Aanbieding maand Januari

In januari is het koud en donker. Mensen maken, vaak onrealistische, goede voornemens en de lol is er even vanaf. En dan komt daarna ook nog eens de koude maand februari......... Wat te doen?

Een nieuw velletje met een nieuwe uitstraling!

Deze maand 10% korting op de medische peelings van Skintech. Met als afsluiter een heerlijk ELT-LIGHT treatment met een vitamine C huidcocktail. Behandeling vanaf € 150,-

 

Medische peelings | S K I N T E C H

De medische peelings die gebruikt worden in Clinique Dr. Don gaan veel verder dan bij de schoonheidssalon en worden alleen door goed opgeleide en ervaren artsen of huidtherapeuten uitgevoerd. Het resultaat is dan ook verbluffend maar vraagt wel wat geduld want afhankelijk van de ernst van de huidveroudering of acne moet de behandeling meestal 2 tot 4 keer worden herhaald met een tussenpose van 1 tot enkele weken.

De huidtherapeuten en artsen van Clinique Dr. Don werken met het merk Skintech. Tijdens de gratis intake analyseert de huidtherapeut uw huid en beoordeelt de huidconditie, de ernst van de huidveroudering of de acnelittekens en helpt u de peeling en verzorging te kiezen die bij uw huid en wensen past.

medische peelings

Wij bieden diverse peelings aan van Skintech, wilt u weten welke peeling het beste bij uw huidtype past? Bekijk dan onze uitgebreide pagina over de peelings van Skintech; .

 

Aanbieding is niet geldig i.c.m. met kuurafspraken, andere kortingen of prijsafspraken, cadeaubonnen. De aanbieding geldt uitsluitend als de behandeling plaats vindt in de maand januari. Belt u met ons voor de voorwaarden.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues