Vet weghalen venusheuvel

Vetweghalen venusheuvel

Heeft u overtollig vet in de schaamstreek dat zichtbaar is als u strakke kleding draagt of in bikini? Dr. Don kan eenvoudig het overtollig vet weghalen door liposuctie. We noemen dit de venusheuvel-correctie. 

Afspraak met Dr. Don?
 

 

 

 

Vet weghalen bij venusheuvel: venusheuvel-correctie

Heeft u vet op de venusheuvel, een dikke venusheuvel of een bolle venusheuvel? Een venusheuvel correctie, door daar het vet weg te halen kan een oplossing bieden. De venusheuvel, ook wel pubis genoemd, is het gebied net boven het schaambeen. Net zoals op andere plaatsen van het lichaam (billen en buik) kan zich ook op de venusheuvel vet opstapelen. Dit overtollig vet kan zelfs nadat u in kilo’s afgevallen bent blijven zitten. Ouderdom, een bevalling, een operatie of sterk vermageren kunnen ervoor zorgen dat de schaamstreek (de huid boven het schaambeen) verder uitzakt en daarbij ook het vetgebied. Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over liposuctie door Dr. Don:

 
 

Zachtjes het vet weghalen is de oplossing

Door het vet zachtjes af te zuigen bij de verhoogde venusheuvel is een oplossing wanneer u niet tevreden bent met de contouren van uw schaamstreek. De venusheuvel is het vetweefsel dat het voorste deel van het schaambeen bedekt. Bij een te dikke venusheuvel of vooruitstekende pubis zal Dr. Don een mini-liposuctie uitvoeren. Dit is ook mogelijk bij dikke labia majora, de buitenste schaamlippen.

Het goede nieuws
Het goede nieuws is dat Dr. Don veel ervaring heeft met deze delicate ingreep. De ingreep neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Een huidverstrakking-techniek zal Dr. Don op hetzelfde moment uitvoeren waardoor het gewenste resultaat bereikt kan worden. U wilt toch ook graag uw favoriete kleding weer dragen met plezier en zelfvertrouwen? Neemt u contact met ons op, een vrijblijvend advies met Dr. Don is altijd mogelijk.

Gratis consult?
 

venusheuvelcorrectie

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie
 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair