Vet weghalen knieën, kuiten en enkels

Vetweghalen knieën en kuiten

Vet weghalen bij dikke knieën

Het verwijderen van vetpads door liposuctie bij de knieën wordt vaak gecombineerd met het vet weghalen aan de binnenkant en de buitenkant van de bovenbenen. Dit levert een prachtig afslankend effect op en zorgt dat de knieën mooi in verhouding komen met het been.

 

 

De hoeveelheid vetweefsel die Dr. Don rondom de knie verwijdert varieert nogal per patiënt, maar het esthetisch doel blijft altijd het been fijner en meer symmetrisch te laten lijken. De resultaten van liposuctie bij de knie, zelfs al gaat het om een kleine vetpad geeft al een grote verbetering. Vet weghalen van uw mollige knieën naar strakke knieën zorgt ervoor dat u shorts of korte rokjes weer zonder zorgen aan kan!

Afspraak maken bij Dr. Don?

Meer informatie over onze liposuctie behandeling, nu in onze nieuwste video!


 

Vet weghalen kuiten en enkels

Vetafzetting komt veel voor in de kuiten. Patiënten denken dat daar niets aan te doen is en wij merken dat aan de vraag of Dr. Don ook vet weghaalt bij dikke kuiten en enkels?

Het opnieuw vormgeven van anatomisch mooi gevormde kuiten en enkels is moeilijk en vereist veel medisch vakmanschap. Dr. Don heeft zich hierin gespecialiseerd en een buitengewone vaardigheid ontwikkeld op het gebied van liposculptuur van de kuiten en de enkels.

Kuiten kunnen groot zijn als gevolg van goed ontwikkelde spieren, maar bij vrouwen kunnen dikke kuiten ook het gevolg zijn van overtollig vet.
Het overtollig vet kan door een zachte zuigtechniek heel precies weggehaald worden. Dit gebeurt meestal in combinatie met de enkels door een zogenaamde water of tril liposuctie.

Kuiten en enkels, resultaat van een Liposuctie


Blijvend slanke en mooi gevormde enkels

De één heeft ze wel, de ander helaas niet: mooi gevormde enkels. Gelukkig zijn ze voor iedereen binnen bereik. Het vet weghalen van de enkels biedt uitkomst als plaatselijke vetophopingen de contouren minder mooi maken. Haal de pumps maar weer uit de kast, want die mooie enkels mogen gezien worden! Door kleine hoeveelheden vet weg te halen kan de vorm van de enkel enorm verbeteren.

Soms zijn grote vetophopingen erfelijk en moet de omtrek van de enkel wel de helft kleiner gemaakt worden. De resultaten zijn dan zo mooi dat inderdaad de pumps weer mooi aan de voet uitkomen.

Gratis consult?
 

De resultaten na liposuctie zijn blijvend

De resultaten zijn vaak indrukwekkend. U kunt deze meteen al waarnemen na de ingreep maar verbeteren nog aanzienlijk tot een half jaar na de ingreep. De vetcellen die Dr. Don uit het vetgebied heeft weggehaald komen niet meer terug. Daarom is deze behandeling ook zo geliefd bij onze patiënten. Blijvend verwijderen van vetcellen kan niet met diëten. Alleen met liposucties is dit mogelijk.

Prachtige kuiten na een liposuctie

Technieken

Liposuctie is één van de meest populaire ingrepen. Het is daarom begrijpelijk dat er steeds nieuwere technieken ontwikkeld worden om het vet mooi en veilig weg te kunnen halen. In onze Clinique maken we gebruik van de nieuwst technieken en methoden zoals met water, met innovatieve trilfuncties of met speciale liposuctielasers.

Meer weten of onze liposuctietechnieken?

Advies op maat?
 

Ervaring Dr. Don

Dr. Don is een zeer ervaren internationale liposuctiearts die grote aantallen patiënten uit heel Nederland en ver over de grenzen heeft behandeld en tot volle tevredenheid.
 

Kosten

De kosten van het weghalen van de vetgebieden zullen variëren, dit is afhankelijk van de gebieden die u wilt laten behandelen. Tijdens de gratis intake bij Dr. Don geeft hij u een eerlijk en kundig advies over de mogelijkheden en daarna volgt een offerte op maat die wij met u bespreken.

Prijzen liposuctie
 


Voor- en na foto's zien?

button

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair