Vetweghalen onderkin

Klaar met die hangwangen en de dubbele onderkin? Door de speciale liposuctielaser is dit snel opgelost en bent u in een paar dagen weer actief.
 

Vet weghalen onderkin, hals en kaaklijn

De kin en hals bepalen de vorm van uw gezicht en zijn belangrijke kenmerken van uw uiterlijk. Als u niet tevreden bent met de vorm van uw gezicht of als de ongewenste vetophoping u stoort dan is dit niet zo gemakkelijk te verbergen. Voor uw gevoel ziet iedereen wat u zo stoort. Het maakt onzeker en geeft het gevoel van ongewenst ouder worden.

Er zijn vele redenen waarom mensen hun kaaklijn, kin of hals willen veranderen.
Bijvoorbeeld een onderkin die is aangeboren of ontstaan in de jeugd. Dit is meestal erfelijk maar goed te behandelen met een heel mooi resultaat zonder littekens.

Ook als we ouder worden veranderd de vorm van de kaaklijn en ontstaat er al snel een onderkin. Dit komt omdat de huid haar elasticiteit verliest en het volume in het gezicht afneemt door de afbraak van het vetweefsel. Deze natuurlijke veranderingen zorgen ervoor dat de huid gaat verzakken en dit is duidelijk te zien bij de kin, kaaklijn en de hals. In sommige gevallen kunnen de vetpads uit de wangen zakken tot onder de kin en zorgen voor de zogenaamde 'dubbele onderkin'.
 

Verwijderen van het vet en verstrakken van de huid

Door het vet zachtjes te verwijderen met o.a. de liposuctielaser verstrakt de kaaklijn en verbeterd direct het uiterlijk van het gezicht. Veel van onze patiënten voelen zich herboren en zijn enthousiast over hun gezicht die er zoveel jonger uitziet.

Liposuctie van de kaaklijn, onderkin en hals wordt vaak aangeduid als de "3 dagen facelift" maar dan zonder littekens. Deze "facelift"  zorgt voor het aanscherpen van de kaaklijn en het verwijderen van overtollig vet van de hals en onderkin.


 

Blijvend resultaat

De resultaten zijn vaak indrukwekkend. U kunt ze meteen al waarnemen na de ingreep maar verbeteren nog aanzienlijk tot een half jaar na de ingreep.

De vetcellen die Dr. Don uit het vetgebied heeft weggezogen komen niet meer terug. Daarom is deze behandeling ook zo geliefd bij onze patiënten. Blijvend verwijderen van vetcellen kan niet met diëten. Alleen met liposucties is dit mogelijk.
 

Technieken

Het vetweghalen bij de onderkin, hals of kaaklijn wordt d.m.v. een laser gedaan, omdat het om een kleiner gebied gaat. U kunt meer lezen over deze lasertechniek op de pagina: Laser liposuctie.
 

Prijzen

Laser liposuctie onderkin, hals en kaaklijn, vaste prijs. € 1950,00 *

* De prijs is incl. alle bijkomende kosten zoals medische kosten á €100,- en de hoofdband á €50,- .

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading