Lokale verdoving

Veel patiënten geven de voorkeur aan een liposuctiebehandeling zonder een algehele narcose. Al onze liposuctiebehandelingen vinden onder lokale verdoving plaats.

Afspraak maken bij Dr. Don?
 

Voordelen van een liposuctie onder lokale verdoving

Steeds meer patiënten kiezen voor plaatselijke verdoving, zowel om de risico's te minimaliseren tijdens de operatie als gebruik te maken van een sneller herstel zonder de bijwerkingen van een algehele narcose. Patiënten zijn eerder mobiel wat de genezing bevordert.

Over de behandeling

Dr. Don maakt een klein sneetje in de buurt van het te behandelen gebied. Vervolgens wordt een steriele vloeibare oplossing met de verdoving ingebracht die ook de vetcellen helpt af te breken om zo de verwijdering te vergemakkelijken. De plaatselijke verdoving houdt het behandelde gebied verdoofd tijdens de gehele behandeling, zodat u zich kunt ontspannen.


Gratis consult?


Resultaten

Na de ingreep, zult u merken dat het behandelde gebied er slanker uitziet, en de onderliggende spieren meer zichtbaar zijn. Mochten uw spieren nog niet getraind zijn dan adviseren wij u daar rustig mee te starten. De coaches in onze Clinique kunnen u daarbij adviseren.

 

lokale verdoving liposuctie behandeling

Prijzen liposuctie onder lokale verdoving

Regio's geschikt voor liposuctie: Kin, hals, armen, borsten, rug, buik, taille, heupen, billen, benen, knieën, kuiten en enkels. De opbouw van het aantal regio’s is afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Tumecent en PAL-techniek

Regio 1 € 750,=
Regio 2 € 670,=
Regio 3 € 595,=
Regio 4 € 530,=
   

Tumecent en WAL-techniek

Regio 1 € 1000,=
Regio 2 € 750,=
Regio 3 € 670,=
Regio 4 € 595,=
   


De prijzen zijn excl. medische kosten (maximaal €395,-) Tijdens het intakegesprek worden deze kosten met u besproken. Iedere patiënt is anders, onze behandelingen worden op maat gemaakt om tot het gewenste resultaat te komen. De extra benodigde tijd brengen wij natuurlijk niet bij u in rekening, wel vragen wij voor de gemaakte extra kosten zoals het materiaal en speciale apparatuur een kleine bijdrage.

 

button

 

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Wij zijn aangesloten bij

  • NVCG
  • NVVH
  • NVVCC
  • Anbos
  • DGAUF
  • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues