Fillers voor uw slaap

De slapen (de gebieden aan de buitenzijden van de ogen) kunnen als gevolg van veroudering dunner en minder elastisch worden. Het gevolg hiervan is dat er rimpels naast de buitenste ooghoeken ontstaan, waardoor u er ouder uitziet dan nodig is. Dermal Fillers kunnen in dat geval gebruikt worden om het huidvolume iets te vergroten, zodat rimpels (de zogenaamde ‘kraaienpootjes’) minder zichtbaar zijn. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

 

fillers voor uw slaap
 

Is een behandeling met slaapfillers geschikt voor mij?

Als u bovenstaande klachten herkent, dan is een behandeling met fillers wellicht ook iets voor u. De herstelperiode is veel korter dan die van een chirurgische ingreep. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.


Wat kan ik verwachten van slaap fillers?

De Dermal Filler wordt in uw slapen geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw slapen zullen veranderen en de rimpels verminderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten (slaap)fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente filler voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Het resultaat van de behandeling is ongeveer 9-12 maanden zichtbaar. Daarna kunt u  -als u dat wilt- de behandeling herhalen.


Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.
 

Prijzen filler slaap:

  • Fillers voor uw slaap: vanaf € 325,-

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading