S K I N T E C H | Easy Droxy Versicolor Peel

Deze chemische peeling bestaat uit een combinatie van diverse zuren (glycol- en salicylzuren) en is een goede aanvulling op bijna alle behandelingen en heeft nauwelijks downtime. De peeling bevat een speciale neutralizer die van kleur verandert als de peeling volledig is opgenomen, waardoor we meer controle hebben over de werking en huiddiepte die behandeld moet worden.. De peeling bestaat uit een dikke gel welke prettig aan te brengen is.

De Easy Droxy Versicolor peel van Skintech is een mooie opstap-peeling en raden wij aan bij zonneschade en preventie van beschadiging van de huid door blootstelling aan UVA/UVB, oppervlakkige rimpels, dunne huid, vroegtijdige huidveroudering, rokershuid, vale huidskleur, acne, droge huid.

Naast de Easy Droxy versicolor peel kunt u sinds kort ook kiezen voor de Easy Droxy Azeleic Peel, dit is een nieuwe peeling met ghycol-, melk-, citroen en azeleïnezuur voor de sensitieve huid, rosacea, onzuiverheid en acne (gevoeligheid).

 


Afspraak maken? Gratis intake!

Wilt u weten of deze peeling geschikt is voor uw huid? Vraag dan een gratis consult aan, onze huidtherapeuten helpen u graag.

Direct naar contactpagina

Vul in en wij nemen contact met u op!

Loading