Laser liposuctie

Voordelen van laser liposuctie

Laser liposuctie verwijdert heel nauwkeurig vet en geeft u tegelijkertijd strakkere contouren met behulp van lasertechnologie. Indien u een nauwkeurige contourlijn wenst dan is de techniek van de laserliposuctie een goede optie. Laser liposuctie maakt gebruik van de kracht van lasertechnologie die vetcellen vloeibaar maken zonder dat vooraf de vloeistoffen met een speciale oplossing ingebracht hoeven te worden. In plaats daarvan wordt een speciale laserprobe gebruikt om de vetcellen te verwarmen waardoor de wanden uiteen vallen en vervolgens zachtjes worden afgevoerd.

Overmatig bloeden wordt met deze methode voorkomen terwijl tegelijkertijd de natuurlijke collageenproductie gestimuleerd wordt waardoor de huid meer gaat verstrakken. Laser liposuctie wordt gebruikt voor onderarmen en knieën maar meestal voor kleinere, meer delicate gebieden zoals het gezicht, hals en onder de kin. Met laser liposuctie kan in korte tijd veel bereikt worden.

Afspraak maken bij Dr. Don?

 

liposuctie voor en na
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven! 
 

Over de laser liposuctie behandeling

Dr. Don start met het toedienen van een plaatselijke verdoving zodat u ontspannen de behandeling kunt ondergaan. De lasersonde met de krachtige laserenergie wordt ingebracht via minuscuul kleine  sneetjes en wordt doelgerichtheid ingezet om de vetcelwanden te laten scheuren en het vet te laten smelten. De omliggende kleine bloedvaten coaguleren bij contact met de laser, waardoor het risico's van overmatig bloeden wordt geminimaliseerd. De behandeling duurt minder lang dan de andere vormen van liposuctie. Aangezien algemene verdoving niet nodig is voor laser liposuctie, kunnen patiënten terug naar huis direct na hun behandeling. Het herstelproces begint nog dezelfde dag. De plaatselijke verdoving zet nog enkele uren na de behandeling door. Na de behandeling is het mogelijk dat er zwellingen of blauwe plekjes op treden maar deze  zijn vaak veel minder duidelijk in vergelijking met andere liposuctie-methoden.

Enige weken na de behandeling is het mogelijk dat er verhardingstukjes in de huid voorkomen, deze zullen op natuurlijke wijze oplossen. Een compressie kledingstuk zal u helpen de bijwerking te minimaliseren en om de aanhechting van de huidlagen te bevorderen.

Gratis consult?
 

laser liposuctie

 

Resultaat na een laser liposuctie

De effecten van de verhoogde productie van collageen en de huidverstrakking na de laser liposuctie zullen zichtbaar worden tot zes maanden na de behandeling. Echter na weken ziet u al een verbetering.

 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair