Liposuctie gezicht

Hoewel we meestal denken aan een facelift als manier om er jonger uit te zien, biedt liposuctie van de kin en kaak een subtiel en effectief alternatief. Liposuctie van het gezicht kan bestaan uit: liposuctie van de onderkin, wangen, kaaklijn en hals. Overtollig vet en gewichtstoename rond de wangen kan het gezicht een vroegtijdig een oudere uitstraling geven.Ook vetophopingen in de onderkin geven een uitgezakte look of het idee van een dubbele kin.
 

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Veilige liposuctie voor uw kin en kaak

Liposuctie is een veilige en efficiënte manier om meer gedefinieerde contouren in uw gezicht en de kaak te geven waardoor u er jonger en frisser uitziet.

Liposuctie van de wangen

Met de leeftijd verliezen gezichtsspieren langzaam hun elasticiteit en de effecten van de zwaartekracht beginnen zichtbaar te worden. Deze verandering is vooral zichtbaar op de kaaklijn. De wang is een gebied waar het lichaam overtollig vet opslaat als we ouder worden; de combinatie van zwakkere spieren, afnemende huidspanning, de zwaartekracht en overgewicht zorgt ervoor dat er geen strakke maar hangende kaaklijn ontstaat die u jaren ouder maakt.

Dr. Don kan bij de gezichtsbehandeling, liposuctie gebruiken om de overtollige vetophopingen rond uw wangen en kaaklijn te verwijderen. Deze vorm van liposuctie vraagt kennis van de arts om de gezichts/hals-contouren opnieuw te modelleren naar een steviger, jonger uitziende kaaklijn.

Gratis consult?
 

Liposuctie van de hals

Zoals de wangen, de huid rond de hals is bijzonder gevoelig voor de zwaartekracht en afname van de spierspanning als gevolg van het ouder worden en van overtollige gewichtstoename. De bijnaam voor dit halstype is "kalkoen nek" als gevolg van de gerimpelde losse huid die zich ontwikkelt in de tijd. Overgewicht in het bovenste gedeelte van de hals en direct onder de kin kan leiden tot een dubbele kin, waardoor u er ouder gaat uitzien en lijkt of veel overgewicht heeft.
 
Liposuctie gericht op de bovenste hals en net onder de kin zullen scherpere contouren aan uw gezicht en kaaklijn geven en het helpt u er jonger en frisser uit te zien.

Voorwaarden voor goede resultaten

De beste patiënten voor gezicht-liposuctie zijn mannen en vrouwen die in goede gezondheid verkeren, mentaal en fysiek, en die de eerste tekenen van veroudering ervaren als gevolg van gewichtstoename bij de wangen en de bovenste gedeelte van de hals of kin/kaaklijn maar nog wel beschikken over elasticiteit in de huid.

Liposuctie van de wangen wordt zelden uitgevoerd; wanneer er veel verlies is van volume, meestal bij vrouwen boven de 40 jaar, de meeste artsen zijn terughoudend omdat er dan een "holle" look zou kunnen ontstaan. Hoewel liposuctie een geweldige oplossing is om de natuurlijke lijnen te herstellen in bepaalde gebieden van het gezicht, is het belangrijk te onthouden dat een laagje vet in het gezicht noodzakelijk is om een frisse, jeugdige uitstraling te behouden.

Bij liposuctie, worden kleine sneetjes gemaakt dichtbij het doelgebied. Deze zijn bedoeld om de smalle canules door te laten, gewoonlijk een paar millimeter of zo. Vervolgens maakt de arts gebruik van 1 van de beschikbare liposuctie-methoden die het meest geschikt is voor de patiënt om de vetcellen los te maken en af te voeren. Van welke liposuctie-methoden kan Dr. Don gebruik maken bij deze ingreep? Hieronder worden ze nog een keer voor u op een rij gezet:

MedArt Liposuctielaser: Door de kracht van de laser-energie, worden vetcellen geëmulgeerd de laser zorgt voor minimale bloedingen. De productie van collageen wordt ook gestimuleerd waardoor de huid zichtbaat verstrakt.
 Voor- en na foto's zien?
 

Resultaten van gezicht liposuctie

Patiënten kunnen mooie resultaten verwachten binnen een paar weken, maar de grote verbeteringen zullen zichtbaar worden 3 tot 6 maanden na de ingreep. De meeste patiënten doen het de eerste week rustig aan en kunnen hun normale dagelijkse routine binnen een week of twee weer opnemen. Dit hangt wel af van de grote en de zwaarte van de liposuctiebehandeling.

Gezicht en hals liposuctie geven patiënten een goed gedefinieerde kaaklijn en verwijdert het uiterlijk van een dubbele kin, evenals het elimineren van de vetophopingen die bijdragen aan een kalkoen nek. Het eindresultaat moet een slanker, jonger uitziende versie van uzelf zijn.
 
Prijzen liposuctie gezicht
Laser liposuctie gezicht, vanaf € 1950,00 *

* De prijs is incl. alle bijkomende kosten zoals medische kosten á €100,- en de hoofdband á €50,- .

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading