Liposuctie borst

Borst liposuctie biedt vrouwen de mogelijkheid om de contouren van hun borsten te verbeteren zonder reductie chirurgie.

Door het permanent verwijderen van overtollige vetcellen, kan de borst kleiner en mooier gevormd worden. Borst liposuctie kan ook het overgangsgebied van de borst tot de bovenarm verbeteren het resultaat is dat de lelijke vetophopingen die altijd lijken te hangen over het bovenstuk van de bikini en beha-bandjes verdwenen zijn.

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

De borsten en liposuctie

Het lichaam van de vrouw is zo “ontworpen” om extra vet in specifieke gebieden in het lichaam op te slaan, waaronder de borsten.

Met gewichtstoename, gaan borsten vaak in omvang toenemen, gewichtsverlies is dan niet voldoende om het oude figuur weer terug te krijgen. Met liposuctie, kan de vorm en de grootte van de borst worden afgeslankt en de contouren van de kleinere borsten voldoen dan meer aan het huidige geldende esthetische profiel.

Ook asymmetrie tussen de borsten kan vaak worden opgelost door middel van liposuctie.

Voor vrouwen met grotere borsten bestaan er geen gerichte oefeningen die direct invloed hebben op het vetvolume van de borst. Helaas heeft een aangepast dieet weinig invloed op het vetgehalte in de borsten. In tegenstelling tot dieet of lichaamsbeweging kan liposuctie een gecontroleerde oplossing bieden  voor het verwijderen van vet van specifieke gebieden in de borst.
 

Borst liposuctie niet geschikt voor iedereen

Klierweefsel biedt het fundament voor de borst grootte en vorm, die worden versterkt door vetcellen. Hoewel liposuctie vetcellen verwijdert, kan klierweefsel alleen worden aangepakt door middel van chirurgie. Dr. Don kan u na speciaal echografisch-onderzoek duidelijk vertellen of u een geschikte patiënte bent voor borst-liposuctie. Als u denkt dat u een kandidate bent voor borst liposuctie is het belangrijk om met Dr. Don een afspraak te maken om samen met hem te bespreken of borstliposuctie uw wensen kan waarmaken.

Advies op maat?
 

Oksel vetkussentjes

De oksel vetpads zijn vetophopingen die zich aan de rand van de borst bevinden, daar waar de arm zich voegt bij de schouder ziet u ze verschijnen. Deze pads van vet zijn hardnekkig en moeilijk te elimineren door sport of dieet. Het zijn lelijke ophopingen in het overgangsgebied van borst tot bovenarm. Voor veel vrouwen is de verwijdering an deze oksel-vetkussentjes een opluchting. Deze ingreep zorgt voor een soepele lijn die loopt van de borst tot de schouder waardoor u er weer prachtig uitziet in mouwloze kleding of op het strand.

liposuctie borsten

Gratis consult?
 

Het krijgen van goede resultaten

De beste kandidaten voor liposuctie borst zijn die vrouwen die in goede gezondheid verkeren mentaal en fysiek en die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van de contouren van hun borsten. Dit kan onder meer door borstverkleining, doordat de arts zorgdraagt  voor een subtiele vormgeving en of door het aanpakken van het overgangsgebied van borst tot bovenarm.

Bij liposuctie, worden  kleine sneetjes gemaakt dichtbij het doelgebied. Deze zijn bedoeld om de smalle canules door te laten, gewoonlijk een paar millimeter of zo. Vervolgens maakt Dr. don  gebruik van één van de beschikbare liposuctie-methoden die het meest geschikt is voor de patiënt om de vetcellen los te maken en af te voeren.

Borst liposuctie geeft kleinere en mooier gevormde borsten met een egaler profiel, evenals een meer natuurlijke overgang van de borst naar de bovenarm. Het eindresultaat moet een slankere, meer jeugdige silhouet geven.

 

Meer informatie 

Wilt u meer lezen over de verschillende technieken waarmee Dr. Don de liposuctie uitvoert? Leest u dan meer op de pagina Liposuctie technieken

Prijzen liposuctie

 


Voor- en na foto's zien?

 

 

 

button

Vul in en wij nemen contact met u op!           

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair