Najaarsaanbieding Bovenooglidcorrectie

Een mooie najaarsaanbieding; de Bovenooglidcorrectie voor maar €495,-

Wegens groot succes verlengd! Deze aanbieding geldt alleen op de speciaal geselecteerde dagen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Ooglidcorrecties zijn inmiddels veel beter geaccepteerd in de maatschappij. Het taboe is er eindelijk af! Clinique Dr. Don is gespecialiseerd in ooglidcorrecties en maakt de mooiste ogen van Nederland. Heeft u last van hangende oogleden? Dan zou een ooglidcorrectie een oplossing kunnen zijn.

Het ziet er mooier uit

Helaas hebben hangende oogleden veel invloed op uw uitstraling. Niet voor niets vinden mensen vaak dat u er vermoeid uitziet als oogleden last krijgen van de zwaartekracht. En dat terwijl juist uitstraling zo'n belangrijke rol speelt als we het hebben over een mooi en fris gezicht. Zowel mannen als vrouwen komen in onze klinieken voor een bovenooglidcorrectie. Iedereen wil toch een frisse uitstraling?

Nadelen van hangende oogleden

Uw ogen kunnen ook echt moe aanvoelen als de oogleden gaan hangen. De omliggende spiertjes moeten continu het gewicht van het uitgezakte ooglid omhoog houden. U moet dus steeds moeite doen om uw ogen open te houden. Op den duur ziet u er niet alleen moe uit maar voelen uw ogen ook moe aan. Ook kunt u klachten krijgen als: hoofdpijn, tranende ogen en een belemmerd zicht.

Simpele oplossing

De oplossing is eigenlijk heel simpel. Dat wat u eigenlijk het liefste wilt wanneer u last heeft van hangende oogleden, is dat extra afdakje boven de ogen weg laten halen. Dit kan zo gedaan worden. Bij een ooglidcorrectie wordt dit stukje overtollige huid verwijderd. En dat is veel minder eng dan het klinkt.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in z'n werk?

Clinique Dr. Don is gespecialiseerd in zowel complexe als eenvoudige ooglidcorrecties en heeft al vele honderden patiënten met succes en tevredenheid behandeld. Eerst wordt er in een intakegesprek bekeken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. De overtollige huid die in de weg zit wordt nauwkeurig verwijderd en bij het verwijderen letten de artsen er goed op dat het kleine wondje precies in de oogplooi valt, zodat je het later niet meer kunt zien. Omdat hun kennis op het gebied van ooglidcorrecties enorm is, hebben wij veel verschillende technieken om het resultaat zo mooi mogelijk te maken. Meer informatie kunt u lezen op onze Ooglidcorrectie pagina. Dan ziet u ook meteen dat er verschillende soorten ooglidcorrecties zijn. Wist u bijvoorbeeld dat u ook uw onderoogleden kunt laten corrigeren? Cliënten geven ons een gemiddeld cijfer van een 9,2!
 

Aanbieding BOVENOOGLIDCORRECTIE voor €495,-*
* excl. litteken crème

Deze unieke najaarsaanbieding is voor u of voor iemand uit uw omgeving die hier al een tijdje over nadenkt. Boek een vrijblijvende afspraak bij onze artsen en laat u informeren over de mogelijkheden. U kunt zowel een afspraak maken in Hengelo als in Amsterdam.

Wij beantwoorden graag uw vragen en zien uw telefoontje met plezier tegemoet!

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues