Dr. Don Vitaminedrip

"The power of vitamins and minerals"

Wat is IV Therapie zoals Dr. Don Vitaminedrip?

IV Nutriënten Therapie (IVNT) bij Clinique Dr. Don zijn behandelingen die geconcentreerde niveaus van essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en aminozuren direct in de bloedbaan brengen via een infusie. De Dr. Don Vitaminedrips zijn in staat voedingsstoffen in het bloed te brengen door infusie of door shots. Vitamineshots zijn injecties die zowel de vitaminen (IV) in de bloedbaan brengen als via de spieren (IM). In de spieren worden depots van vitaminen ingebracht  voor een langzame en langdurige afgifte. Om met IV Nutriënten een therapeutisch effect te krijgen zijn doseringen nodig die direct in de bloedbaan actief worden en  zo hun werk op celniveau kunnen uitvoeren.

Wanneer ons lichaam geestelijk en/of lichamelijk wordt belast, door intensieve trainingen, uitdagende werkdagen of na een stressvolle gebeurtenis, dan hebben we hogere niveaus aan voedingsstoffen nodig om overbelaste spieren en pezen te herstellen. Maar ook om de mentale focus te behouden of om weer energie op te bouwen. Elke cel heeft bij overbelasting specifieke voedingsstoffen nodig om te kunnen herstellen. Helaas halen we deze extra stoffen onvoldoende uit onze voeding. IV-vitamine therapie zorgt dat de benodigde stoffen direct in bloedbaan komen en hun werk op celniveau kunnen uitvoeren.
 

Wie komen naar onze Clinique voor een Dr. Don Vitaminedrip?

Onze Dr. Don Vitaminedrips worden steeds populairder bij een breed publiek. Voorbeelden zijn gestreste en overwerkte managers, mensen met lichamelijk zware beroepen, fanatieke sporters, oudere patiënten die kiezen voor een anti-aging behandeling, mensen met pijn, werkende moeders, mensen met huidproblemen tot mensen met een overactief sociaal leven, vooral in het weekeinde. Ook de jeugd die in het weekend veel alcohol of stimulerende middelen gebruikt komen in onze Clinique. Wij zijn er voor mensen die verantwoord willen leven en hun lichaam in conditie willen houden. Dr. Don ziet steeds meer patiënten met chronisch lichamelijke aandoeningen die zware medische behandelingen ondergaan en vragen om meer weerstand, energie en ontspanning. Dit is zo maar een greep uit ons cliëntenbestand.


Geen pijn tijdens de behandeling

Onze dokters maken gebruik van dunne naaldjes waardoor de huid voor het oog intakt blijft. Eerst wordt het plekje waar het naaldje ingebracht wordt, verdoofd met een speciale crème. Daarna wordt het infuus aangesloten en langzaam worden de vitaminencombinaties ingedruppeld. U voelt nauwelijk pijn, hooguit wat warmte.

Hoe boek ik een treatment?

Er zijn twee mogelijkheden:

1: Zelf keuze maken

U maakt zelf een keuze uit het menu en bespreekt dit met de arts. Een infusion kost u ongeveer een halfuur tot een uur. Dit hangt af van de nutriënten combinatie die u nodig heeft. U neemt plaats op een van onze relaxstoelen en kunt naar muziek luisteren of bijvoorbeeld uw mails checken. Wij adviseren u om lekker te ontspannen onder genot van een koud of warm drankje. Mocht u tijdens de infusie nog meer Welness willen ervaren dan kunt u tijdens de infusie onder de ELT, voor een heerlijk ontspannende lichttherapie. U zult zich als herboren voelen.

2: U wilt meer informatie

Als u meer informatie wilt over een vitamine-infusie die bij u past, dan kunt u langs komen voor een kostenloze intake. Tijdens deze intake krijgt u alle  informatie over de nutriënten waar uw lichaam en of uw lifestyle behoefte aan heeft. Voor een uitgebreid onderzoek met vragenlijsten en testen is meer tijd nodig. Ook voor dit uitgebreide onderzoek kunt u een afspraak maken. Bel ons op: 074 - 30 30 250 of stuur een e-mail naar: [email protected]

Voor de vitamine behandelingen kunt u zowel bij onze Clinique in Hengelo als in Amsterdam terecht.

Onze vitamine infusen

Dr. Don Max Energy €150,= ( kuurkorting 20%)

Wanneer kiest u voor deze drip? Als u onderstaande problemen herkent:

 • 24/7 lifestyle
 • Stress
 • Somberheid
 • Hoofdpijn
 • Haperend immunsysteem
 • Allergieeen
 • Spierpijn
 • Vermoeid blijven ook na nachtrust
 • Problemen met concentreren
 • Eten van ongezonde voeding

Dr. Don Immune Booster €150,= (kuurkorting 20%)

Wanneer kiest u voor deze drip?

 • Als u uw lichamelijke weerbaarheid en weerstand wilt vergroten
 • Of als u sneller wilt herstellen van kou en griep

Dr. Don Hairgrow €150,= (kuurkorting 20%)

Om het haar weer te laten groeien of sterker te maken heb je vitamines, mineralen en aminozuren nodig. En tekort kan leiden tot haaruitval.

Gemiddeld zitten er op ons hoofd ongeveer 100.000 haren. Daarvan verliezen we er elke dag wel vijftig tot honderd! Een beetje haaruitval is dan ook heel gewoon en geen reden voor paniek. Haaruitval kan ook tijdelijk zijn, bijvoorbeeld door seizoensinvloeden of na een bevalling. Bij serieuze vormen van haaruitval heeft Clinique Dr. Don diverse  behandelingen om de haargroei weer te activeren en de speciale vitamine-infusen vormen daar een onderdeel van.

Dr. Don Beautyglow €150,=  (kuur 20% korting)
“Sparkle & Glow”

Wat heeft u meer nodig?
Nutricosmetics zijn voedingsstoffen met een positieve werking op de huid. Nutriënten voor cosmetisch gebruik om het heel eenvoudig te houden. Nutricosmetics zijn stoffen die in de juiste dosering en verhouding in combinatie met andere nutriënten kunnen zorgen voor een langdurig mooie en gezonde huid. Ze worden in de bloedbaan gebracht om de huid te verzorgen, te verjongen of te verbeteren.

Wat doen deze nutricosmetics:

 • Bevorderen van een zacht glanzende huid
 • Ondersteunen van de collageenproductie door middel van Vitamine C voor een meer strakke en steviger huidstructuur
 • Verhoogt de vitaliteit en energie met essentiële vitaminen en mineralen
 • Zorgt voor een gezond uitziende huid door toevoeging van aminozuren

toevoeging van aminozuren - Kuurkorting 20% geldig bij een kuur van minimaal 6 infusen.