Verouderde huid

Anti-Aging Control Facial MET Cosmetische shiatsu LICHAAMSMASSAGE

Probleem: Huidveroudering

Tijdens het verouderen van de huid verliezen de weefsels die buiten de cellen liggen hun structuur waardoor het volume en de vorm van het gezicht veranderen. De huid gaat zich als het ware negatief "ontspannen" als gevolg van afgenomen spierkracht in het gezicht en door het afgenomen volume van het vetweefsel. Het gevolg is een verslapte huid en diepere rimpels. Daarnaast wordt de huid minder goed van vocht voorzien waardoor fijne rimpeltjes worden geactiveerd.

Lifestyle

Ook wordt huidveroudering veroorzaakt door een aantal omgevingsfactoren, teveel stress, zonlicht, roken en alcohol zijn allemaal factoren die invloed hebben op het verouderingsproces doordat zij leiden tot de aanmaak van  de zogenaamde "vrije radicalen" . Het is bekend dat vrije radicalen het verouderingsproces versnellen.

Uniek

De huidtherapeutes hebben een speciale Facial samengesteld die de schade van het verouderingsproces hersteld. Het inbrengen van een speciaal serum in de diepere huidlagen is de basis van  deze succesvolle Facial. Dit speciaal ontwikkeld medisch serum bestaat onder andere uit een cocktail van een groot aantal antioxidanten.  De oudere huid heeft bepaalde antioxidanten nodig om te stimuleren, te beschermen en te herstellen.

De oudere huid moet beschermd worden

Antioxidanten zijn essentieel

Schade door vrije radicalen speelt een rol bij huidveroudering en de vorming van rimpels. Het gebruik van antioxidanten is een van de belangrijkste manieren om de invloed van schade door vrije radicalen te vertragen. In het geval van rimpels betekent schade door vrije radicalen dat collageen wordt afgebroken en andere vitale functies van de huid beschadigd raken. De Anti-Aging Control Facial is een behandeling waar de huidcoaches een uitgelezen combinatie van stabiele antioxidanten diep in de huidlagen brengen waardoor de beschadigde huid weer in balans gebracht wordt en met hulp van  onze behandeltechnieken weer kan gaan herstellen.

Intake en behandelplan

De huidcoach brengt uw wensen in kaart samen met de resultaten uit haar huidanalyse. Ze heeft uw huid onderzocht op structuur, conditie en mogelijke problemen. De huidcoach heeft nu genoeg gegevens om samen met u een persoonlijk behandelplan samen te stellen. Zij adviseert u welke technieken, producten en apparatuur voor u het meest geschikt zijn en waarom. Verder zal zij u informeren hoe deze producten inwerken op uw huid en welk effecten zij hebben. De belangrijkste aandachtspunten van iedere behandeling zijn uw wensen, uw vragen en het allerbelangrijkste: het hoogst haalbare resultaat.

Oplossing: De huid activeren met inbrengen van antioxidanten en verstevigen met speciale bindweefselbehandelingen

Er zijn tientallen effectieve antioxidanten die goed zijn voor de huid zoals bijvooorbeeld carotenoïden (vooral lycopeen), vitamine C, vitamine E, selenium. Belangrijke anti-oxidanten, in combinatie met de zwavelhoudende aminozuren methionine en cysteïne geven nog eens extra bescherming tegen huidveroudering. Wij maken gebruik van een  combinatie van  geconcentreerde anti-oxidanten serums die een groot en gevarieerd combinatie van antioxidanten bevatten. Onderzoek toont aan dat de huid meer baat heeft bij een cocktail van antioxidanten dan bij slechts één soort.

Het verband tussen antioxidanten en rimpels

Als we jong zijn, zit de huid van nature vol met antioxidanten die onze huid beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals de zon. Vooral de huid die beschadigd is door de zon verliest de kracht om antioxidanten te produceren. Als we niet genoeg antioxidanten opnemen via de voeding dan is onze huid niet meer in staat zichzelf te herstellen. Al snel ontstaan rimpeltjes en een verouderde huid.

Belofte na de behandelkuur: Direct resultaat

Hoewel we weten dat het aanbrengen van antioxidanten helpt de schade door vrije radicalen aan de huid te beperken, zult u er geen twintig jaar jonger door uit gaan zien. Diepe rimpels zijn eigenlijk littekens en kunnen alleen verholpen worden met laser, injectables en medisch cosmetische ingrepen.

Maar we kunnen wel zorgen voor:

 • Dat de celfunctie verbeteren (gezondere kleur)
 • De collageenproductie stimuleren ( huidversteviging)
 • De elasticiteit verbeteren (structuur van de huid egaler)
 • Gezondere, jongere huidcellen creëren
 • Schade door de zon verminderen.

Deze huidverbetering kost echter tijd en gebeurt niet na 1 behandeling. Er is meer voor nodig zoals een  gezond dieet en lifestyle. Hoe meer antioxidanten, hoe gezonder en jonger je er uit zult zien.

Advies

Wij adviseren de Anti-Aging Control Facial als kuur in te zetten van minimaal 6 behandelingen met tussenpozen van steeds 4 weken.

 

 

 

 

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues