Bunny-lines zijn ze altijd zo schattig? Hoe kunnen we die behandelen?


Wat zijn “Bunny-lines”?
Als je een keer de uitdrukking “Bunny-lines” hoort, denk je misschien dat het gesprek gaat over wachtrijen bij de kassa voor Pasen of dat het een product is wat je bij de dierenwinkel koopt.

Maar niets is minder waar!
Deze schattige naam heeft helemaal niets te maken met konijnen. “Bunny-lines” beschrijven rechte, licht diagonale lijnen die zich uitstrekken over beide zijden van de neus wanneer iemand glimlacht of lacht. Tijdens het lachen, trekt de cliënt met “Bunny-lines” ook de neus nog eens flink op. Dat zien we bij de intake als Dr. Don hen vraagt eens flink te lachen. 

Vermoedelijk worden deze neuslijnen ook zo genoemd omdat ze iets weghebben van  konijnenoortjes of snorharen. De “Bunny-lines” zijn als je jong bent wel charmant maar naarmate je ouder wordt dan verdiepen de lijnen dieper zichtbaar ook als je niet lacht. 

Hoe behandelen we de “Bunny-lines”?

We gebruiken speciale anti-rimpelinjecties om deze lijnen te verminderen. Dr. Don plaatst tussen 2 en 3 injecties aan elke kant van de neus in de zogenaamde nasalisspier. Vooraf kan de neus een beetje met ijs gekoeld worden. Dit werkt als een verdoving omdat de neus toch wel wat gevoelig is. 

Na de behandeling van “Bunny-lines”
Na  de behandeling mag je de neus licht bewegen. Let er even op dat je de eerste 48 uur niet de neus masseert. 
Het resultaat is al snel zichtbaar maar na twee weken optimaal.

Na 3 tot 6 maanden is de spierontspanner uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat moet je de behandeling herhalen. 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading