Resultaten SoMe

De resultaten met SoMe zijn teveel om op te noemen. We kunnen u echt beloven dat het voor een totale en zichtbare verbetering van huid zorgt.

icoontjes resultaten

 

Een uitwerking van:

Verbetering van huidtextuur, zachtheid en uitstraling:

SoMe is ontwikkeld om uw huidtextuur te verbeteren, waardoor deze zachter en stralender wordt. Het helpt bij het verminderen van onvolkomenheden en zorgt voor een gladdere huid.

 

Bevordert huidverjonging en vermindert tekenen van veroudering:

SoMe activeert de natuurlijke regeneratieve processen van uw huid, waardoor het een effectieve bondgenoot is in de strijd tegen tekenen van veroudering. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en helpt uw huid er jeugdiger uit te laten zien.

voor- en na SoMe

Bovenstaande foto's zijngenomen met de Observe 520X, links de foto van het consult en rechts de foto na 3 maanden, we zien een mooie verbetering in de hydratatie en een werking op de fijne lijntjes rondom de ogen.

 

Geschikt voor alle huidtypes en genders:

SoMe is geschikt voor alle huidtypes en genders. Ongeacht uw huidbehoeften, SoMe kan op maat worden aangepast om aan uw specifieke eisen te voldoen.

 

Compatibel met diverse andere behandelingen:

Welke behandelingen u al gemaakt heeft of nog wilt gaan doen. SoMe medisch serum  kan naadloos worden geïntegreerd. Het versterkt de resultaten van verschillende behandelingen, waaronder lasertherapie, microneedling, peelings, injectables, ooglidcorrecties, faceliften en meer.

beauty dr. Don

Zichtbare resultaten en tevredenheid bij patiënten:

Het bewijs van de effectiviteit van SoMe komt van honderden tevreden patiënten. Zij zien zichtbare verbeteringen van hun huid en zijn echt dol enthousiast over de resultaten. Bij Dr. Don Cosmea  streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en uw huid de best mogelijke zorg te bieden.

 

Meer weten over SoMe?

Maak dan een vrijblijvende afspraak bij één van onze klinieken. Onze huidspecialisten zullen de mogelijkheden uitgebreid met u doornemen voor behandeling en u een professioneel en eerlijk advies geven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met u op! Belt u liever zelf? Dan zijn onze vestigingen te bereiken op onderstaande telefoonnummers:

  • Hengelo +31 (0) 74 303 0250
  • Amsterdam +31 (0) 20 895 0455
  • Enschede +31 (0) 53 206 2001
    [email protected]

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading