Vet weghalen rug


Vet weghalen bij de rug door liposuctie

Omdat je het vet niet kunt zien betekent niet dat het er niet is. Als u in de spiegel kijkt valt het meteen op als er overtollige vet zit op uw buik, armen of benen. Maar hoe zit het met uw rug? Zit uw BH-band altijd te strak? Passen uw shirts niet meer zo goed en ziet u bij het draaien de vetrolletjes op de rug zitten? Het is misschien tijd om na te gaan waar uw extra pondjes zichtbaar zijn geworden op de rug.
Afspraak met Dr. Don?

Voor meer informatie over onze liposuctie behandeling bekijkt u onderstaande video!


 

Vezelige structuur van rugvet

Helaas is de rug een lastig gebied om overtollig vet kwijt te raken. Dit komt vooral door de vezelige structuur van het vet dat min of meer ongevoelig is voor lijnen en sporten. Maar er is hoop in de vorm van een rug-liposuctie door Dr. Don, het vet wordt weg gehaald bij de rug. Hij zorgt voor een mooie ruglijnen en een strakke huid. Uw kleding valt weer mooi om u heen en uw BH-band knelt niet meer.

Vet weghalen van de rug en vetrol bij de BH- band

Het weghalen van rugvet door liposuctie geven duidelijk zichtbare verbeteringen aan het figuur van de vrouw. Het rugvet kan worden onderverdeeld in:

  • BH-rol, het vet dat uitpuilt net onder en boven de BH-band;
  • Rugvet aan de achterkant van oksel;
  • Rugvet aan de achterkant van de taille;
  • Rugvet op het stuitje;
  • Buffalo hump: vetkussentje dat zich op de bovenrug bij de hals genesteld heeft.


Advies op maat?
 

Rugvet is fibreus (vezelachtig)

Rugvet is vezelig en zeer hardnekkig en vraagt om een vaardige en ervaren hand van de liposuctiearts. Het vet op de rug heeft een hoger percentage vezelig weefsel dan het vet op andere lichaamsdelen. Deze vezelige vetstructuur maakt dat alleen een ervaren arts dit mooi kan stroomlijnen. Omdat het rugvet moeilijker te bewerken is met grote canules werkt Dr. Don alleen met mini-canules en met tumescentie infiltratie.
 

Geen littekens door de speciale liposuctietechniek van Dr. Don

De huid op de rug is gevoelig voor littekenvorming vooral bij de insteekplaatsen. Daarom beperkt Dr. Don de insteekgaatjes en heeft een techniek ontwikkeld waarbij hij onder de huid door  de andere vetgebieden kan bereiken waardoor er heel weinig heel kleine (3 millimeter) niet zichtbare littekentjes overblijven. Artsen die niet gebruik maken van minicanules laten vaak grote donkere vlekken achter bij de insteekgaten en die zijn blijvend zichtbaar. Wilt u meer lezen over hoe Dr. Don het vet kan weghalen? Lees dan meer over onze liposuctie technieken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie

Voor- en na foto's zien?

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiĆ«nt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading