Liposuctie kaaklijn

Een strakke kaaklijn zorgt voor een jonge uitstraling. Daarom zien wij steeds meer mensen in onze kliniek die Dr. Don advies vragen over een ingreep die de kaaklijn weer strakker kan maken. Deze ingreep wordt ook wel liposuctie kaaklijn genoemd.

Afspraak met Dr. Don?
 

Liposuctie kaaklijn

Als je ouder wordt, kunnen leeftijd, gewicht en erfelijkheid allemaal redenen zijn waarom de kaaklijn gaat uitzakken. De liposuctie kaaklijn met de laser biedt hier uitkomst. De laser haalt niet alleen het overtollig vet weg maar verstrakt ook nog eens de huid.

Pas op voor een zogenaamde “kalkoenenhals”

Een mooi profiel met een gedefinieerde kaaklijn is een wens van iedereen. Helaas worden sommige mensen geboren met een beetje extra vet onder de kin waardoor de kaaklijn onderbroken wordt. Een genetisch cadeautje van de ouders. Ook zien we bij het ouder worden dat overtollige vet zich onder de kaaklijn gaat ontwikkelen. Helaas is er geen oefening, dieet of sport die de losse huid met vet laat verdwijnen.

liposuctielaser kaaklijn

Wat dan wel?
Liposuctie met laser kan een goede optie zijn voor mensen die weer een meer verfijnde kaaklijn willen hebben. Gelukkig kan liposuctie kaaklijn het overtollige vet verwijderen en de kaaklijn herstellen die u in de afgelopen jaren hebt gehad. Door gebruik te maken van een laser-geassisteerde liposuctietechniek kan Dr. Don zowel het overtollig vet verwijderen als ook de huid verstrakken. Hij verbetert uw kaaklijnen en dat zorgt voor een enorme verbetering van uw gezichtsprofiel. Liposuctie kaaklijn is een natuurlijke en veilige behandeling. 

Het overtollig vet aan de onderkant van de kaaklijn wordt onder plaatselijke verdoving met de liposuctielaser verwijderd. Dr. Don heeft maar twee kleine ingangetjes nodig (2-3 mm worden onder de kaaklijn, één aan elke kant) om het kleine laserbuisje in te kunnen brengen die het vet laat smelten en de huid tegelijkertijd aantrekt en dus verstrakt. Een zeer dunne canule wordt dan door dezelfde kleine insteekgaatjes geplaatst om het gesmolten vet te af te voeren. 
 

Liposuctie kaaklijn is veilig

Liposuctie kaaklijn, d.m.v. laserliposuctie, is een veilige en permanente behandeling die het vet verwijderd en de huid om de kaaklijn verstevigt. De behandeling duurt ongeveer 1,5 uur. U ervaart tijdens de behandeling weinig pijn alleen druk. De kleine insteekgaatjeszijn goed verborgen en niet zichtbaar. De meeste patiënten kunnen na 72uur weer de dagelijkse werkzaamheden oppakken. 
 

Gratis intake plannen
 

Voordelen liposuctie kaaklijn 

Het grootste voordeel van liposuctie kaaklijn is het verbeteren van uw contouren. U kunt verwachten dat het ongewenst vet in de kin/kaaklijn wordt verwijderd en dat u een scherpere kaaklijn krijgt. De resultaten zijn op het mooist na 6 tot 9 maanden. De laser creëert ook een verstevigingseffect waardoor de ophangende huid aanzienlijk kan worden verbeterd. Liposuctie kaaklijn kan een alternatief zijn voor mensen die een chirurgische hals- of facelift behandeling willen vermijden.

Wilt u meer weten over de behandeling of een vrijblijvend advies van onze arts, vult u dan onderstaand contact formulier in, wij helpen u graag verder!
 

Kosten liposuctie kaaklijn

Laser liposuctie kaaklijn, vanaf € 1950,00 *

* De prijs is incl. alle bijkomende kosten zoals medische kosten á €100,- en de hoofdband á €50,- .
 

Voor- en na foto's zien?

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading