Intensieve hoofdpijn behandeling voor 195 euro

Hoofdpijn en migraine. Een behandeling met spierontspanners kunnen enorme verlichting geven
Zitten chronische hoofdpijnen jouw leven in de weg?
Chronische hoofdpijn of migraine. Het zijn slopende pijnen die je leven soms helemaal onderbreken. Je bent uitgeschakeld.
Onderzoek heeft uitgewezen dat behandelingen met spierontspanners enorme verlichting kunnen geven. 

Zowel mannen als vrouwen hebben last van chronische hoofdpijnenWat doen injecties met spierontspanners voor jou?
Uitgebreid neurologisch onderzoek in Amerika en Europa heeft aangetoond dat spierontspanners succesvol gebruikt kan worden bij het behandelen van chronische hoofdpijnen. Deze stof wordt geïnjecteerd om hoofdpijn te voorkomen bij patiënten van 18 jaar of ouder. Zij hebben 10 of meer dagen per maand hoofdpijn die meer dan 4 uren aanhoudt.
Deze injecties zijn bedoeld om hoofdpijn te voorkomen of te zorgen dat ze minder optreden.

Wat mag je verwachten? Waar moeten de injecties geplaatst worden? 
 
De spierverslapper is een neurotoxisch eiwit dat de spieren ontspant wanneer het wordt geïnjecteerd. Om chronische hoofdpijn of migraine te behandelen, wordt de spierontspanner geïnjecteerd in de spieren van het hoofd, de zijkant en de achterkant van het hoofd en de nek. De injecties blokkeren de pijnsignalen en minimaliseren het begin van chronische hoofdpijnen door de spieren te laten ontspannen.

Hoe vaak moet je dit herhalen?
De werking van de injecties is ongeveer 3 maanden en moeten dan herhaald worden. Elke behandeling is een reeks van meerdere injecties. Veel patiënten beginnen binnen enkele dagen of soms al meteen resultaten te ervaren.
Bij regelmatig gebruik van de spierontspannende injecties zien wij vaak dat de aantal hoofdpijndagen elke maand minder worden.

Kosten en vergoeding
Niet iedere ziektekostenverzekering zal dit willen vergoeden daarom kunt u bij Clinique Dr. Don voor deze behandeling gespreid betalen. Vraag naar de mogelijkheden.
Wil je weten of deze behandeling geschikt voor jou is?
Boek een kosteloze afspraak in bij Dr. Don hij zal je onderzoeken en een eerlijk advies geven.

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading