Fillers - Dermal Fillers

Meer volume dankzij fillers

Bij een gezonde jonge huid zorgt collageen en hyaluron voor volume, flexibiliteit en veerkracht. Als u ouder wordt, breekt uw eigen natuurlijke collageen af en hierdoor verliest u gezichtsvolume en huidelasticiteit. Door dit verlies aan elasticiteit en volume krijgt u rimpels en gezichtslijnen. De huid kan slap worden en dit alles gaat ten koste van uw jeugdige, frisse uitstraling.
 

Dermal Fillers in Anti-Aging behandelingen

Fillers zorgen ervoor dat u direct een verjongd uiterlijk krijgt. Ze vullen de fijne lijntjes en rimpels, vervangen het verloren volume of accentueren de contouren in uw gezicht. Dr. Don kan bijvoorbeeld uw jukbeen scherper vormgeven, de kin meer definiëren of de vorm van uw neus aanpassen. Kortom, dermal fillers geven u een fris en jonger uitziende huid en verbeteren de contouren van uw gezicht.
 

Afspraak maken?

fillers gebieden

 

Welke gebieden kunnen we behandelen:

Fillers voor lijnen, rimpels en plooien:

 • naso-labiale lijnen (neus-mond lijnen);
 • slapen;
 • marionetlijnen (mond-kin lijnen);
 • fronslijnen;
 • traangoten;
 • liplijnen (rokers of lipstick lijnen);
 • acné littekens.

 

Fillers voor contouren en herstel:

 • lippen vullen en shapen;
 • ingevallen wangen;
 • mondhoeken draaien;
 • kinvorm definiëren;
 • slappe kaaklijn;
 • neusvorm herstellen, veranderen of creëren;
 • wenkbrauwenvorm herstellen of veranderen.


Fillers voor verjonging van de droge- en verouderende huid:

 • gezicht;
 • hals;
 • rug van de handen;
 • het decolleté gebied.


Welke fillers gebruikt Clinique Dr. Don?

Glytone filers

Glytone fillers bevatten de stof hyaluronzuur. Drie belangrijke eigenschappen hiervan:

 • het houdt vocht in de huid vast;
 • het stabiliseert het elastine- en de collageendraden in de huid;
 • het beschermt de cellen tegen vrije radicalen.

De Glytone filler gebruiken we bij oppervlakkige tot matig diepe rimpels. Met hyaluronzuur behandelt men de rimpel zelf, in tegenstelling tot de behandeling bij Radiesse. Bij de toepassing van Glytone zien we dat de hoeveelheid vocht in de behandelde huid toeneemt. De huid wordt steviger en rimpels verdwijnen, De huid wordt weer mooi glad. In de Clinique van Dr. Don werken we met Glytone, van Merz Aesthetics. Glytone is een modern hyaluronzuur: veilig en betrouwbaar.
 

Belotero fillers

Belotero filler is een FDA goedgekeurd product van de firma Merz. Het is een nieuwe filler op de Nederlandse markt. Belotero werd begin 2014 geïntroduceerd in Nederland. De productlijn bestaat uit drie fillers met hyaluronzuur. Deze filler ook verkrijgbaar met toegevoegde pijnstiller (lidocaïne).

Belotero werkt als enige hyaluronzuurfiller met CPM (Cohesive Polydensified Matrix) technologie. Dit heeft als groot voordeel dat het ook zeer oppervlakkig in de huid kan worden gebruikt. Bijvoorbeeld voor de behandeling van fijne lijnen in het gezicht, zoals kraaienpootjes en rokerslijntjes rond de mond.

 

Radiesse fillers Radiesse Fillers

Radiesse is een dermal-filler die rimpels en plooien corrigeert en de contourlijnen modelleert. De Radiesse filler heeft echter nog een bijzondere eigenschap: het stimuleert de huid om eigen collageen aan te maken. Belangrijke eigenschappen van de Radiesse fillers zijn:

 • Radiesse bevat calcium-hydroxylapatite. Dit CaHA stimuleert de cellen van de eigen huid tot de aanmaak van eigen collageen. Dit verlengt het Radiesse effect met een factor 2;
 • De filler bestaat uit een Matrix-Gel. Dankzij deze gel-vorm geeft het direct effect;
 • Radiesse heeft een lange werkingstijd door aanmaak van eigen lichaamscollageen door CaHA;
 • Het product heeft een wetenschappelijk bewezen werking, lange effectduur en hoge veiligheid.


fillers voor na 1

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven

 

Wat is de kwaliteit en veiligheid van fillers?

 • Clinique Dr. Don gebruikt alleen fillers van A-merken van gerenommeerde internationale bedrijven. Samen voerden zij meer dan 15 miljoen behandelingen uit in meer dan 70 landen.
 • De producten zijn biologisch afbreekbaar en biocompatibel. Dit betekent dat ze niet schadelijk zijn voor het lichaam en lichaamseigen stoffen bevatten. Omdat het stoffen zijn die het lichaam zelf ook maakt, garanderen wij de veiligheid van onze fillers.
 • Allergische reacties en langdurige bijwerkingen zoals hardheid of infectie komen bijna niet voor.
 • De fillers die wij gebruiken zijn niet permanent. Na 6 tot 12 maanden zijn ze helemaal afgebroken en uit het lichaam verdwenen.


Zo werkt het
Collageen is een natuurlijk voorkomend eiwit in de huid, dat helpt om het gezicht vorm te geven en te ondersteunen. Dermal Fillers zijn ontwikkeld om het verlies van collageen en hyaluron op te vangen. Zij vullen daadwerkelijk en maken de huid weer egaal. Weg met lijntjes, rimpels en kuiltjes. Met een filler herstelt Dr. Don de contouren en activeert de huid opnieuw. Dit allemaal zonder een operatieve ingreep.
 

Wat houdt de behandeling in?
Fillers zijn er in twee soorten. Eén die ontwikkeld is om volume aan te brengen in bijvoorbeeld de lippen en één die ontwikkeld is om lijntjes en rimpels te verstrakken en de huid egaler te maken. In onze Clinique gebruiken we alleen de hoogste kwaliteit niet-permanente fillers. U kunt dus zeker zijn van mooie resultaten en van 100% veiligheid.
 

De behandeling
De behandeling gaat snel en is vrijwel pijnloos. Op het te behandelen gebied brengen we eerst een milde verdovingscrème aan. Vervolgens gebruiken we een zeer fijne canule om de Dermal Filler te injecteren. Deze behandeling duurt ongeveer 20 tot 45 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.
 

Afspraak maken?


Wanneer ziet u resultaat?

U ziet direct resultaat van een Dermal Filler behandeling. Na de behandeling kan een zeer lichte roodheid of kleine zwelling optreden. Dit verdwijnt na een paar uur. Daarna zijn de toning-effecten van de vulstof direct zichtbaar. Deze behandeling geeft een liftend effect gedurende ongeveer 6 tot 12 maanden.

U kunt fillers combineren met spierontspanners, zoals bijvoorbeeld B - T - X injecties. Onze artsen adviseren u graag welke behandeling bij uw wensen past. Bel voor een kosteloze intake +31 (0) 20 89 50 455 (Amsterdam) of +31 74 30 30 250 (Hengelo).


Eerlijke prijs voor topkwaliteit

Rimpels krijgen we allemaal. De een al bij 28 jaar de ander misschien vanaf het veertigste levensjaar. Rimpels ontstaan door bewegingen (zoals de fronsrimpel, voorhoofdlijnen en kraaienpootjes) en door volumeverlies (zoals bij wallen, neuslippenplooi, afhangende mondhoeken en slappe kaaklijnen). Ook een sterke mimiek kan rimpels veroorzaken.

In onze Clinique behandelden we al vele patiënten met dermal fillers. Dr. Don weet goed hoeveel milliliter filler nodig is om het door u gewenste resultaat te krijgen. Met de indeling op basis van de Glogau-schaal betaalt u nooit teveel voor een behandeling. Deze schaal geeft aan hoeveel eenheden er nodig zijn voor een mooi resultaat. Vanzelfsprekend zijn er altijd uitzonderingen. Dr. Don is eerlijk naar zijn patiënten over de hoeveelheid milliliters die nodig is voor een natuurlijk resultaat.

Wij hanteren het principe ‘Topkwaliteit voor een eerlijke prijs’. Dr. Don kijkt altijd naar uw individuele huidconditie en stemt daar de juiste hoeveelheid filler op af. Daarbij werken onze artsen van Clinique Dr. Don volgens de methode ‘zo natuurlijk mogelijk’.


Glogau schaal

glogau schaal fillers

Licht
Fijne lijntjes worden zichtbaar, huid is nog mooi aangespannen (35-45 jaar).
Medium intens
Huidlijnen zijn zichtbaar, rimpels zijn zichtbaar en de elasticiteit van de huid is zichtbaar verminderd (45-60 jaar).
Intens
De huid is sterk verouderd, rimpels zijn verdiept en het volumeverlies is duidelijk zichtbaar (60 jaar en ouder).

 

Kosten Dermal Filler behandelingen

De prijzen in onderstaande tabel is de prijs van 1 milliliter ml. U betaalt bij ons altijd het aantal milliliters (ML) die de arts nodig is om uw gebied op te vullen. De onderstaande prijzen is een gemiddelde schatting van een behandeling aan het betreffende gebied, dit verschilt per persoon.

Wij gebruiken de merken van Radiesse, Glytone, en Belotero.

Behandeling Prijs
Wallen onder ogen vanaf € 325,00
Vorm van neus vanaf € 325,00
Beide oorlellen vanaf € 325,00
Rokerslijntje mond, per lijntje vanaf € 250,00
Neus-lippenplooi vanaf € 325,00
Vollere lippen vanaf € 325,00
Mondhoekcorrecties vanaf € 325,00
Lippencontour vanaf € 325,00
Jukbeenderen vanaf € 325,00
Wang rimpels vanaf € 325,00
Kaaklijn lift vanaf € 325,00
Handen vaak in twee fases vanaf € 850,00
Liquidfacelift vanaf € 850,00

 

Permanente fillers verwijderen Prijs
Echografische drainage 30 minuten € 600,00
Echografische drainage 45 minuten € 800,00
Echografische drainage 60 minuten € 995,00

* onze acties zijn nooit geldig i.c.m. andere acties, aanbiedingen, cadeaubonnen of kuurafspraken

Éen week voor uw afspraak is het van belang dat u het volgende niet gebruikt: aspirine, ontstekingsremmers zoals ibuprofen of aleve, visolie, multivitaminen of vitamine E. Elk van deze vitaminen of medicijnen zal uw bloed dunner maken en kan na de afspraak bloeduitstortingen veroorzaken. Daarom is het van belang om 24 uur vóór en na uw afspraak alcohol of cafeïne te vermijden, omdat het gebruik hiervan de kans op zwelling kan verhogen. Het gebruik van Arnica-tabletten en homeopathisch kruiden helpen bij het verminderen van blauwe plekken.

button

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues