Marionetlijn filler

‘Marionetlijnen’ zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken verticaal naar beneden in de richting van de kin lopen. Deze lijnen worden veroorzaakt door herhaalde bewegingen van de mond, in combinatie met verlies van huidelasticiteit en vet als gevolg van veroudering. De dunner wordende huid is gevoeliger voor lijntjes en rimpels. Marionetlijn filler kan helpen deze lijnen op te vullen en het gezicht een jeugdiger uitstraling te geven. Marionetlijnen kunnen de indruk wekken dat u moe of verdrietig bent. Ook kunt er door deze rimpels ouders uitzien dan u in werkelijkheid bent.

Marionetlijnen kunnen opgevuld worden door middel van fillers. De marionetlijn filler creëert meer volume op de ingespoten locatie, waardoor rimpels en lijntjes verdwijnen.

marionetlijn filler

Is een behandeling met marionettenlijnen filler geschikt voor mij?

Bent u op zoek naar een oplossing voor de tekenen van veroudering, zoals de zogenaamde marionetlijnen? Overweegt u een behandeling met marionetlijnen filler? Als dit bekend klinkt, dan zou een marionetlijn filler behandeling wel eens de perfecte oplossing voor u kunnen zijn. De filler wordt strategisch ingebracht om de marionetlijnen te verzachten en het gezicht een jeugdiger uitstraling te geven.

De meeste mensen kiezen voor deze behandeling, omdat een behandeling met een kaaklijnfiller een minder lange herstelperiode heeft dan bijvoorbeeld een chirurgische ingreep. 

Welk resultaat kan ik van marionetlijn filler verwachten?

De Dermal Filler wordt in uw huid geïnjecteerd door middel van een kleine naald. Hierdoor veranderen de contouren rondom de mond, doordat het huidvolume toeneemt dankzij de marionetlijn filler. Deze toename in volume draagt bij aan een jongere uitstraling.

Er zijn verschillende soorten fillers: permanente fillers, semi vaste fillers en niet permanente fillers. Bij Clinique Dr. Don werken we alleen met niet permanente fillers. Het resultaat is in dat geval niet blijvend, maar het voordeel daarvan is dat de verandering altijd omkeerbaar is. U zit niet vast aan een verandering die u later wellicht niet meer wenst.

Een permanente filler kan alleen operatief verwijderd worden. Indien u een permanente filler heeft die u wilt laten verwijderen, dan kan Dr. Don verwijdering van permanente fillers voor u uitvoeren.

Kiest u voor een behandeling met niet permanente fillers, dan is het afhankelijk van uw huid hoeveel filler nodig is. Dit wordt individueel bepaald.

Een voordeel van deze fillerbehandeling is dat deze minder dan een uur duurt. U kunt direct na de behandeling onze Clinique verlaten en uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Mogelijke complicaties

Na een injectie met marionetlijn filler kan het soms voorkomen dat de huid licht opzwelt, gevoelig is en er rood uit ziet. Tevens kan het voorkomen dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Normaal gesproken verdwijnen deze symptomen na enkele dagen vanzelf. Eventuele resterende plekjes kunnen worden gecamoufleerd met make-up. Indien bovengenoemde complicaties langer aanhouden, is het raadzaam om contact op te nemen met onze Clinique. Wij adviseren om het behandelde gebied zo min mogelijk aan te raken om mogelijke infecties of bacteriën te voorkomen.


marionettelijnen voor en na behandeling met fillers
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.

Marionetlijn filler prijzen:

Filler jukbeen vanaf € 325,-
Filler marionetlijn vanaf € 325,-
   

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden

Indien u nog twijfels heeft over de marionetlijn filler behandeling, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u van alle benodigde informatie te voorzien over deze behandeling. We begrijpen dat het belangrijk is om volledig geïnformeerd te zijn voordat u een beslissing neemt, en we zijn er om u te ondersteunen gedurende dit proces. Aarzel dus niet om ons te bereiken, we helpen u graag verder.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading