feel geven, die helemaal bij hun wens en persoonlijkheid past. Ik denk wat je noemt outside the box, om maximale resultaten te krijgen. Bestaande behandelingen en technieken blijf ik steeds weer aanpassen en verbeteren om onze missie, een topbehandeling voor een eerlijke prijs, te blijven garanderen.

Waarom kiezen patiënten voor u?
Ik heb een speciaal oog en touch ontwikkeld voor natuurlijke esthetiek dat is wel bijzonder te noemen gezien de ontwikkelingen in de cosmetische chirurgie. Ik combineer dit talent met mijn consistente, nauwgezette aandacht voor fijne details zodat ik het resultaat kan behalen wat ik voor ogen heb. Een patiënt zei laatst tegen mij: "Dokter ik denk dat u alles uit de kast heeft gehaald om dit resultaat te bereiken". En dat is ook zo, ik ben niet snel tevreden. Dit betekent ook, helaas, dat ik wel eens kan uitlopen met mijn programma en niet met de behandeltijd uitkom die ik van de Chef de Clinique heb gekregen. De dames van de receptie hebben dan weer een probleempje op te lossen in de wachtkamer. Ach, uiteindelijk krijgt iedereen de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft en voordat ze bij mij de spreekkamer binnen komen is er al veel stoom afgeblazen. Ha, ha.

Welke stappen neemt u om het vertrouwen te krijgen van uw patiënt?
Vertrouwen daar draait alles om in een arts-patiënt relatie. De intakegesprekken zijn eigenlijk onderwijssessies. Alle uitleg over de behandeling en wat patiënten kunnen verwachten worden door mij duidelijk beantwoord. Ik gebruik een taal die toegankelijk is en waar ik alle lastige medische terminologie uit weglaat. Ik wil namelijk verbinding met mijn patiënten krijgen en geen afstand. Een dokter heeft naar mijn idee tijdens de intakegesprekken altijd een onderwijzende rol. Een patiënt die inhoudelijk weet waar hij of zij aan begint blijkt uiteindelijk meer tevreden te zijn met het resultaat omdat alle niet realistische voorstellingen weggenomen zijn in het voortraject. Ik ga voor een solide relatie met mijn patiënten die gebaseerd is op vertrouwen en optimale resultaten. Snelle oplossingen die genomen zijn onder druk, daar wil ik in mijn Clinique niets mee te maken hebben!

Mijn highlight: "Ik doe niet in rimpels maar in geluk."

Ik ben Drs. Ralph Vrösch; Chirurg bij Clinique Dr. Don

dokter ralph vrosch

U denkt al een tijd na over cosmetische chirurgie zoals bijvoorbeeld een liposuctie, buiklift, littekencorrectie, ooglidcorrectie, liquid facelift of een borstvergroting met eigen vet? In al deze situaties ben ik graag uw dokter. Ik neem alle tijd om uw persoonlijke wensen met u te bespreken en wat u verwacht van de behandeling. Daarna maken wij samen een gedetailleerd behandelplan waar wij; u als patiënt en ik als chirurg helemaal achter kunnen staan. Dan pas gaan we aan de slag. 


Na mijn studie geneeskunde in Nederland ben ik mij gaan specialiseren tot medisch specialist in de chirurgie. Ik ben in diverse richtingen in de chirurgie opgeleid in het Internationaal bekende Universiteitsziekenhuis Düsseldorf te Duitsland. Met name de cosmetische chirurgie heeft altijd mijn volle belangstelling gehad. Maar om je als excellent cosmetisch chirurg te kunnen vestigen moet je in Duitsland eerst diverse richtingen hebben afgerond. Dat heb ik ook gedaan in de trauma chirurgie en orthopedie en daarna de cosmetische chirurgie. Van deze 10 jaren aan chirurgische specialisaties heb ik nu veel profijt. In januari ontvang ik alle "genehmigungen."

Met veel plezier heb ik mij nu verbonden aan de klinieken van Dr. Don (Dr. Donald E. Ottens) en hoop mijn expertise te mogen inzetten bij alle cosmetische chirurgische ingrepen en de behandeling van de aandoening lipoedeem. 

Ik wil u graag laten kennismaken met alle nieuwe inzichten en technieken die ik geleerd heb van de beste hoogleraren in dit vakgebied. Duitsland loopt voorop als het gaat om chirurgische operatietechnieken. Ik nodig u van harte uit om een vrijblijvende afspraak met mij te maken. 
Ik heb patiënten in binnen en buitenland met uiteenlopende vragen en wensen mogen adviseren en behandelen. Een serieuze aanpak is waar ik voor sta want al gaat het soms om een kleine correctie dan nog moet u hier niet lichtvaardig over denken. Het blijft een medische ingreep die serieus en vakkundig uitgevoerd moet worden. Ik ben pas tevreden als u na mijn behandeling uzelf meer laat zien en blij bent met het resultaat. 

Mijn highlite: “Zonder passie voor mijn vak en de verbondenheid met patiënten kan je dit specialisme niet op top-niveau uitoefenen. Ik ben bevoorrecht dat ik dit vak mag uitoefenen en zoveel mooie en bijzondere mensen mag ontmoeten waarvoor ik iets kan betekenen. Dr. Don heeft mij aangegeven dat hij uitgaat van het statement; “Wij hebben een dienend vak en niet een verdienend vak”. Dit uitganspunt spreekt mij aan omdat het mij scherp houdt als het gaat om de belofte aan onze patiënten te gaan voor het hoogst haalbare resultaat voor een eerlijk prijs."

Ik ben Drs. Maarten Façee Schaeffer; Cosmetisch Arts bij Clinique Dr. Don (BIG: 09915127801)

Dokter Maarten

Ik ben Cosmetisch Arts bij Clinique Dr. Don. Een betere leermeester als Dr. Don in het specialistische deel van ons vak kan ik niet krijgen. Dr. Don heeft als Cosmedisch Specialist en als Interventie radioloog een zeer specifiek inzicht en veel bijzondere vaardigheden die ik graag in mijn kennis en kunde pallet wil opnemen. Specialisatie in de cosmetische geneeskunde is echt mijn doel voor de komende jaren, waar ik uiteraard met passie en veel plezier voor zal gaan.

Wat maakt Drs. Maarten tot wat hij nu is?
Ik luister en vind het fijn om tijd aan mijn patiënten te besteden, om meer te weten te komen over hun wensen en hun aarzelingen. Ik houd ervan om behandelopties goed door te spreken. Juist door de nadruk te leggen op wat patiënten kunnen verwachten - voor, tijdens en na de ingreep - wordt een vertrouwensrelatie opgebouwd. Iedere patiënt is anders en daar pas ik mijn aanpak op aan, zodat ik het hoogst mogelijk cosmetisch resultaat kan behalen.

Mijn specialiteiten zijn de Dermal Fillers en de Botox-behandelingen. Kenmerkend is dat de meeste patiënten van mij een centrale wens hebben: "Ik wil er beter uitzien maar zeker niet anders". Ik richt daarom een behandelplan heel individueel in, passend bij de persoonlijkheid van de patiënt en voor een "natural-looking, long-lasting result".

Inmiddels mag ik ooglidcorrecties van de bovenoogleden ook tot mijn specialiteit rekenen. De speciale operatietechnieken van Dr. Don heb ik mij inmiddels eigen gemaakt en met mooie resultaten. Voordat ik bij Clinique Dr. Don werkzaam was heb ik in ziekenhuizen geopereerd en een operatietechniek opgebouwd die vakkundig correct is maar door deze specialisatie ben ik echt op een hoger cosmetisch operatieniveau gekomen.

Mijn highlight: Ik heb oog voor natural aesthetics en dat is wel uniek in de wereld van de medische cosmetiek. Ik vind het dan ook iedere keer weer een geweldig moment als mijn patiënt met een krachtige nieuwe uitstraling onze Clinique verlaat.

Vul in en wij nemen contact met u op!

           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA