Veiligheid & Resultaat

Veilige behandeling liposuctie

Hoeveel vet haalt u maximaal weg Dokter? De meeste liposuctieartsen erkennen dat er een limiet is aan de maximale hoeveelheid vet die bij een patiënt per ingreep verwijderd kan worden. De meeste artsenverenigingen geven aan dat het maximale veilige volume aspiraat minder dan 5 liter bedraagt. De meeste liposuctieartsen die veiligheid boven alle andere overwegingen plaatsen, zijn het ermee eens dat het verwijderen van meer dan 5 liter vet en vloeistof door liposuctie te gevaarlijk is.

Bij het kiezen van een liposuctiearts wordt aanbevolen dat u de filosofie over de veiligheid van de arts meeneemt in uw beslissing bij wie u de liposuctie wil laten uitvoeren. Daarbij moet gezegd worden dat heel veel vet weghalen in eerste instantie te mooi lijkt om waar te zijn maar al te vaak zorgt dit voor een bobbelig eindresultaat. Een klein dun laagje vet moet achterblijven voor een mooi egaal eindresultaat. En dat is nu precies wat onze artsen wél doen. Want het is eenvoudiger om maar lukraak wat vet weg te halen dan om heel precies een egaal dun laagje vet achter te laten. Modelleren kost veel meer tijd en inzicht. U begrijpt hier zit ook meteen het probleem.

De artsen in onze kliniek gaan voor het resultaat en niet voor tijd en geld. Dat is wel eens anders horen wij van onze patiënten die op consult komen. Onze artsen hebben de veiligheid goed voor ogen van de patiënten en ze maken altijd een behandelplan op maat waarin we samen met de patiënt bespreken hoe het behandeltraject eruit komt te zien. Bijv. uit hoeveel behandelingen bestaat het traject, hoeveel vet wordt er per behandeling weg gehaald, wat wil de patiënt bereiken, hebben we het gewenste resultaat besproken). Het is erg belangrijk voor u als u in de oriëntatie fase zit, dat dit wordt besproken.

faq liposuctie

 

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certified Peelings Certified XLHair