Duur van de behandeling

Money Makers

Kijk uit voor money makers. Er is geen medisch specialisme die in eerlijkheid kan beweren dat zij alleen de liposuctietechnieken beheersen. De claim dat zij alleen de liposuctie veilig kunnen uitvoeren en dat daar dus ook een verhoogde prijs bij hoort heeft meer met marketing van doen dan met de echte werkelijkheid.
 

Tijd is geld

Er zijn nogal wat klinieken die er van uit gaan dat een liposuctie binnen een bepaalde tijd uitgevoerd moet worden en dus niet uitgaan van resultaat (wat regelmatig meer tijd kost dan verwacht). Waarom kan de liposuctiearts niet altijd voorspellen hoelang een liposuctie duurt? Er zijn diverse redenen aan te dragen maar 1 ervan is dat het vet meer vezelig dan vloeibaar van structuur blijkt te zijn waardoor het met aangepaste technieken wel goed te verwijderen is maar uiteraard meer tijd kost. Die extra tijd is nodig voor een mooi resultaat. Als deze klinieken de extra tijd niet vrij willen maken dan kunt u verzekert zijn van een matig resultaat. Een echo-onderzoek is daarom tijdens het intake gesprek noodzakelijk om ook de structuur van het vet te kunnen beoordelen en niet alleen de hoeveelheid vet die verwijderd moet worden. Onze artsen voeren tijdens elke intake een echo-onderzoek uit bij de patiënt. Bespreek dus met de liposuctiearts hoe dit in zijn of haar kliniek geregeld is. De beschikbare operatietijd mag niet het resultaat negatief beïnvloeden.

Dr. Don heeft als stelregel; een arts heeft een dienend beroep en geen verdienend beroep dus hij gaat altijd uit van het maximaal haalbare resultaat binnen een verantwoorde tijd voor de patiënt. Helaas moet Dr. Don wel eens herstel liposucties uitvoeren van eerdere liposucties die bij andere klinieken (ook uit buitenland) zijn uitgevoerd. En dat is jammer want de patiënt heeft dan al heel wat onnodig geld uitgegeven en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

liposuctie

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading