Fillers voor uw kin

Misschien vindt u dat uw kin niet helemaal in balans is met de rest van uw gezicht. Met een fillerbehandeling verandert Dr. Don de contouren van uw kin. De filler creëert namelijk meer volume in de huid, wat voor zachte(re) contouren zorgt.

Door overactiviteit van de gezichtsspieren kunnen putjes of onregelmatigheden in uw kin ontstaan. Deze zijn vooral zichtbaar bij mimiek en bij het spreken. Het is ook mogelijk dat de onregelmatigheden blijvend zijn. In het Duits spreekt men dan van een ‘Pflasterkin’, een zogenaamde ‘kinderkopjes kin’. Evenals de lippenplooitjes rekent men de onregelmatigheden in de kin tot de ‘ongewenste’ verouderingsverschijnselen. De veranderingen die in de kin optreden worden veroorzaakt door spierinvloed en verschuiving van weefsel- of vetcellen.

 

kin met fillers behandelen

 

Is een kinfiller behandeling geschikt voor mij?

Veel volwassenen kennen bovenstaande symptomen, die een teken van veroudering zijn. Geldt dit ook voor u, dan is deze behandeling wellicht ook geschikt voor u. De meeste mensen kiezen voor deze behandeling, omdat een kinfillerbehandeling een minder lange herstelperiode heeft dan die bij een chirurgische ingreep. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u graag alle benodigde informatie en we beantwoorden uw vragen.
 

Welk resultaat kan ik van kin fillers verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. De contouren van uw kin veranderen, omdat het huidvolume toeneemt. Dit geeft een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Clinique Dr. Don werkt alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval  niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don deze behandeling voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.
 

Mogelijke complicaties

Het is mogelijk dat de huid na een injectie licht opzwelt en wat gevoelig en/of rood is. Ook kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze ‘bijwerkingen’ na enkele dagen. U kunt de plekjes tijdelijk camoufleren met make-up, maar wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken in verband met infecties of bacteriën.

Neem contact op met onze Clinique, indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden.


Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven

kin fillers behandeling - voor na
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven

 

Prijzen filler kin:

  • Fillers voor uw kin vanaf € 325,-

 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading