Vibro liposculptuur

De voordelen van PAL Liposuctie

Vibro-liposuctie maakt gebruik van dezelfde essentiële methode als tumescente liposuctie en heeft dus ook dezelfde voordelen. De extra toevoeging bij vibro-liposuctie zit in de type canule die Dr. Don gebruikt tijdens het verwijderen van de vetcellen. Deze speciale canule is door een motortje aangedreven die daardoor snelle, kleine trillingen produceert. De snelle trillingen van de canule-tip maakt de vetcellen soepel los waardoor deze makkelijker te verwijderen zijn. Een bijkomend voordeel is dat de vetophopingen efficiënter worden losgemaakt met behulp van de vibrerende energie waardoor een kleinere canule kan worden gebruikt. Dit vertaalt zich in minder insteekgaatjes in de huid van de patiënt. De pulserende beweging van de canule breekt vetcellen op een meer gelijkmatige wijze af vergeleken met de handbewegingen van de arts die bij traditionele liposuctie nodig zijn.

Bij vibro-liposculptuur, ook wel-Power Assisted Liposuctie (PAL), maakt Dr. Don gebruik van de hulp van een power-assisted canule om vetcellen met meer gecontroleerde, zachtere trillingen te verwijderen.

Afspraak maken bij Dr. Don?Meer over de behandeling PAL liposuctie

Dr. Don brengt de canule in door kleine gaatjes in gebied te maken. Deze zijn zeer klein, net groot genoeg om de canule te laten passeren. Na de ingreep genezen deze insteekgaatjes bijna onzichtbaar.

Vervolgens wordt de speciale oplossing in het lichaam aangebracht om de vetcellen af te breken. Een deel van deze oplossing bevat lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat zorgt voor optimaal comfort tijdens de gehele behandeling en tijdens de eerste 36 uur na de behandeling.

Zodra het behandelgebied is verzadigd met de vloeistof, zal Dr. Don de canule gebruiken om het mengsel van de oplossing en de ongewenste vetcellen op te zuigen. Gedurende het proces trilt het uiteinde van de canule waardoor het verder opbreken van de vetafzettingen vergemakkelijkt wordt. Vibro-liposuctie wordt uitgevoerd als een poliklinische procedure, dus u kunt dezelfde dag nog naar huis of naar een hotel.

Omdat er zo weinig handkracht nodig is tijdens de power- assisted liposuctie, is de mening van onze patiënten dat de blauwe plekken en beurse plekken sterk worden gereduceerd en dat het herstel sneller plaatsvindt. Toch zullen zelfs bij power-assisted liposuctie enkele blauwe plekjes en zwellingen kunnen optreden omdat sommige patiënten daar meer gevoelig voor zijn dan anderen. Deze zullen verdwijnen binnen de eerste twee weken; het dragen van een compressie kledingstuk zal de zwelling verminderen en het lichaam stimuleren zich aan te passen aan de nieuwe contouren.
 

Gratis consult?
 

Resultaten na een PAL liposuctie

Onderzoeken hebben aangetoond dat de PAL-lipo ongeveer 30 procent meer vet kan verwijderen vergeleken met handmatige methoden, terwijl op hetzelfde moment minder kneuzingen voorkomen wat de hersteltijd bevorderd. De behandeling duurt ook minder lang in het algemeen, dit vermindert de kans op complicaties tijdens de ingreep. PAL-lipo is bijzonder nuttig bij het aan brengen van contouren die moeilijk in vorm te krijgen zoals de  mannelijke borst. Omdat de verwijdering van vetcellen blijvend zijn, kunt  u genieten van een slanker, scherper silhouet. Na de ingreep, zult u merken dat het behandelde gebied  er slanker uitziet, en de onderliggende spieren meer zichtbaar zijn. Mochten uw spieren nog niet getraind zijn dan adviseren wij u daar rustig mee te starten. De coaches in onze Clinique kunnen u daarbij adviseren.
 

Prijzen PAL Liposuctie

De liposuctie kosten zullen variëren, dit is afhankelijk van de grootte van de vetgebieden en om welke regio's het precies gaat. We kunnen vet uit verschillende delen van het lichaam in een keer verwijderen als die niet te groot zijn. Voorbeelden van regio's zijn; bovenbuik, onderbuik, love handles, flanken achterkant rug, rugrollen, armen, bovenbenen- voorzijde-achterzijde-binnenzijde, heupen etc.
 

Behandeling Prijs
Regio 1 v.a. € 750,00
Regio 2 v.a. € 670,00
Regio 3 v.a. € 595,00
Regio 4 v.a. € 530,00button

Hoge eisen aan het eindresultaat.

Dr. Don stelt hoge eisen aan het eindresultaat van de liposuctie. Alleen de gewenste hoeveelheid vet verwijderen is dus bij lange na niet voldoende. Dr. Don volgt de structuren en de huidlijnen lijnen van het lichaamsdeel waar het vet weggehaald moet worden om zo de bobbeltjes en kuiltjes zoveel mogelijk te vermijden. U wilt toch ook een resultaat dat gezien mag worden en dan is een egale buik of been wel het mooiste. Daar gaat Dr. Don absoluut voor.

Stevig huid met veel elasticiteit

Voor een glad en strak resultaat is een stevige huid noodzakelijk. Echter niet iedere huidstructuur heeft dat nog in voldoende mate. De reden is bijvoorbeeld de verminderde elasticiteit van de huid of de levensstijl van de patiënt. Mocht het zo zijn dat er toch wat onregelmatigheden( kuiltjes en of bobbeltjes) zijn ontstaan na de liposuctie-ingreep  kan dr. Don deze later weer opvullen of afvlakken. Dan is een tweede behandeling nodig (veel minder ingrijpend) om de huid zo glad mogelijk te maken.

Laat u hierover goed adviseren een volledig strakke en egale huid na een liposuctie is niet mogelijk als u ouder bent dan 25 jaar. Het resultaat moet natuurlijk zodanig zijn dat u vol trots uw benen of buik kunt laten zien en daar zorgt Dr. Don voor.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues