Skinbooster

Inhoud

 1. Introductie 
 2. Profhilo: dé Superskinbooster
 3. PRX-T33-No-Needle-Skin-Booster
 4. Skintech RRS Skinboosters
 5. Oxygeneo/Tripollar 
 6. Voor en na foto's 
 7. Prijzen

 

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

1. Introductie van verschillende skinboosters bij Clinique Dr. Don

Skinboosters met of zonder naald of in combinatie, zijn erop gericht om van binnenuit de gladheid, elasticiteit en de hydratatie(vocht) van uw huid te verbeteren. Het resultaat is een stralende huid met een natuurlijke en mooie glow. Skinboosters zijn een niet chirurgisch alternatief voor gezichtsverjonging en huidherstel. Het is een revolutionaire behandeling die de hydratatie en het evenwicht van de huid van binnenuit herstelt en verbetert.

Welke resultaten kunt u verwachten?

 • Verbeterde hydratatie(vochthuishouding)
 • Verhoogt de stevigheid en elasticiteit van de huid
 • Minder rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van littekentjes (acne)
 • Verbetering van huidstructuur (meer verfijnde huid)
 • Grove porie worden fijner
 • Verhoogde lichtreflectie en glow
 • De huidkwaliteit en huidtonus neemt zichtbaar toe.

Hoe werken Skinboosters?

Naar mate we ouder worden (al vanaf 30 jaar) verliezen we collageen en elastine, waardoor de huid zich minder goed kan herstellen en al snel zien we een verslechterde huidteint en huidtextuur, minder elasticiteit en de vorming van rimpeltjes en lijntjes worden duidelijk zichtbaar.

Skinboosters voegen geen volume toe maar ze werken op een meer subtiele manier om de algehele huidbalans te verbeteren en om het uiterlijk van de huid te herstellen.

Skinboosters zien wij als interne vochtinbrengers die dure crèmes eigenlijk kunnen vervangen.

Hoe worden skinboosters met kleine prikjes ingebracht?

Skinboosters zijn kleine druppeltjes pure hyaluronzuurgel die in de dieper lagen van de huid worden geïnjecteerd. De druppeltjes trekken het omringende water in de huid aan waardoor de huid wordt gehydrateerd en vastgehouden.

Dr. Don “Zoals ik vaak zeg tegen mijn patiënten, het is de komende 9 maanden een zeer goede moisturizer (vaak dure crème) onder de huid”.

Skinboosters herstarten het natuurlijke herstelproces van het lichaam, zodat de huid verbetert en stabiliseert. U kunt een gezondere huid met minder rimpels en lijntjes verwachten maar ook de roodheid en gevoeligheid neemt af.

Het zijn unieke behandelingen. Welke skinboosters gebruiken wij:

2. Profhilo: dé Superskinbooster

Wat is Profhilo?

Profhilo is een hoogwaardig hyaluronzuurgel. Het geeft een fantastische hydratatie en stimuleert intensief de collageen- en elastineproductie. Profhilo is het enige product dat vier soorten collageen en elastine stimuleert. Profhilo wordt het best omschreven als een bio-verjonger, bio-revitalisator (weefsel-stimulator). Het is de top in de categorie van Superskinbooster.

Het langdurige effect van Profhilo wordt niet veroorzaakt door een reactie van een vreemde stof, maar wordt gestimuleerd door de natuurlijke productie van verschillende soorten collageen.

Profhilo helpt uw rimpels te vervagen maar ook om te voorkomen!

Hoe wordt Profhilo aangebracht en is het pijnlijk?

Een gespecialiseerde techniek wordt gebruikt voor Profhilo; BAP-methode. Zie de illustratie.

Let op: Onze arts heeft deze resultaten behaald bij diverse patiënten echter is ieder mens uniek en de resultaten van de behandeling kunnen afwijken. Tijdens een vrijblijvend consult zullen wij u altijd een eerlijk advies geven!

Het product stroomt en verdeelt zichzelf gelijkmatig en integreert in uw huidweefsel zonder weerstand. Dit maakt dat het van nature een veel minder pijnlijke behandeling.

Welke gebieden kunnen we behandelen met Profhilo

 • Gezicht
 • Handen
 • Hals
 • Decolleté
 • Lippen

Resultaten

De resultaten van Profhilo zullen onmiddellijk zichtbaar zijn, maar zullen na 3 maanden blijven verbeteren als nieuw collageen regenereert. De traditionele behandeling bestaat uit twee-drie behandelingen die ongeveer 4 weken uit elkaar liggen.

3. PRX-T33-No-Needle-Skin-Booster

PRX-T33 No-needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of gebruik van een basis skinbooster. De gepatenteerde formule is een combinatie van TCA en waterstofperoxide. Het geeft de huid direct een intense boost. Meer een schokeffect die de huid aanzet tot verbetering.

Deze skinbooster revitaliseert de huid van binnenuit. Na 1 behandeling voelt de huid egaler en steviger aan. Het helpt de natuurlijk glow van de huid te herstellen.

Anti-aging-huidveroudering

Voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33-No-Needle-Skin-Boosterraden het mooiste resultaat als u een kuurbehandeling afneemt. Na gemiddeld 4 behandelingen is de huidstructuur zichtbaar verbeterd. Rimpels en verslapping zijn duidelijk verminderd en de textuur van de huid is veel fijner en voller geworden. Dit effect gaat nog tot 6 maanden verder.

De behandeling

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide, trichloorazijnzuur( TCA) en kojinezuur. Deze stoffen zijn zo aangepast in sterkte dat zij samen kunnen werken op celniveau en geven de huid een bio-revalisatie zonder de huid te beschadigen.

U kunt deze behandeling dus ook in de zomer ondergegaan.

Het geheim van de PRX-T33 is de samenstelling. Door TCA te combineren met waterstofperoxide en dit op een zeer nauwkeurig PH niveau. TCA en waterstofperoxide in PRX-T33 passeren de huid- barrière met verschillende snelheden en bereiken zo de diepere huidlagen. De TCA stimuleert de groeifactoren zonder de huid te beschadigen. De celvernieuwing en aanmaak van collageenvezels worden zo gestimuleerd

Het resultaat

Het resultaat is een duidelijke verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en vermindering van rimpels en huidplooien.

Behandeling

Tijdens de behandeling brengt de huidtherapeut het PRX-T33 serum aan op het gebied wat u wilt laten behandelen. Het product wordt ingemasseerd en geeft de huid direct een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken kunnen de volgende lagen aangevraagd worden. Het aantal lagen is afhankelijk van de dikte van de huid.

De dagen na de behandeling ziet u dat de huid voller is geworden, de lijntjes minder zichtbaar en de huid ziet er gezonder en stralender uit.

Kuur

Ons advies is voor een optimaal resultaat een kuur af te nemen. Gemiddeld 3 tot 5 behandelingen met en interval van 1 tot 2 weken.

PRX-T33 NO-Needle-Skin-Booster is geschikt voor ieder huidtype waaronder en donkere huid.

Voordelen

 • U kunt de behandeling in de zomer ondergaan
 • Geen downtime
 • Korte behandeltijd 15-20 minuten
 • Geschikt voor alle huidtypen
 • Ook in zomer toe te passen

4. Skintech RRS Skinboosters

Skintech RRS Skinboosters

Is uw huid toe aan een langdurige opfrisser met diepere werking in de huidlagen? Bent u niet tevreden over uw huid? Is uw huid droog en vaal, ziet u fijne lijntjes en rimpeltjes of ook al volumeverlies? En vooral zijn uw crèmes uitgewerkt? Dan is een behandeling met Skintech RRS skinboosters iets voor u.

De Skintech skinbooster bieden verschillende ingrediënten voor verschillende huidcondities en problemen.

Voor welke problemen zijn de skinboosters geschikt?

 • Droge, arme vale huid
 • Volumeverlies van de huid (slappe kaaklijn)
 • Lijntjes en rimpeltjes
 • Losse huid
 • Cellulite
 • Striae

Waar bestaan de skinboosters van Skintech uit?

Hyaluronzuurgel aangevuld met actieve ingrediënten ( zoals antioxidanten, vitamines, mineralen, peptiden en aminozuren), die met elkaar samenwerken en de huid repareren, voeden en stimuleren.

Welke combinatie voor u het meest geschikt is afhankelijk wat u wilt bereiken en wat uw huid nodig heeft. De huidtherapeut zal u kundig adviseren.

Hoe worden Skintech skinboosters toegediend?

Skinboosters van Skintech worden met behulp van de dermicapen diep in de huid gebracht. De waardevolle ingrediënten komen zo op de plek in de huid gebracht waar het zijn werk kan doen. Ook de doorbloeding wordt met deze dermicapen gestimuleerd en dat ondersteund de behandeling. De huid krijgt meer glans en voelt steviger aan.

5. Oxygeneo/Tripollar

Dé aanvullende behandeling bij de skinbooster tijdens de Summer Beauty & Health Bootcamp

Tijdens de Summer Health & Beauty Bootcamp zetten wij de Oxygeneo/Tripollar in als een aanvullende behandeling op de Skinboosters. Ze werken krachtig samen en zorgen voor een nog mooier resultaat.

Wat doet de Oxygeneo?

Oxygeneo technologie is een innovatieve huidvernieuwende behandeling die gelijktijdig 3 essentiële onderdelen van een gelaatsbehandeling in 1 keer uitvoert.

 • Exfoliatie van de bovenlaag (peeling)
 • Insluizen van essentiële revitaliserende werkstoffen
 • Zuurstofvoorziening aanbrengen in de huidlagen voor een actieve bloedvoorziening.

Door middel van de Oxygeneo en vooral de CO2 belletjes die op het huidoppervlak zachtjes uit elkaar spatten wordt de bloedcirculatie verbeterd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en de huid ontgift/gedetoxed wordt. De exfoliërende werking zoals microdermabrasie verwijdert de dode huidcellen. De huid wordt egaler en de cellen met pigment (de teint) worden naar boven gehaald.

Oxygeneo zetten wij in bij:

 • Acne
 • Littekens
 • Fijne en beginnende rimpels
 • Grove poriën
 • Doffe teint
 • Littekenweefsel

Tripollar

Tripollar is de meest geavanceerde Radiofrequentie technologie. RF wordt in de medische wereld al meer dan 75 jaar toegepast en is bewezen en een veilige technologie die wereldwijd succesvol wordt ingezet.

Tripollar maakt gebruik van de Radiofrequentie technologie. Een Tripollar behandeling verwarmd de fibroblasten in de huid en laat de huid verstrakken voor een liftend effect. Dit verminderd de zichtbaarheid van rimpels in het gezicht, de hals en kin en wangen.

Tripollar zetten wij in bij:

 • Rimpelverminderingen
 • Huidversteviging
 • Contourverbetering gezicht
 • Huidverstrakking

6. Voor en na foto's

Voor en na foto's van iedere skinbooster kunt u bekijken door hier te klikken.

 

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading

Wij zijn aangesloten bij

 • NVCG
 • NVVH
 • NVVCC
 • Anbos
 • DGAUF
 • DALA

Certificaat Skin Rejuvenation Certified Peelings Certified XLHair Face Lifting Techniqiues