Fronsrimpel wat zijn het?

Iedereen fronst een paar keer per dag. Bij een jonge elastische huid is een frons geen probleem want die trekt vanzelf weer glad. Maar als we ouder worden kan een groef tussen de wenkbrauwen blijvend zijn. We noemen dit een fronsrimpel. Niet meer fronsen is een oplossing maar in de praktijk werkt dit niet want fronsen doen we ongemerkt. Bij turen in de verte, knijpen bij fel zonlicht of bij emoties zoals boos kijken etc. 

 Maar wat is dan een oplossing? 


Een eenvoudige behandeling die de frons-spier laat ontspannen
Een klein prikje en de spier ontspant die voor de frons zorgt en de fronsrimpel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Meestal is na een dag het verschil zichtbaar (tot dagen bij een diepe fronsrimpel). De huid wordt gladder en je ziet er weer vrolijk en ontspannen uit. Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. En omdat je de spieren tussen de ogen niet meer aanspant ontstaan er geen nieuwe fronsrimpels.  De prikjes worden zo geplaatst dat je het voorhoofd omhoog kan blijven bewegen anders zou je een versteende uitdrukking krijgen en dat willen wij natuurlijk voorkomen.


Ook mannen laten diepe fronsrimpels behandelen met spierontspanners
 
Een frisse uitstraling zonder een vermoeide of boze blik is wat mannen in de dagelijkse praktijk belangrijk vinden en dan is een simpel prikje een doeltreffende oplossing voor een diepe fronsrimpel. 
 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading