Vet weghalen venusheuvel

Heeft u overtollig vet in de schaamstreek dat zichtbaar is als u strakke kleding draagt of in bikini? Dr. Don kan eenvoudig het overtollig vet weghalen door liposuctie. We noemen dit de venusheuvel-correctie. 

Afspraak met Dr. Don?
 

 

 

 

Vet weghalen bij venusheuvel: venusheuvel-correctie

Heeft u vet op de venusheuvel, een dikke venusheuvel of een bolle venusheuvel? Een venusheuvel correctie, door daar het vet weg te halen kan een oplossing bieden. De venusheuvel, ook wel pubis genoemd, is het gebied net boven het schaambeen. Net zoals op andere plaatsen van het lichaam (billen en buik) kan zich ook op de venusheuvel vet opstapelen. Dit overtollig vet kan zelfs nadat u in kilo’s afgevallen bent blijven zitten. Ouderdom, een bevalling, een operatie of sterk vermageren kunnen ervoor zorgen dat de schaamstreek (de huid boven het schaambeen) verder uitzakt en daarbij ook het vetgebied. Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over liposuctie door Dr. Don:

 
 

Zachtjes het vet weghalen is de oplossing

Door het vet zachtjes af te zuigen bij de verhoogde venusheuvel is een oplossing wanneer u niet tevreden bent met de contouren van uw schaamstreek. De venusheuvel is het vetweefsel dat het voorste deel van het schaambeen bedekt. Bij een te dikke venusheuvel of vooruitstekende pubis zal Dr. Don een mini-liposuctie uitvoeren. Dit is ook mogelijk bij dikke labia majora, de buitenste schaamlippen.

Het goede nieuws
Het goede nieuws is dat Dr. Don veel ervaring heeft met deze delicate ingreep. De ingreep neemt ongeveer 60 minuten in beslag. Een huidverstrakking-techniek zal Dr. Don op hetzelfde moment uitvoeren waardoor het gewenste resultaat bereikt kan worden. U wilt toch ook graag uw favoriete kleding weer dragen met plezier en zelfvertrouwen? Neemt u contact met ons op, een vrijblijvend advies met Dr. Don is altijd mogelijk.

Gratis consult?
 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over vet weghalen door Liposuctie? Wij verwijzen u graag naar onze algemene liposuctiepagina. Hier kunt u alles terug lezen over de technieken, ervaringen, kosten etc.
 

Prijzen liposuctie
 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiĆ«nt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading