Fillers voor uw traangoten

Uw traangoten opvullen met fillers.

De traangoot loopt vanaf de bovenkant van de neus richting het gebied onder de ogen. De huid in dit gebied heeft de neiging om meer te gaan zakken, naarmate u ouder wordt. Dit kan leiden tot rimpels, maar ook tot donkere kringen onder de ogen. De huid toont daar dan wat ouder en vermoeider. Naast veroudering spelen ook gebrek aan slaap, bepaalde omgevingsfactoren en genen een rol.

Het zakken van de huid wordt veroorzaakt door het verminderen van de hoeveelheid gezichtsvet rondom de ogen en bij de wangen. Sommige mensen hebben dit van nature al. Omdat de huid onder de ogen heel dun is, zijn verouderingssymptomen in dit gebied eerder zichtbaar dan bij andere delen van de huid.

 

Fillers voor uw Traangoten
 

Is een behandeling met traangootfillers geschikt voor mij?

Als u bovenstaande herkent, dan is deze behandeling wellicht ook geschikt voor u. De meeste mensen kiezen hiervoor, omdat een behandeling met een traangoot filler een minder lange herstelperiode heeft dan die van een chirurgische ingreep.

De meeste mensen zijn rond de 30 jaar wanneer ze voor deze filler kiezen. Zij zien het vaak als een eerste stap om de eerste gevolgen van veroudering ongedaan te maken.

Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.

 

Welk resultaat kan ik van traangoot fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren onder uw ogen veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente fillers voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald. Vaak is er slechts 1 ml nodig.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Het effect van deze behandeling is ongeveer 9-12 maanden zichtbaar.

 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.
 

Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

 

Prijzen filler traangoten:

  • Traangoten opvullen met fillers: vanaf € 325,-

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading