Vet verwijderen bovenbenen en dijen

Het laten verwijderen van vet op de bovenbenen en de dijen is de meest gevraagde liposuctiebehandeling in onze Clinique. Het weer in vorm brengen van de bovenbenen is een wens van heel veel vrouwen. Zowel van jonge als van vrouwen die wat meer op leeftijd zijn.
Vrouwen hebben een genetische aanleg voor het opslaan van vet op hun dijen meestal vanwege hun hoge oestrogeenniveau. Juist doordat deze vetopslag een hormonale oorzaak heeft is het bijna niet mogelijk om op deze plekken af te vallen met een dieet of met intensieve sporten.

 

Meer oorzaken van vet op de bovenbenen en dijen

Volumineuze dijen zijn vaak erfelijk en kunnen dramatisch vergroten in de puberteit. Ook na de zwangerschap is er vaak een overmatige ophoping van vet op de dijen. Het laten afzuigen van het vet op bovenbenen en de dijen is dan ook zeker de moeite waard. Wij zien enorme verbeteringen in vorm door de speciale liposuctietechnieken van Dr. Don. Het is dus heel goed mogelijk om weer mooie benen te krijgen die in verhouding zijn met de rest van uw lichaam.

Afspraak maken bij Dr. Don?


Veel voorkomende liposucties combinatie behandelingen:

  • Binnenkant bovenbeen plus buitenkant van het bovenbeen/dij
  • Binnenkant en buitenkant bovenbeen plus buitenkant van de dijen en met uitbreiding van de binnenkant van de knie
  • Binnenkant bovenbeen en voorkant bovenbeen en buitenkant van de dijen met uitbreiding van de binnenkant van de knie
  • Buitenkant dij doorlopend naar de zijkant van het hele bovenbeen
  • Buitenkant dij en de voorkant bovenbeen
  • Buitenkant dij plus achterzijde van bovenbeen
  • Dijen en heupen
  • Binnenkant bovenbeen met de venusheuvel

 

Dit zijn zo maar een aantal voorbeelden. Voor meer informatie over uw persoonlijke situatie en wensen kunt u altijd een gratis afspraak maken voor een eerlijk en kundig advies van Dr. Don.

Vul ons contact formulier in!


De gecombineerde vetverwijdering van de buitenkant van de bovenbenen, dijen en heupen

Bij sommige vrouwen lijkt het wel of hun 'body bestaat uit 2 delen'. Ze zijn heel slank en gelukkig met hun verschijning boven de taille, maar met de gebieden vanaf de heupen naar beneden is het een ander verhaal. Het lijkt wel of de bovenbenen en de dijen horen bij een heel ander persoon. Ze zijn zwaar en kunnen soms behoorlijk uitpuilen. Bij liposuctie is het mogelijk om beide helften van het lichaam weer in verhouding te brengen door het vet weg te halen of wegzuigen.

Als de bovenbenen aan de binnenkant te zwaar zijn dan wrijven die bij het lopen steeds tegen elkaar aan en meestal raakt de huid dan zo geïtereerd dat dit veel pijn geeft. Met name in de zomer bij warm weer is dit een veelgehoorde klacht. Dr. Don kan deze klachten goed oplossen door vet wegzuigen of weghalen bij de binnenkant van het bovenbeen, zodat dit gebied weer stroomlijnt richting de knie. Het schuren van de benen tegen elkaar is hiermee verleden tijd.

De vetophoping op de buitenkant van de bovenbenen en dijen, noemen we ook wel de zogenaamde "zadeltassen". Het verwijderen van deze vetpads zorgt dat u die lelijke bobbel net meer ziet bij het dragen van een leuk jeans. Deze ingreep is heel dankbaar om uit te voeren zegt dr. Don. Het resultaat van deze liposuctie is vaak verbluffend mooi door de enorme vormverandering van het been en de dij. Fitting jeans staan dan weer prachtig en een meer jeugdige uitstraling hoort daar dan ook bij.

Advies op maat?
 

 

De resultaten zijn vaak indrukwekkend. U kunt deze meteen al waarnemen na de ingreep maar verbeteren nog aanzienlijk tot een half jaar na de ingreep. De vetcellen die Dr. Don uit het vetgebied heeft weggezogen komen niet meer terug. Daarom is deze behandeling ook zo geliefd bij onze patiënten. Blijvend verwijderen van vetcellen kan niet met diëten. Alleen met liposucties is dit mogelijk.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie
 


Voor- en na foto's zien?
 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading