Puurr Dr. Don Beauty Behandelingen en Wellness

Puurr Dr. Don Beauty Behandelingen en Wellness


De Dr. Don Beauty behandelingen
Body&Mind komen in balans door een ultieme ontspanning en door de prikkeling van uw zintuigen. Onze huidanalyse en massagerituelen uit verschillende werelddelen, zorgen ervoor dat u ondergedompeld wordt in een wereld van wellness en huidverbetering.
 

De opbouw van de behandeling


De kennismaking


Droom weg tijdens de ultieme behandelingen


Verassende wellness-behandelingen met een huidverbeterend effect

             

           

Ontdek het geheim naar maximale huidverbeteringDe Dr. Don Beauty behandelingen
Om de 28 dagen vernieuwt uw huid zich, maar door het ouder worden en invloeden van buitenaf zien we dat dit proces vertraagd en minder goed op gang komt. Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuurbehandeling met krachtige werkstoffen. De schoonheidsspecialisten van Dr. Don Beauty hebben een aantal behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstoffen en manuele massagetechnieken.

 

 

Op maat en speciaal voor u!
Alle behandelingen zijn op maat. Daar geloven wij in omdat elk huidtype of huidprobleem om een eigen specifieke aanpak, behandelkeuze en productkeuze vraagt. Er zijn basis behandelingen van 30, 60 en 90 en meer minuten. De opbouw van uw behandeling en de productkeuze stelt uw eigen schoonheidsspecialiste in overleg met u samen op basis van de uitgebreide huidanalyse die zij bij u heeft afgenomen.

Dit vraagt tijd en aandacht daarom zal voor de eerste behandeling extra tijd voor u gereserveerd worden. Hiervoor rekenen wij geen kosten.

Na de huidanalyse begint de behandeling. Uw beautyspecialist kijkt waar uw huid behoefte aan heeft en past haar werkwijze daarop aan. Zij kijkt of er sprake is van bijvoorbeeld een verdikte, verouderde, verslapte of slecht doorbloede huid. Ook een onzuivere, allergische, geïrriteerde of extreem droge huid heeft een speciale aanpak nodig. Andere factoren als weersomstandigheden of stress worden ook in het behandelplan meegenomen.

 


 

 

Wist u dat er een groot verschil zit tussen een droge en een uitgedroogde huid?
Een droge huid is een huidprobleem, een uitgedroogde huid is een conditie van de huid. Beide vragen om een andere aanpak.

Bent u benieuwd of uw huid droog is of uitgedroogd? Kom gerust even langs voor een vrijblijvend en deskundig advies. Door de juiste huidverzorging voor thuis werken we samen aan een optimaal herstel en de beste verzorging van uw huid.

Persoonlijke wensen bijboeken
Persoonlijke wensen kunt altijd bijboeken als verven van wimpers en of wenkbrauwen, hennabrows, overtollige haartje verwijderen, wimperlifting, minerale make-up, heerlijke verwenprogramma’s voor de mama in verwachting, zuurstofbehandelingen en nog veel meer.

 


Basisbehandelingen

Puurr Zen Expresse (30 min. | v.a. €35.00)
Stomen, reiniging, peeling, en crème

Zen: Massage van nek & schouders met Oosterse verwarmde Kruidenstempels en Rice bran Oil.


Puurr Zen Base (60 min. | €57.50)
Stomen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage naar keuze, crème masker en dag- of nachtverzorging.

Massage: Tui-Na, Chi-Lift massage of Hydra Treatment (massage en masker in 1 i.p.v. crème masker).


Puurr Zen Intense (90 min. | €72.50)
Stomen, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage naar keuze, Skin Improvement naar keuze, crème masker en dag- of nachtverzorging.

Skin Improvement: Acid Peel of Bindweefselmassage met roller en serum of Dermaroller met Hyaluron Concentraat.

Massage: Tui-Na, Chi-Lift massage of Hydra Treatment (massage en masker in 1 i.p.v. crème masker).


Puurr Zen Extra Intense (105 min.| €85.00)
Stomen, reiniging, peeling, Acid Peel,  onzuiverheden verwijderen, epileren, massage naar keuze, Skin Improvement naar keuze, Intens Alginaat masker en dag- of nachtverzorging.

Skin Improvement: Bindweefselmassage met roller en serum of Dermaroller met Hyaluron Concentraat.

Puurr Body en Soul
Tijdens de Puur Rituelen Body & Soul behandelingen beleeft u nieuwe ervaringen en laat u onderdompelen in een wereld van Wellness! Oude wijsheden, rijke tradities en bijzondere rituelen van deze Oosterse bestemmingen zijn binnen Puurr vertaald naar heerlijke Wellnessbehandelingen.
 

Alle rituelen 
Het Zen Ritueel 
kenmerkt zich door warme kruidenstempels. De behandeling bestaat vooral uit massages dus een echte 'musthave’ om te ontspannen.
v.a. €35.00
 

Het Skin Improvement Ritueel gaat een stapje verder. Ook nu werken we met warme kruidenstempels voor de ontspanning, maar deze behandeling is toch meer gericht op huidverbetering. De schoonheidsspecialiste beoordeeld wat zij extra moet inzetten voor een top resultaat. Zoals: apparatuur, peelings, bindweefselmassage, microdermabrasie, microneedling of een skinbooster.
v.a. €74.50
 

Het Retreat Ritueel is een ontspannende behandeling met lavendel en heeft een heilzaam effect door magnesium. We masseren met warme buidels gevuld met lavendel en magnesium en met magnesium olie. De huid is een fantastisch orgaan voor het opnemen van magnesium. Dit is voor iedereen goed en gezond.
€74.50
 

Bij het Aroma Rhassoul Ritueel begint de behandeling met een geurenreis. Onbewust kiest u wat u op dat moment nodig heeft. Er zijn drie geuren; Balance, Relax en Vitalize. De keuze van uw geur komt gedurende de behandeling terug en brengt u wat u nodig heeft. Vervolgens komt er op de rug een pakking. U ontvangt een rug massage, vervolgens gaat u op uw rug liggen en doet de pakking haar werking tijdens de gezichtsbehandeling.
€74.50
 

Bij het Ritueel Spiritueel kiest u een van de vier kaarten uit. Iedere kaart staat tot een bepaalde manier van behandelen. Rustig en zacht of pittig en stevig. Onbewust kiest u altijd wat u op dat moment nodig heeft. Dit kan iedere keer anders zijn. Laat u verrassen en ervaar wat dit Ritueel voor u kan doen.
€74.50
 

Wat doen wij nog meer aan behandelingen?
• Gezichtsbehandelingen voor de vrouw & man

• Huidverbetering en anti-aging: apparatuur, microdermabrasie, peelings, skinboosters, microneedling, intensieve bindweefselmassages en serums

• Rituelen en intensieve huidbehandelingen

• Zuurstofbehandelingen en RF door de OxyGeneo

• Diverse soorten intensieve, ontspannende of Oosterse lichaamsmassages

• Hot-Stone massage

• Cupping massage

• Lichtbehandeling ELT Beauty Angel

• Voeten en handen

• Zwanger spa

• Kids spa

• Vriendinnendag (bijvoorbeeld een rimpelinjectie-dag of een High-Tea met wellness)

• Minerale make-up
 

Cosmetisch arts
• Rimpelinjectie behandelingen

• Dermal Fillers

• Skinbooster Injectable
 

Prijzen
Klikt u hier voor onze prijslijst
We hebben ook een brochure! Nieuwsgierig? Klik dan hier.