Laser liposuctie

Voordelen van laser liposuctie

Laser liposuctie verwijdert heel nauwkeurig vet en geeft u tegelijkertijd strakkere contouren met behulp van lasertechnologie. Indien u een nauwkeurige contourlijn wenst dan is de techniek van de laserliposuctie een goede optie. Laser liposuctie maakt gebruik van de kracht van lasertechnologie die vetcellen vloeibaar maken zonder dat vooraf de vloeistoffen met een speciale oplossing ingebracht hoeven te worden. In plaats daarvan wordt een speciale laserprobe gebruikt om de vetcellen te verwarmen waardoor de wanden uiteen vallen en vervolgens zachtjes worden afgevoerd.

Overmatig bloeden wordt met deze methode voorkomen terwijl tegelijkertijd de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd wordt waardoor de huid meer gaat verstrakken. Laser liposuctie wordt gebruikt voor onderarmen en knieën maar meestal voor kleinere, meer delicate gebieden zoals het gezicht, hals en onder de kin. Met laser liposuctie kan in korte tijd veel bereikt worden.

Afspraak maken bij Dr. Don?


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 
 

Over de laser liposuctie behandeling

Dr. Don start met het toedienen van een plaatselijke verdoving zodat u ontspannen de behandeling kunt ondergaan. De lasersonde met de krachtige laserenergie wordt ingebracht via minuscuul kleine  sneetjes en wordt doelgerichtheid ingezet om de vetcelwanden te laten scheuren en het vet te laten smelten. De omliggende kleine bloedvaten coaguleren bij contact met de laser, waardoor het risico's van overmatig bloeden wordt geminimaliseerd. De behandeling duurt minder lang dan de andere vormen van liposuctie. Aangezien algemene verdoving niet nodig is voor laser liposuctie, kunnen patiënten terug naar huis direct na hun behandeling. Het herstelproces begint nog dezelfde dag. De plaatselijke verdoving zet nog enkele uren na de behandeling door. Na de behandeling is het mogelijk dat er zwellingen of blauwe plekjes op treden maar deze  zijn vaak veel minder duidelijk in vergelijking met andere liposuctie-methoden.

Enige weken na de behandeling is het mogelijk dat er verhardingstukjes in de huid voorkomen, deze zullen op natuurlijke wijze oplossen. Een compressie kledingstuk zal u helpen de bijwerking te minimaliseren en om de aanhechting van de huidlagen te bevorderen.

Gratis consult?
 

laser liposuctie

 

Resultaat na een laser liposuctie

De effecten van de verhoogde productie van collageen en de huidverstrakking na de laser liposuctie zullen zichtbaar worden tot zes maanden na de behandeling. Echter na weken ziet u al een verbetering.

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading