ULTRACEUTICALS MEDISCHE HUIDVERZORGING en Dr. Don Cosmea

Ultraceuticals


De wetenschap achter deze huidverzorging

Elk product is veilig en maximaal met de kostbaarste ingrediënten samengesteld, zodat u de resultaten krijgt die wij u beloven. Positieve huidveranderingen moet u binnen 90 dagen ook echt kunnen zien.

Door met vooraanstaande universiteiten in Australië samen te werken zijn de wetenschappers van  Ultraceuticals in staat geweest om producten te ontwikkelen die snelwerkend zijn (binnen 90 dagen). Een heldere, stevige, stralende en mooie huid moet het resultaat zijn.

 

Professionele medische huidverzorging

Het Ultraceuticals-assortiment bevat zowel thuiszorgproducten van cosmeceutische kwaliteit als professionele producten die wij gebruiken tijdens de huidbehandelingen in onze klinieken. Onze Ultraceuticals Huidexperts geven u na een grondige huidanaylse advies over welke behandeling en producten het beste bij uw huid passen en welke problemen u het liefst aangepakt zou willen zien.

Ultraceuticals


Waarom passen de producten van Ultraceuticals zo goed bij de filosofie van Dr. Don Cosmea? Het  is een Medische Huidverzorging met een geweten!!

Ultraceuticals wordt internationaal algemeen erkend als leider in het ontwikkelen van bekroonde, baanbrekende cosmeceutische huidverzorgingsproducten zonder dierproeven. Wij zijn erg trots op dat deze producten erkend zijn als 100% Cruelty-Free door de internationaal erkende organistie CCF (Choose Cruelty Free). Bovendien bevatten de producten van Ultraceuticals geen agressieve chemicaliën, propyleenglycol, parabenen, synthetische kleur of –geurstoffen.

 

Echte zichtbare resultaten

Bij Ultraceuticals hebben de onderzoekers producten samengesteld die de belangrijkste huidproblemen aanpakken: tekenen van huidveroudering, acne, roodheid, droogheid en pigmentatie. Er worden wetenschappelijke onderzoeken uitgevoerd om de werkelijk zichtbare verbeteringen aan te tonen die met Ultraceuticals producten zijn bereikt.

 

Waarom vinden wij bij Dr. Don Cosmea het belangrijk dat de producten uit Australië komen en daar ontwikkeld zijn?

Het Australische klimaat is 1 van de zwaarste en meest diverse klimaat van de wereld.  Heel veel zon, droogte en verdere barre weersomstandigheden. Australië heeft de hoogste aantal mensen met huidkanker door de zon, vroegtijdige huidveroudering en huidschade door licht als pigmentatie komt veel voor.

Ultraceuticals is volledige door Australische wetenschappers ontwikkeld. De producten bevatten een hoog aantal actieve ingrediënten in geteste formuleringen om de huid weerstand te kunnen bieden tegen dit intense en soms agressieve klimaat. Nederland heeft ook een intens klimaat, zon, wind, droogte en kou, dus passen de producten van Ultraceuticals hier goed bij.

Het assortiment professionele producten en behandelingen in onze klinieken pakken de belangrijkste huidproblemen aan, zoals vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken die het gevolg zijn van de zon. Sun protection loopt voorop in hun onderzoeken. Verder komen er steeds meer nieuwe producten die passen bij elke levensstijlbehoefte.

Ultraceuticals serum

Meest gestelde vragen

 

Wat betekent de term cosmeceutical?

Cosmeceuticals combineren krachtige en hoog gedoseerde ingrediënten in de producten die een medisch karakter hebben. De getrainde therapeuten en artsen mogen hier alleen mee werken.
 

Wat is het verschil met Ultraceuticals en andere huidverzorgingsproducten?

Ultraceuticals is het toonaangevende cosmeceutische merk van Australië en biedt consumenten producten die wetenschappelijk zijn getest om echte resultaten meetbaar te maken. Zij gebruiken bewezen, effectieve ingrediëntenniveaus om optimale werkingen te kunnen garanderen. Hun formules zijn ontwikkeld om huidproblemen aan te pakken die het gevolg zijn van een van de zwaarste klimaten van de wereld.  Veel Australische dermatologen werken met deze producten.
 

Test Ultraceuticals op dieren?

Nee, Ultraceuticals is gecertificeerd dierproefvrij. Ultraceuticals voert interne tests uit op vrijwilligers met uiteenlopende huidproblemen.


Wat is de houdbaarheid van Ultraceuticals-producten?

De gesloten producten zijn getest op houdbaarheid van minimaal 30 maanden. Alleen de therapeutische zonnebrandmiddelen hebben een houdbaarheid van 3 tot 3 jaar.  Zodra een product is geopend raden wij aan om het binnen 6 maande n te gebruiken.

Hoe snel kan ik resultaten na gebruik van de Ultraceuticals-producten?

Sommige producten leveren directe huidverbeteringen. Sommige cliënten hebben inderdaad enthousiast aangegeven al heel snel resultaten te zien. De meesten geven aan dat de huid minder droog is, egaler en vooral gerevitaliseerd en gezonder.

Als u huidproblemen heeft die op langere termijn groter en zichtbaar zullen worden zoals pigmentatie en huidveroudering heeft u minimaal 90 dagen nodig voor echt zichtbare resultaten. Het is wel belangrijk dat u de geadviseerde thuisverzorging zorgvuldig opvolgt.


Kan ik Ultraceuticals-producten elke dag gebruiken?

De producten reinigen, hydrateren en beschermen kunnen dagelijks worden gebruikt zonder dat uw huid daaraan hoeft te wennen. Wij adviseren onze producten uit de categorie ’Treat’  voorzichtig te gebruiken. Te beginnen met om de dag of nacht , 1 maand lang. En geleidelijk op te bouwen naar dagelijks gebruik. Iedere huid is anders dus wij kijken zorgvuldig naar hoe de huid het product in het begin verdraagt. Zo nodig passen we het schema aan. Breng overdag altijd SPF 30 of hoger aan als u de Ultraceuticals behandelingen ondergaat of producten gebruikt. Volg altijd de adviezen van uw huidtherapeut of professional op.

Ultraceuticals starterskits


Kan ik de serums in iedere sterkte direct gebruiken?

Veel van de Ultraceuticals serums zijn in reeksen ontworpen en in een getrapt systeem met een steeds hoger niveau in sterkte. Zo kunt u steeds een “zwaarder” en meer geconcentreerd serum gebruiken. Overigens is het niet altijd nodig soms heeft uw huid meer dan genoeg aan een gemiddelde sterkte.

Het Ultra A Skin Perfecting Serum (en concentraat) en het Even Skintone Serum (en concentraat) mogen pas gebruikt worden als uw huid gewend is aan de Mid Strength serums in het assortiment.

Natuurlijk kunt u altijd vertrouwen op ons kundig en eerlijk advies.
 

Waarom gebruikt Ultraceuticals een beetje alcohol in sommige formuleringen?

Ultraceuticals gebruikt een beetje alcohol in sommige producten waarbij het een zeer belangrijk onderdeel van de formulering is om de effectiviteit van ingrediënten zoals Vitamine C te maximeren dus versterken. In alle gevallenis de formulering zo samengeteld dat er geen nadelige gevolgen kunnen ontstaan. Ingrediënten worden toegevoegd die bijvoorbeeld de huiddroogte van een beetje alcohol weer opheffen. Prachtig deze samenstelling.  De ingrediënten versterken elkaar op wetenschappelijke basis.
 

Gebruikt Ultraceuticals synthetische geuren?

Er worden geen synthetische geurstoffen in de producten gebruikt -alleen essentiële oliën of extracten. Al hun producten zijn vrij van propyleenglycol, parabenen, synthetische kleur- en geurstoffen.

 

Zijn alle producten in het Ultraceuticals-assortiment veilig te gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding?

De meeste producten zijn geschikt. Alle ingrediënten in de producten worden in overeenstemming met de wetten en voorschriften van de Australische overheid (de strengste van de wereld) gemaakt. Als u producten nodig heeft met veel

vitamine A moet u dit in overleg doen met Dr. Don. Sowieso wil Dr. Don graag even overleg vooraf.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Laat u gratis adviseren en maak gebruik van onze gratis huidanalyse dan weet u zeker wat uw huid nodig heeft aan producten en behandelingen.

Maak een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading