Opleiding & Technieken

Is de liposuctiearts goed opgeleid, ervaren en op de hoogte van de nieuwste technieken?

De liposuctiearts moet goed opgeleid zijn en zich jaarlijks op de hoogte houden van het vakgebied middels bijscholingen. Daarnaast moet de operatieomgeving waarin hij de liposucties uitvoert goedgekeurd zijn door de IGZ (inspectie van volksgezondheid). Daarnaast moet de liposuctie arts op de hoogte zijn van alle complicaties die zich voor kunnen doen tijdens de ingreep. Belangrijk; hoe kan dit voorkomen worden. Mocht er toch een complicatie optreden, hoe wordt deze dan opgelost. Het is belangrijk om dit soort punten te bespreken met uw liposuctiearts. U leest hoe belangrijk het is dat de liposuctiearts veel ervaring heeft en dus wekelijks liposucties moet uitvoeren om te weten wat wel en niet verantwoord is tijdens de operatie.
 

De nieuwste liposuctietechnieken zoals met water, met een trilfunctie of met laserondersteuning zijn mooi als deze maar met betrouwbare en goedgekeurde apparatuur wordt uitgevoerd. Daarnaast vergt het vele uren bijscholing om met deze apparatuur te kunnen werken en te weten wanneer deze ingezet kunnen worden.


U laat zich toch ook liever door een ervaren liposuctiearts helpen die naast een mooi behandelplan ook zorgt voor een veilige en betrouwbare werkomgeving? Het vernieuwde Operatiecomplex van Clinique Dr. Don en alle apparatuur is in zijn geheel goedgekeurd door de IGZ. We hebben daarnaast het internationale kwaliteitscertificaat ISO 9001 zorg behaald. Dr. Don en zijn team volgen alle noodzakelijke bijscholingen om te kunnen werken met de nieuwste liposuctietechnieken en om up to date te blijven met wat er speelt in de branche.


Dr. Don is Medisch Specialist en gepromoveerd (Interventie Radioloog met specialisatie in liposuctie). Dr. Don is opgeleid in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Volgt wereldwijd alle bijscholingen op gebeid van liposuctie en lipofilling. U kunt er dus van uit gaan dat u in onze kliniek behandeld wordt door een ervaren specialist.

liposuctie vragen

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiĆ«nt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading