Tumescente liposuctie

Tumescente liposuctie blijft de gouden basisstandaard voor mannen en vrouwen die hun lichaam meer in verhouding willen brengen en de contourlijnen willen verbeteren.

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Voordelen van tumescente liposuctie

In onze Clinique gebruiken wij bij grote vetgebieden, tumescente liposuctie alleen in combinatie met de PAL liposuctie en de WAL liposuctie. Als het om kleine vetgebieden gaat is tumuscente liposuctie voldoende voor een mooi resultaat. En ook zeker niet onbelangrijk, het biedt een snellere hersteltijd voor patiënten in vergelijking met oudere technieken.

Een grotere hoeveelheid vet kan tijdens tumescente liposuctie worden verwijderd door een kleine canule te gebruiken die zichtbare littekens minimaliseert.

Tumescente liposuctie is ook de aangewezen vorm voor het behoud van de delicate vetcellen die wij gebruiken bij lipofilling (lipofilling is het inbrengen van vet in gebieden waar u juist meer volume wilt hebben zoals, gezicht, handen, borsten en billen).

De vloeistof die wordt ingespoten tijdens tumescente liposuctie omvat zowel zoutoplossing, lidocaïne, een plaatselijke verdoving en adrenaline die de bloedvaten vernauwt om het bloeden te minimaliseren. Hierdoor treedt weinig bloedverlies op tijdens de tumescente liposuctie. Door deze vasoconstrictie (vernauwing bloedvaten) worden ook de effecten van de lokale verdoving versterkt. Lidocaïne blijft actief in het vetgebied tot 36 uur, waardoor patiënten zich veel comfortabeler voelen tijdens het eerste stadium van hun herstel dan in vergelijking met eerdere vormen van liposuctie.

Meer informatie?
 

tumescente liposuctie
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.


Over de tumescente liposuctie behandeling

De eerste stap van de behandeling is om de canules in het gebied te brengen waar het vet verwijderd moet worden. Deze kleine gaatjes die de canules in de huid vormen zijn slechts een paar millimeter in diameter, net groot genoeg om de canule te laten passeren.

Vervolgens wordt het vloeistofmengsel bereid met de juiste verhouding van lidocaïne, adrenaline en steriele oplossing. Dit mengsel wordt vervolgens langzaam geïnjecteerd in het vetgebied tot de huid  gezwollen raakt. Het duurt ongeveer een half uur voordat de vloeistof naar de diepste lagen in het vet infiltreert en het gebied verzadigd is.

Verwijdering van de vetcellen en de  tumescente oplossing is de volgende fase. Door de canule zacht heen en weer te bewegen kunnen de  vetafzettingen onder de huid verder losgemaakt worden zodat daarna de afzuiging ingezet kan worden om permanent de oplossing en de vetcellen af te voeren.

Soms is na een grote liposuctie nog een tweede behandeling nodig voor een scherper silhouet.  
Na de ingreep, zal het effect van de plaatselijke verdoving in de tumescente oplossing zorgen voor comfort gedurende een aantal uren (zo ongeveer 36). U zult niet veel napijn ervaren. Dr. Don kan eventueel nog pijnstilling adviseren mocht u dit wensen.

Aangezien de behandeling niet onder algemene verdoving heeft plaatsgevonden hoeft u niet 's nachts te blijven om  de bijwerkingen van de algemene anesthesie te laten uitwerken. In plaats daarvan kunt u een  familielid of kennis vragen u naar huis te rijden om te herstellen in een comfortabele omgeving. Mocht u in een hotel willen verblijven is dit altijd mogelijk. Clinique Dr. Don is vlak achter het Hotel Van der Valk gevestigd.

In de dagen na de ingreep kunnen een aantal blauwe plekken en zwellingen ontstaan. Een compressie kledingstuk moet in eerste instantie worden gedragen om u te helpen bij het verminderen van de zwelling en om de resterende tumescent oplossing te laten afvoeren. Ook de weefsellagen waar het vet uit verwijderd is kunnen zich zo beter herstellen. Compressie op het behandelde gebied zal ook uw huid aanzetten zich te vormen aan de nieuwe lichaamscontouren. Wij adviseren u de eerste twee weken uw lichaam te ontzien zodat het zich kan herstellen.

Advies op maat?

tumescente liposuctie behandeling
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.
 

Resultaten na tumescente liposuctie

Na de ingreep zult u merken dat het behandelde gebied er slanker uitziet en de onderliggende spieren meer zichtbaar zijn. Mochten uw spieren nog niet getraind zijn dan adviseren wij u daar rustig mee te starten. De coaches in onze Clinique kunnen u daarbij adviseren.

tumescente liposuctie
Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patienten echter ieder mens is uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Belt u voor een kosteloze intake. Wij zullen u een eerlijk advies geven.


Gratis consult?
 

Prijzen Tumescente liposuctie

Regio's geschikt voor liposuctie: Kin, hals, armen, borsten, rug, buik, taille, heupen, billen, benen, knieën, kuiten en enkels. De opbouw van het aantal regio’s is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Tumecent en PAL-techniek

Regio 1 € 750,=
Regio 2 € 670,=
Regio 3 € 595,=
Regio 4 € 530,=
   

Tumecent en WAL-techniek

Regio 1 € 1000,=
Regio 2 € 750,=
Regio 3 € 670,=
Regio 4 € 595,=
   

Aanvullende behandeling: lipolaser huidverstrakking

Voor huidverstrakking na vetverwijdering.

Regio 1 € 300,=
Regio 2 € 500,=
Regio 3 € 600,=
   

De prijzen zijn excl. medische kosten (maximaal €395,-) Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Iedere patiënt is anders, onze behandelingen worden op maat gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De extra benodigde tijd brengen wij natuurlijk niet bij u in rekening, wel vragen wij voor de gemaakte extra kosten zoals het materiaal en speciale apparatuur een kleine bijdrage.

button

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues