Vet weghalen armen

Vet weghalen armen

Veel vrouwen vinden de grote omvang van de bovenarmen heel vervelend en verbergen die zoveel mogelijk. Ze schamen zich als het vetweefsel heen en weer zwaait bij het bewegen van de arm. Een aansluitend jasje past niet meer en het dragen van een mouwloos bloesje of hemdje kan als pijnlijk worden ervaren.

 

Het goede nieuws is dat het vet in de bovenarm goed kan worden weggehaald en met de liposuctielaser kan Dr. Don ook de huid mooi vestrakken. Vet weghalen van de arm vraagt om veel kennis en inzicht. Dr. Don is daar specialist in en heeft al veel vrouwen hun strakke armen van vroeger weergegeven. Uw armen zullen onherkenbaar zijn na de ingreep.
 

Afspraak met Dr. Don?

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over onze liposuctie behandelingen:


 

Vet weghalen bij de armen voor wie is het geschikt?

Er zijn 2 categorieën van patiënten die in aanmerking komen voor een armliposuctie bij Clinique Dr. Don:

  1. Patiënten met overgewicht, zij hebben meestal alleen te veel aan onderhuids vet, dit is met liposuctie goed te verwijderen.
  2. Bij patiënten die last hebben van een verouderde huid met minder elasticiteit waardoor deze meer doorhangt. Dit noemen we 'batwings'. Het losgekomen vet kan weggehaald worden met liposuctie en met de laser verstrakt Dr. Don de huid.


Vet weghalen bij de armen

Onderarmen

Ook bij de onderarmen kunnen we vetweghalen zoals bij de aandoening Lipoedeem.

In onze Clinique zien we dat patiënten die hun armen hebben laten behandelen oprecht blij en opgelucht zijn met het resultaat. “Kijk dokter, mijn nieuwe armen zeggen ze dan trots bij de laatste controle.” Wij geloven dat dit komt omdat vetweghalen van de armen zorgt voor een jonger en slanker uiterlijk en van een meer geprofileerde look. Vrouwen vinden het ook prachtig als de onderliggende spieren weer zichtbaar zijn.
In tegenstelling tot de populaire misvatting, hebben we ontdekt dat na het verwijderen van overtollig vet in de armen en na de laserbehandeling, de huid van de armen weer veerkrachtig wordt en mooi bijtrekt.

Eerlijk advies?
 

Slanke bovenarmen
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie
 

Voor- en na foto's zien?

button

 

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair