Haarkliniek Dr. Don

Speciaal Dagtarief van € 2500,- *

Bestaande uit:
- 1000 grafts / +/- 2000 haren
- incl. gratis PRP groeifactoren t.w.v. €950,-

 

dr don haarkliniek haartransplantatie
 

Medische Haarkliniek Dr. Don behandelt op succesvolle wijze (jonge) mannen en vrouwen met kaalheid of een haarprobleem op basis van wetenschappelijk en klinisch aangetoonde methoden, zoals de FUE methode bij haartransplantatie.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Haaruitval

  • Kaalheid

  • Dun wordend haar


Voor meer inhoudelijke informatie bekijk onze website: www.haarkliniekdrdon.nl

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Kwaliteit en resultaatgarantie voor een gunstige prijs!

In onze medische haarkliniek werken ervaren artsen en huidtherapeuten. Ons team heeft optimale aandacht voor uw huidige haarconditie, uw wensen en persoonlijke situatie. Wij zetten ons voor de volle 100% in om het resultaat te behalen dat aan uw verwachtingen voldoet. Door de hoge kwaliteitseisen die de artsen van onze Haarkliniek stellen aan de uitvoering van de FUE behandelingen, het donormateriaal en aan de innovatieve haargroeitherapieën, zijn wij in staat u de behandelingen met resultaatgarantie aan te bieden. Uiteraard alleen bij die behandelingen die de arts, na gedegen onderzoek, u heeft geadviseerd. Heeft u last van dun wordend haar, kale plekken of totale kaalheid? Haarkliniek Dr.Don biedt zowel mannen als vrouwen de mogelijkheid van haartherapieën of haartransplantatie om de gevolgen van haaruitval te bestrijden.
 

Innovatief tegen kaalheid

Onze artsen gebruiken haartransplantatie-technieken en innovatieve haargroeitherapieën op basis van wetenschappelijk en klinisch aangetoonde methoden, zoals de FUE haartransplantatie methode. Door internationale bij- en nascholing van ons team beschikken wij steeds over nieuwe inzichten en behandelmogelijkheden. Onze patiënten geven aan dat ze het prettig vinden behandeld te worden in een professionele kliniek. U toch ook?
 

Resultaatgarantie

Samen met de arts bespreekt u de behandelmogelijkheden en het best haalbare resultaat. Waarom een resultaatgarantie? Onze artsen en hairtransplant-technicians staan garant voor de kwaliteit van het hele traject die u bij Haarkliniek Dr. Don doorloopt. Samen met onze uitgebreide ervaring op het gebied van innovatieve haartransplantatietechnieken, lasers, mesohaartherapie, echografie, screeningsysteem haarwortels, huidgenezing en micro haar pigmentatie weet u zich verzekerd van de juiste behandeling, afgestemd op uw situatie met een resultaat waar wij garant voor staan.

Haarkliniek Dr. Don hecht veel waarde aan discretie en beschermt uw privacy. De foto’s op onze site zijn niet van onze patiënten maar gescreend door onze artsen op haalbaarheid.
 

Wat kunt u verwachten van een consult?

Tijdens een eerste consult onderzoekt de behandelend arts zorgvuldig de conditie van uw haar en hoofdhuid, de mate van haaruitval en de oorzaak. Hij legt u uit welke mogelijkheden er zijn voor de hoogte van uw haargrens, de groeirichting en het haarvolume. Dit eerste consult is bij Haarkliniek Dr. Don eerlijk, objectief en gratis. Wij willen namelijk graag dat u tevreden bent met het resultaat van uw behandeling. Dus zijn wij ook eerlijk als een haartransplantatie voor u misschien niet de beste optie is maar eerder een haargroeitherapie met medicatie, een mesotherapie met PRP-plasma of een combinatietherapie.

Door het uitgebreide behandelprogramma van Haarkliniek Dr. Don kunnen patiënten met diverse oorzaken van haarverlies een oplossing op maat krijgen.

Adviseert de arts u een haartransplantatie FUE, dan kunt u kiezen voor een kleine dan wel een grote behandeling of een behandeling in fases. Voor het overeengekomen eindresultaat maakt dat geen verschil, dus u kunt uw haartransplantatie in veel gevallen ondergaan in een door u gewenst tempo. Natuurlijk heeft u na het consult met de arts alle tijd om thuis rustig na te denken voordat u een beslissing neemt.
 

* Medische kosten bij haartransplantatie
De prijzen zijn excl. € 370,- medische kosten. Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Iedere patiënt is anders, onze behandelingen worden op maat gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De extra benodigde tijd brengen wij natuurlijk niet bij u in rekening, wel vragen wij voor de gemaakte extra kosten zoals het materiaal en speciale apparatuur een kleine bijdrage.

 

Meer informatie of een afspraak maken?

Voor onze prijzen en meer informatie bekijkt u onze website: www.haarkliniekdrdon.nl

Vul in en wij nemen contact met u op!

           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA