Lippen fillers

Het opvullen van de lippen met fillers is populair. De lippen zijn bij de meeste mensen het meest aansprekende deel van het gezicht. Daarom hecht men veel waarde aan de vorm van de lippen. Tijdens het verouderingsproces verliezen de lippen vorm en volume: ze worden iets dunner. Dit kan tot onzekerheid leiden. Wat ons betreft is dat onnodig, want we bereiken prachtige resultaten met lipfillers.

 

lippen fillers

 

Is een behandeling met lipfillers geschikt voor mij?

Als u bovenstaande klachten herkent, dan is een behandeling met lipfillers wellicht ook iets voor u. De herstelperiode is veel korter dan die bij een chirurgische ingreep. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.
 

Wat kan ik verwachten van lippen fillers?

De Dermal Filler wordt in uw lippen geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw liplijn zullen veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten (lip)fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente fillers voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.

 

lippen fillers - voor na behandeling
Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Lippen met fillers behandelen - voor na behandeling
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen filler lippen:

  • FIller lippen vanaf 325,-

 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading