Liposuctie onderkin

Wanneer zich teveel vet ophoopt onder de kin, ontstaat er een zogenaamde “onderkin of zelfs een dubbele onderkin.” Een lichte tot zware onderkin kan u zelfs ouder laten lijken dan u bent. Het verstoort het profiel van het gezicht. Zelfs als u geen overgewicht heeft kunt u een onderkin ontwikkelen waardoor afvallen niet helpt. Heeft u wel eens gehoord van liposuctie onderkin?

Het is echter wel zo dat naarmate we ouder worden zich vaker een onderkin vormt. Dit komt omdat de huid verslapt, het botvolume afneemt en de vetophopingen zakken door de zwaartekracht onder de kin. Gelukkig kan Dr. Don de onderkin heel goed behandelen met de liposuctielaser of de liposuctie op basis van zachte trillingen, deze behandeling wordt ook wel Liposuctie onderkin genoemd. De resultaten zijn vaak mooier dan patiënten dachten. 
 

Afspraak bij Dr. Don?

 

Dr. Don over liposuctie onderkin

Wanneer begint een dubbele kin?
Het is interessant dat ik patiënten zie die vrij jong zijn, zo tussen de 22 en de 30, die het begin van een dubbele kin al hebben. Ik leg hen dan uit dat een onderkin op jonge kleeftijd vaak erfelijk is. Ik kan dit behandelen middels liposuctie onderkin. Als ik vraag of hun moeder of oma hier ook last van hebben bevestigen zij dit meestal instemmend. Vaak is dit ook de reden waarom ze bij mij op het spreekuur komen. Het is op jonge leeftijd een kleine ingreep omdat de onderkin nog niet zover is uitgezakt als te lang gewacht wordt met de ingreep kan een dubbele onderkin ontstaan. 

Ook slanke mensen kunnen een onderkin ontwikkelen. Helaas is het vet in de onderkin meestal niet gevoelig voor diëten en kan dit alleen opgelost worden middels liposuctie van de onderkin, zonder grote littekens!

Onderkinnen komen niet alleen voor bij vrouwen maar ook zeker bij mannen. Ik zie steeds meer mannelijke patiënten die van hun onderkin af willen. En dat is heel begrijpelijk. Ook bij hen kunnen we vaak een prachtige liposuctie onderkin uitvoeren. 

liposuctie onderkin
 

Een onderkin liposuctie zorgt weer voor strakke gezichtscontouren 

Een liposuctie onderkin met de laser i.c.m. met de PAL (zachte trilliposuctie) is een perfecte behandeling om een onderkin te verhelpen. De techniek zorgt ervoor dat de vetophopingen verwijderd worden. Dr. Don beoordeeld na een uitgebreid echo-onderzoek hoe de behandeling eruit komt te zien en hoe de liposuctie onderkin te werkt gaat. Dit alles voor een zo natuurlijk mogelijk, en mooi resultaat. Deze verfijnde techniek kan hij zeer nauwkeurig en veilig toepassen. U loopt geen risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsel bij liposuctie onderkin. Er wordt bij de liposuctie van de onderkin uitsluitend vet weggehaald en een laser gebruikt. 

Afspraak bij Dr. Don?
 

Uw natuurlijke en jeugdige gezichtslijn weer terug

Liposuctie onderkin brengt de natuurlijke contour van uw gezicht weer terug. Bij de behandeling wordt het onderhuids vetweefsel onder lokale verdoving verwijderd. De onderkin kan na behandeling wat verdoofd, beurs en licht pijnlijk aanvoelen. Deze symptomen verdwijnen gedurende de dag snel. Men draagt 4-5 dagen een hoofdb. Het uiteindelijke behandelresultaat is na 6 tot 9 maanden zichtbaar. U heeft weer een strak en stralend gezicht!

 

Kosten liposuctie onderkin

Laser liposuctie onderkin, vanaf € 1950,00 *

* De prijs is incl. alle bijkomende kosten zoals medische kosten á €100,- en de hoofdband á €50,- .
 

Voor- en na foto's zien?

button

 

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair