Vet weghalen borsten

Vet weghalen borsten

Een grote chirurgische ingreep is niet meer nodig om de borsten te verkleinen

Grote borsten kunnen bij vrouwen zorgen voor pijn in de rug, nekpijn, hoofdpijn, pijn bij het insnoeren van de bh-banden en een slechte gevoel van eigenwaarde. Het zijn deze redenen die vrouwen laten overwegen een verkleining van de borsten te ondergaan. Vaak denken zij dat dit alleen chirurgisch mogelijk is. Deze vorm van borstverkleining is een zeer ingrijpende operatie uitgevoerd onder volledige narcose. Gedeelten uit de borst worden dan verwijderd en de tepels moeten opnieuw geplaatst worden. De littekens zijn blijvend.
 


Vet weghalen uit de borsten door liposuctie

Er is ook een andere oplossing!! Vet weghalen uit de borsten door liposuctie. Door de nieuwste ontwikkelingen in de liposuctietechniek is het nu mogelijk om op een veel minder invasieve en veiliger manier een borstverkleining bij vrouwen uit te voeren. Omdat alleen het vet in de borst wordt weggehaald zonder dat een chirurgische reconstructie nodig is. Dit kan worden uitgevoerd in onze erkende dagbehandeling onder plaatselijke verdoving met zeer weinig down time. Bij liposuctie die ingezet wordt om overtollig vet in de borst te verwijderen is aangetoond (mits goed en kundig uitgevoerd) dat er een natuurlijke liftend effect ontstaat wanneer het vet is weggehaald. Dit komt omdat er minder gewicht en volume in de borst ontstaat waardoor de huid niet meer omlaag getrokken wordt. U krijgt na de ingreep lichtere en mooi gevormde borsten. Zonder grote littekens.

Afspraak met Dr. Don?
 

 


De overwegingen voor een borstverkleining met liposuctie, door alleen het vet weg te halen

Veel vrouwen zouden graag de omvang van hun borsten willen laten verminderen om het draagcomfort te verhogen, maar zij willen geen grote littekens en zijn bang voor een doof gevoel in de tepels. Ook willen ze niet, vaak meer dan twee weken, uit de roulatie zijn wat heel normaal is bij een grote chirurgische ingreep. De hersteltijd bij het vet weghalen uit de borsten is drastisch verminderd en veel lager dan bij een grote chirurgische ingreep. De meeste vrouwen kunnen hun dagelijkse werkzaamheden na 3 dagen weer opnemen. Ook zien ze op tegen de kosten van een chirurgische ingreep die veel hoger is dan bij een borstliposuctie.

Advies op maat?
 

Borstverkleining door het vet weghalen geeft een mooie borstlift

Bij vrouwen met grote borsten verzakt de borst door het extra gewicht. Door het vet weg te halen uit de borst via liposuctie, neemt het gewicht af en de borsten liften. Dr. Don weet precies waar hij het vet moet weghalen en waar hij iets meer vet moet toevoegen om de borstlijnen mooi vloeiend te laten verlopen. Ook bij uitgezakte borsten die niet zo groot en zwaar zijn kan Dr. Don besluiten toch wat vet weg te halen om de borsten te laten liften.

Vet weghalen borsten

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.

Prijzen liposuctie


Voor- en na foto's zien?

 

 

button

 

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair