Liposuctie lovehandles

U heeft een leuke jeans gespot en gaat ‘m even uitproberen! Hij past goed maar helaas in de spiegel van het pashokje ziet u die lelijke vetranden boven de broekband uitkomen. Weg fijn gevoel. Een maat groter dan? Nou, die zit niet mooi en u wordt ook niet blij van een maat groter. Van alles heeft u al geprobeerd om deze lelijke vetranden weg te krijgen maar geen enkel dieet of sportschool heeft geholpen!

Deze vetrolletjes op de lovehandles staan ook bekend als een muffin top. Dit vetgebied is hardnekkig voor zowel mannen als vrouwen om die kwijt te raken. Bij veel vrouwen worden de lovehandels zichtbaar na de zwangerschap. Dieet en lichaamsbeweging blijken niet effectief in het verminderen van deze vetpads, maar goed nieuws: lovehandels dit gebied reageren heel goed op liposuctie en zijn zonder bijwerkingen prachtig te modelleren.

Bekijkt u onderstaande video voor meer informatie over een liposuctie behandeling door Dr. Don:Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Waar zitten nu precies de lovehandles?

Waar de lovehandles nu precies beginnen en eindigen kan verwarrend zijn. Men is het er in het algemeen over eens dat de lovehandles beginnen aan de zijkant van het lichaam net onder de ribbenkast tot aan de bovenkant van het heupbeen of iliac crest. Dit is de grens van het lovehandle gebied. Dr. Don heeft al vele mannen en vrouwen behandeld met een slanke lichaamsbouw, maar die toch vetranden hebben op de lovehandles.
Het lovehandle gebied past perfect in de combinatie met een rug- en/of buikliposuctie. Het vergt veel vakmanschap om de lovehandles, mooi en natuurlijk te laten overgaan naar de rug en buik. Er mag geen abrupte inkeping of verandering tussen de heupen, buik en rug ontstaan.

liposuctie lovehandles

 

Taille

Vooral voor vrouwen is het belangrijk dat de taille weer de natuurlijke vorm krijgt met een evenwichtig verloop naar de heupen. De sierlijke overgang naar de heupen mag niet verstoord worden. Het doel van liposuctie lovehandles is om het overtollig vet te verwijderen met oog voor het volgen van de vrouwelijke of mannelijke lichaamslijnen, een mooi gevormd lichaam is voor vele jaren een plezier om naar te kijken en te ervaren.

Tijdens de behandeling, krijgt u een licht kalmerend middel om u te ontspannen. U blijft wakker tijdens de ingreep en mocht u zich ongemakkelijk voelen dan kunt u steeds blijven communiceren met Dr. Don en zijn team.

Tumucente Liposuctie met de WAL of de PAL

Dr. Don kiest de tumescentie liposuctie methode met de WAL (Water Assisted Liposuction) of de PAL (Power Assisted Liposuction) in tegenstelling tot andere vormen van liposuctie. Deze andere methoden dragen allemaal bij tot onnodige risico’s zoals schade aan de zenuwen of zelfs permanente weefselschade. Wilt u meer lezen over deze liposuctie technieken? Leest u dan hier meer over liposuctie technieken
 

Ervaren Liposuctie specialist

Dr. Don is een ervaren liposuctiearts en heeft een geoefend oog voor mooie lichaamslijnen. Hij is pas tevreden als hij ziet dat de perfectie is bereikt. Bij iedere patiënt wil hij deze hoge standaard afleveren. Een arts met een van de meest esthetische resultaten op het gebied van liposuctie lovehandles. Als u eenmaal thuis komt, wordt u geadviseerd om rust te nemen. U zult al snel in staat zijn om klusjes te doen. Milde zwelling en ongemak zijn volkomen normaal en kan gemakkelijk onder controle worden gehouden met medicatie en onze gedetailleerde post-operatieve instructies. Wel is het belangrijk voor het aanhechten van de huidlagen en voor het behouden van de aangebrachte vorm dat u de juiste drukkleding draagt. Deze drukkleding is speciaal voor u aangemeten. De resultaten van de behandeling zijn snel volledig  zichtbaar en blijven verbeteren dagen en weken daarna.

Gratis consult?
 

Is een liposuctie lovehandles voor iedereen?

Hoewel veel mensen graag liposuctie lovehandles zouden willen ondergaan zijn er wel een paar voorwaarden aan verbonden. Aan deze voorwaarden moet worden voldaan om een ​​snel en veilig herstel voor de patiënt te kunnen garanderen. Cliënten met lichte obesitas wordt geadviseerd om eerst gewicht te verliezen en dicht bij de gewenste BMI te komen die als uitgangspunt geldt voor de behandeling. Het is ook niet aan te raden voor mensen die problemen hebben met de bloedstolling of andere ernstige medische aandoeningen, evenals zwangere vrouwen.

Liposuctie kosten 

Afhankelijk van de gebieden die wij behandelen varieërt de prijs. Wilt u meer weten over de prijzen voor liposuctie?

 

Prijzen liposuctie

 

Voor- en na foto's zien?

 

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading