Liposuctie wangen

Een paar snelle feiten over liposuctie van de wangen;
- Dr. Don behandelt vetophopingen in de wangen met een liposuctielaser of door een speciale liposuctietechniek op basis van zachte trillingen (PAL-techniek), ook wel genoemd liposuctie wangen.
- Het is een behandeling onder plaatselijke verdoving.

Afspraak bij Dr. Don?
 

Zijn de vetophopingen in uw wangen voor u een probleem?

Maak dan een vrijblijvende de afspraak met Dr. Don voor een eerlijk en deskundig advies. Mollige wangen kunnen mensen onzeker maken zoals het niet voluit durven lachen omdat de vetophopingen dan nog meer zichtbaar worden.
 

Wat veroorzaakt vetophopingen in de wangen of egaal dikke wangen?

Dikke of mollige wangen die nog steeds bestaan na het 25e jaar kunnen een erfelijke oorzaak hebben of ontstaan door verandering van het lichaamsgewicht in combinatie met huidverslapping. Een verzameling van grote aantallen vetcellen geven het gezicht de volle maan uitstraling beter bekend als “chubby cheeks”. Dit kan behandeld worden middels liposuctie wangen. Liposuctie wangen houdt eigenlijk in; het permanent verwijderen van de aanwezige vetcellen. Liposuctie wangen is een behandeling wat uitgevoerd wordt als "dagopname", u hoeft niet te blijven en mag al snel weer naar huis.

Wanneer is liposuctie wangen een juiste behandeling?

Voordat Dr. Don kan beoordelen of liposuctie wangen bij u het gewenste resultaat geeft maakt hij eerst een uitgebreide echo om vast te stellen waar het vet zich in de wangen bevindt. Pas daarna kan hij u een eerlijk en kundig behandeladvies geven. Oppervlakkig of dieper in de wangen gelegen vetophopingen kunnen namelijk niet op dezelfde manier behandeld worden en vragen om verschillende behandeltechnieken. Beide technieken moet de arts beheersen om liposuctie wangen veilig uit te kunnen voeren. Om (ernstige) teleurstellingen te voorkomen is een kundig en eerlijk advies noodzakelijk. Helaas zijn niet alle vetophopingen te behandelen. Laat u dus altijd goed adviseren voordat u een liposuctie wangen laat uitvoeren.

Gratis intake?
 

Liposuctie van uw gezicht

In het gezicht kunnen lelijke vetophopingen voorkomen, met name in de wangen en onder de kin. Waarom juist in deze specifieke gebieden?
Wanneer vetcellen beginnen op te hopen, worden ze zwaarder en zijn ze meer vatbaar voor zwaartekracht. Met verloop van tijd trekt de zwaartekracht die vetophopingen naar beneden en zorgen samen met de huidverslapping ervoor dat u de strakke gezichtslijnen gaat verliezen.
 

Hoe verwijdert Dr. Don het vet in de wangen?

Dr. Don kan kiezen voor de lasertechniek die het vet door warmte laat smelten of voor de speciale tril-liposuctie (PAL) die op een zeer zachte manier de vetcellen lostrilt en opzuigt. De zeer kleine insteekgaatjes zijn een paar mm groot en geven geen blijvende littekens. De behandeling wordt ook wel liposuctie wangen genoemd. Voor het opgehoopte vet dat dieper in de wang ligt kan Dr. Don ook de liposuctie vanuit de binnenkant van de wang benaderen en zijn de insteekgaatjes niet zichtbaar.
 

Kosten liposuctie wangen

Laser liposuctie wangen, vanaf € 1950,00 *

* De prijs is incl. alle bijkomende kosten zoals medische kosten á €100,- en de hoofdband á €50,- .
 

Voor- en na foto's zien?

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues